.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

az

аз ще кандидатствам там

да в неделя съм на изпит а пък ако не ме приемат съм в търговско-банковата

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jessie
    Не.
    И аз няма да кандидатствам там. Иначе 3-ма съученици от моя клас мислят там да ходят в НПМГ.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Хора,стига сте спорили !!!
    Кажете ми едно "елитно" училище,което не е пропаднало..Вече всички са една и съща работа..Влизане с 3 или с пари..Същото е и с наркоманите - тях ги има навсякъде,просто няма спасение от тях..
    Учители ?
    - Не ми се вярва да няма поне един свестен учител от цялото даскало..Като цяло съм чувала много добри неща за НПМГ,отколкото за СМГ..

Та,автор(к)е ще те посъветвам,ако твърдо си решен/а за кандидатстваш в НПМГ - направи го..Не се оставяй някой да те разубеди от това,че после ще съжаляваш..+..Ако имаш амбиции и искаш да се реализираш - ще го направиш,където и да е..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Аз мисля да кандидатствам в НПМГ с География и англ. език, тъй като по География ми върви пък и ми е много интересна.. Дори се класирах за 2-ри кръг на олимпиадата ... Гимназията според мен е достатъмно елитна, за да получиш добро образувание, ако си учиш редовно. А и във всяко училище има не толкова добри учители, както и по-лоши деца .. Не всички ще са отличници естествено .. Според мен, ако четеш достатъчно няма да имаш проблеми .. А и без значение дали сега или преди 3-4 години в гимназията все още има деца, които печелят първите места на олимпиади.. Както казах вече, аз мисля, че нещата зависят единствено от детето!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си