.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Супер фен Аватара на cyclops
    Специално за сладкото това си е нужна. Организъм знае кога да си поиска месо, плод, зеленчук и др.
    Въпросът е в какво всеки един от нас превръща сладкото, защото е по-добре да се изяде половин черен шоколад, отколкото шоколадово-сметанова-карамелизирана торта.

Супер фен Аватара на zoreto
    Цитирай Първоначално написано от ValLoveYa
    не посягам много често към шоколада мога да живея и без него или без сладки изделия чувствам се по-добре като изям някакъв плод
    И при мен е така.Спомням си преди бях купила 36 вафли и точно за 2 дни свършиха Не можех да живея без зладко стигаше се до треперене ако не съм яла поне малко.Но от август спях от раз да ям шоколад и всякакви сладки и се чувствам много по-добре.Много рядко изяхжам 1 парченце шоколад на 2-3 месеца
    За мен шоколада си е чиста наркомания

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Бтв към по- горния пост- Дано да е ебавка вредно е за зъбите да се ядат лимони, заради прекалената киселост. Можеш да си правиш цитронади и да пиеш със сламка, като се стараеш сокът да не докосва зъбите ти, щом употребяваш толкова лимони .
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ValLoveYa
    не посягам много често към шоколада мога да живея и без него или без сладки изделия чувствам се по-добре като изям някакъв плод
    Същото, но повече предпочитам зеленчук
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Аз обичам всякакви плодове и зеленчуци ^^
    По принцип ям това, което искам, и определено не е само сладко, иначе ми стаа лошо xD

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Аз налитам само на шоко и домати,ягоди(ммммммммм),за другите не знам
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Голям фен Аватара на liim0nka
    Не мога без сладко и ден..трябва нон стоп да се тъпча с нещо, за да не посегна към шоколада..един ден изядох 3 парчета гараш и си казах, че една седмица няма да ям сладко-една ли, на втория ден ядях млечен шоколад ..просто не мога без шоколад..и не мога да се откажа колкото и да искам.. наркомания си е..
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от Glamour92
    Ами...доста често срещано,макар и не много полезно.По себе си съм забелязала,че най-много ми се яде сладко,ако скоро преди това съм изяла нещо,което съдържа захар.Дори по едно време си мислех,че слагат нещо пристрастяващо във вафличките и шоколада
    и аз
    Не мога без сладко
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Бих казала ,пристрастеност,но има ли човек воля може да се откаже от него

Xора не знам за вас, ама при мене си е чиста наркомания.
    Aко не хапна нещо сладко ... /шоколад, бисквитки 7 days, вафлички и прочие/ просто не съм щастлива. Някак си усмивката в денят ми се подхранва от тези неща. Имам воля, мъча се, ама не става и не става да ги откажа тотално... апфф ... има един вариант - отдай се на желанието!
    ;D

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си