.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Помощ ! Устен изпит :(

Аз в момента уча първа година в гимназията с френски език и доста се затруднявам с писането на темите за устен изпит (те са общо 21) .Надявам се да има някой който ги пази записани на своя компютър ,ако има такъв моля да напише някои (които иска) в коментарите .Много ще се радвам ,ако някой помогне.Смятам че ще са полезни на доста хора .Предварително благодаря на всички !!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Можеш да ми кажеш темите, ще ги направя. Предполагам, че щом е за първа година, не се налага да се пишат текстове тип "Жан-Жак Русо". И кажи горе-долу колко дълги трябва да са. За ниво А2 ли е изпита?

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

темите:
    1.Les jeunes et les adultes(go

ами.. към колко думи ?150?

Голям фен Аватара на liim0nka
    искаш да ти се напише нещо по някоя от всичките теми ли ?
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Голям фен
    Град
    Варна
    tItEufFf,понеже и аз съм за първа година с френски,може ли да те помоля да ми напишеш една страница за алжир,защото това ми е темата за устен?
    15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми

Трябва да са някъде страница и половина голям формат понеже на изпита трябва да говоря някъде около 10 минути ,а за колко теми ми трябват с колкото имате желание да помогнете

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си