- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се запознаем с момче/момиче?
Този цитат ме накара да напиша тази тема до всички, които се чудят как да се запознаят с дадения човек. Искам да кажа от началото, че нямам голям опит с връзките, но съм с всичкия си, имам развито въображение..Първоначално написано от Priceless
Бих желал, коментарите с неприлични слова или обиди към мен или който и да било, както и коментари на латиница да не бъдат публикувани. Моля, използвайте този кирилизатор.
Първо ще се обърна към Дамите.
Драги Дами, за да привлечете вниманието на някой Мъж, първо трябва да сте с добра и поддържана външност. Все пак никой, който не ви познава, не знае що за характер сте.
Ако сте на публично място - кафене, дискотека или друго заведение, можете съвсем спокойно да го поканите на вашата маса, или да помолите да седнете на неговата. Ако сте с компания, не можете да се изсипете с 3-4 момичета при него, защото така ще отклоните вниманието от себе си. В такъв случай можете да отидете при него, като при ставането от масата ви, го погледнете и тръгнете директно към него, за да разбере, че сте се запътили към него.
Разговора можете да започнете с
- Здравей, познаваме ли се? Ти ли беше онова момче от купона в Бети снощи? - при това знаете, че това може би е пълна измислица. Кажете все пак някое непознато име, не най-странното име, което се сетите, но все пак рядко, за да не излезе, че е бил на същия "купон" с вас.
*отговор от негова страна*
Е, не е от значение. Аз съм ______. А ти си ?
всичко това трябва да го кажете не по най-обикновения начин, с който си говорите с приятелките,
Стремете се да изглеждате добра в неговите очи, не използвайте лигави изразчета, говорете си все едно се познавате отдавна. НЕ СЕ ИЗЦЕПВАЙТЕ, КАТО - Ей, жалко че не беше у Бетини.. Така се натрясках, после едвам се прибрах.. Така няма да му направите добро впечатление. В края на разговора го попитай за скайпа му или за мобилния му номер. Оставете свои контакти, за да можете да се чуете или видите отново.
Пичове, вас не трябва да ви е срам, ами директно отивате при момичето и без никакъв сдух, и я заговаряте за каквато и да е тема.
Като пуснете 2-3 комплимента и вижте как ще реагира. Не ставайте досадни, използвайте чувството си за хумор.
Поискайте и телефона, дайте ѝ своя и непременно ѝ се обадете в най-скоро време. Научете за нея колкото можете повече от нейни приятели и приятелки.
Във форума най-често е питано за запознанства в училище. Предполага се, че знаете в кой клас е, но дори и да не знаете, вижте например в коя стая влиза. От познати може да разбереш нещо за нея/него, с кого дружи, къде ходи, къде живее и така нататък. Заговорете я/го на лавката, в библиотеката, в някое магазинче около училище.
Ако сте големи лапетии - макс. 5-6 клас, го попитайте дали може да му видите мелодийките и тайно си пуснете сигнал на вашия ГСМ. Така ще знаете номера му, но не знам за какво може да ви послужи.![]()
Моля, който не е съгласен с нещо или има да добави нещо, да пише ЛС.
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>