.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас
    Мойте отговори бяха в кръга на шегата иначе не съм запознат със секса по време на бременност ноо доста работи се научават от този сайт
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Не.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Не съм правил секс със бременна,няма и да правя!Аз съм почитател не перфектните женски тела,а при бременност те се "развалят".Просто не мога да се възбудя достатъчно.

А тези които го правят,по кротко,че от толкова протриване на главичката не бебето,може да стане плешиво след години! [-o<
    Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    То в такъв случай никога няма да имаш деца.. камо ли жена : )) ... все едно ти да напълнееш и никой да не те иска .. само че разликата е че тя може би носи твоето дете .. и е малко тъпо да й направиш бебе и после 9-10 месеца да не я погледнеш .. замисли се

Естествено,че ако жента е моя и детето е от мене,ще правя секс с нея,не мога ей така да я зарежа за цели 9 месеца.Но ако е някоя,с която нямам нищо общо наистина не бих правил-виждал съм доста бременни жени зарязани от безотговорните си гаджета,които не са готови да имат дете, с такава не бих правил секс.

Цитирай Първоначално написано от Antixrist
    Естествено,че ако жента е моя и детето е от мене,ще правя секс с нея,не мога ей така да я зарежа за цели 9 месеца.Но ако е някоя,с която нямам нищо общо наистина не бих правил-виждал съм доста бременни жени зарязани от безотговорните си гаджета,които не са готови да имат дете, с такава не бих правил секс.
    Ама чакай малко ся тя ако не е бременна от теб .. мислиш че като е зарязал някъв мухльо и тя няма да й пука и ще ходи да се чука с други ли .. тук мисля че не става въпрос за чужди или твоя . попринцип говорим .. но е ясно че ако не е бременна от тееб .. ще е малко странно да дойде да ти каже .. искам те ама съм бременна .. от друг.. аз съм момиче .. ама извинявай много мисля че ако не дай си боже се случи нещо подобно ,.. и пр ми да ме зареже .. тва ще си е направо .. шок.. все пак .. незнам дали трябва да се задържи .. после не е сигурно .. че може някой мъж да ме приеме при себе си .. като детето не е от него .. има и такива които приемат но нали си е по-добре .. детето да си е при двамата истински родители .. а не 2 баща и кви ли още не .. доста се задълбочих извинявам се за което ..

а и .. още съм много малка .. за да гледам деца :P

Цитирай Първоначално написано от Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от Antixrist
    Ама чакай малко ся тя ако не е бременна от теб .. мислиш че като е зарязал някъв мухльо и тя няма да й пука и ще ходи да се чука с други ли .. тук мисля че не става въпрос за чужди или твоя . попринцип говорим .. но е ясно че ако не е бременна от тееб .. ще е малко странно да дойде да ти каже .. искам те ама съм бременна .. от друг.. аз съм момиче .. ама извинявай много мисля че ако не дай си боже се случи нещо подобно ,.. и пр ми да ме зареже .. тва ще си е направо .. шок.. все пак .. незнам дали трябва да се задържи .. после не е сигурно .. че може някой мъж да ме приеме при себе си .. като детето не е от него .. има и такива които приемат но нали си е по-добре .. детето да си е при двамата истински родители .. а не 2 баща и кви ли още не .. доста се задълбочих извинявам се за което ..

Прави сте и двете!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си