- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- пъпки след бръснене
защо винаги имам ужасно многи пъпки на триъгълника след като се обръсна ..![]()
може ли малко хелп за да спрат да се появяват ... ужасноо ее !!1
Ползвай сините самобръсначки на Жилет /преди имаше едни розови, които бяха много по-хубави, но вече май ги няма/ и изчакай пъпките да се махнат. Или опитай по друг начин - с ленти, при козметик...
Saatana! Vittu! Perkele!
Надявам се, че няма проблем да питам в твоята тема. И на теб може да ти помогне.
Бях чела някъде, че след бръснене може да се сложи бебешка пудра. Така ли е, от това кожата по-добре ли ще стане?
А и на мен ми се появяваха пъпки. Не разбрах как да се справя и започнах с ленти на Дева.![]()
Иначе по моята отлична логика това става защото даваме контра и там подкожни косми, глупости и то нали от подкожни косъмчета стават пъпки и можеби заради това.
Та да.. смени метода на обезкосмяване, то този и без това не е от най -добрите.
А за бебешката пудра. Да кожата става по мека и не се опъва.![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
А пак ли се появяват червени точки и пъпки?Първоначално написано от gabi7u
ем, ако говориш за лентите, има само червни точки, които изчезват за 30-40-50 мин.(зависи от кожата).Първоначално написано от BlackKeys
За пудрата сори незнам, не я изпоузвах когато я карах с бикчето,ама предполагам няма как да предотврати появата на обрив.
-You, obviously. *smile*
_________
а тези ленти на Дева на каква цена са иии ти само на триъгълника ли ги ползваш или и надолуПървоначално написано от gabi7u
а и много ли боли
Просто аз
Първоначално написано от Neopitom3na
5 лв за 20 ленти.
Добри са. Ми и за по-надолу ги изпоузвам.
Болии, умерено. Само първия път щях да се разрева, ама нищшо работа![]()
-You, obviously. *smile*
_________
След бръснене слагайте бадемово масло на кожата-помага за подкожните косъмчета.Една приятелка ми го препоръча и има ефект![]()