- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- трябва ми японски магазин в софия
Здравейте,
Наскоро придобих интерес към японската кухня и се опитвам сам да си направя такава храна, но за съжаления някои от съставките ги няма в българските магазини, та се питам дали някой знае къде в София има такъв магазин. Също така и дали знае от къде мога да си купя Бенто кутия?
Здравей. И аз като теб съм фен на японската култура и кухня. Можеш да намериш различните продукти, които не са характерни за българската кухня, в пикадили. Там има спецален щанд за азиадски храни. Другите продукти са зеленчуци и месо, които можеш да намериш и в нормалните магазини. Що се отнася до кутията за бенто, и аз се мъча да намеря такава, но май такива в България няма... Можеш да намериш в онлайн магазините, но аз на тях им нямам особенно голямо доверие.
Надявам се, че помогнах поне малкоПриятно готвене.
П.П. В Ютуб (понеже не ми дава да пиша на английски) можеш да намериш различни рецепти.
In this uncertain reality, the light connects one dot after another.I will try holding onto my fleeting dreams just for once.
Виж в китайския магазин на Пиротска.
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!