- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата ... Дали се кефят на ...
Здравейте искам да попитам момичетата дали се кефят на скаейтари, пънкари, драскачи, бмх-сари, мазачии сякви такива стилове без фешан чалга селяндрущина ако ме разбирате ... (не че имам нещо против чалгарите и ...
)
![]()
всеки има вкусПървоначално написано от Skatebg
ОДИН!!!
Ахм. Стига да не парадират много с това и да не са обсебени от това което харесват Оо
La`push *Collapse *La petite mort *MIRЯOR *8
"Ако ти вярвам,мога да стигна с теб до края,но ако не ти вярвам...не вярвай на нито една моя дума."
Mии не се кефя на такива-растафари,скейтъпри и всички тем подобни,кефят ме обикновени момчета,които се поддържат,не искам и да са некфи безъмно фешански селяни,нормални хора да са![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koга ще ви стане ясно, че относно желания, искания и тн всяко момиче ,а и момче е индивидуално.
Абе братле бъди такъв какъвто си и вярвай ми ще се намерят тези които да те харесват.Стига сте били като безмозъчни зомбита дето трябва да копират един от друг за да се чувстват приети.Харесвай се такъв какъвто си не се живей живота си по мнението на другите какво харесват![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Всеки с вкуса си..Един харесва това,друг това![]()
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
еми да, ама ме радват и обикновените момченца![]()
Аз не гледам дали е скейтър,фешън или чалгар то си е до човека![]()
(sun)~{}*
Зависи, на някой момчета им отива да са скейтъри примерно, на други не.Ако момчето е сладко и се разбираме добре стила не е от чак такова значение, но лично аз най-много се кефя на футболистчета и момченца тип - МУТРИИ![]()
Първоначално написано от RoseDawn
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Кефят се момичетата, но не на позьорчета като теб хаха Аз лично също се кефя. Компанията ми се състои от скейтъри, драскачи и така. Но съм на мнение, че истински такива вече почти няма. Истинските са 22+. Днешно време всички са позьори и се крият зад нарицателното "скейтър", а всъщност си нямат и на идея за какво става на въпрос (вероятно ти).Първоначално написано от Skatebg
Let the psycho plays with you...
При всеки е различно...
Ти какви стилове изреди...
Да ти пикам на идеалите![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Кажете още 10 пъти ,че при всеки е различно !
Човекът пита вас ИНДИВИДУАЛНО !
Аз лично се кефя ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Умирам си по МАЗАЧИ?!?![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Първоначално написано от Dopeass
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от teenems
![]()
Аз пък не се кефя.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
абе да ти кажа зависи.... повечето такива момчета се правят на печени и си хващат момичета за които не им пука ей така само да имат с кво да се фукат пред приятелите си. момичетата (поне аз) си търсят момчета които да ги е грижа за тях не е толкова важно дали си някъф скейтър, рапър или най известното момче в училище..... аз така мисля![]()
Първоначално написано от DevilWish
+![]()
Не?
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Първоначално написано от teenems
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Първоначално написано от kindergarden
![]()
![]()
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.