.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 94

Тема: !АМЕРИКА!

бих живял в Барселона, Милано, Лондон или Рим .. ако трябва да избирам извън Европа - Сидни или нейде по островите в Тихия океан, да мога да си карам сърф

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Долу Америка, да живей СССР

умри от макдоналдс ве
    nice,a?

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    А гетата не са ли част от Ню Йорк? Или тях ще ги изключим от картинката за чистотата?
    А после се сравнява със Скандинавски градове. А в тях гета има ли?

Реално на мен много повече ми харесва градоустройството в Европа. Най-малкото, че навсякъде всички кабели са под земята, къщите са стабилни и тн. Повече ми харесва европейската култура.
    Grumpy old madman

Голям фен Аватара на xSANYAx
    amk933,прав си! В сравнение с нас е доста по-често. Да не издребнявам с това сравнение,че ще започнат хейтърите на САЩ и защитниците на България да ме псуват защо тогава съм в БГ Таа чисто си е,преди време имаше етап,в който наистина улиците бяха мръсни,но сега е различно.

За мен са Ню Йорк,Лос Анджелис,също Кънектикът,да! Аз лично много искам да отида поне за малко в Холивуд,да разгледам и тем подобни.
    WILD__BOY..ти пък от Барселона в Австралия

Междудругото приблизително 1/16 от населението ни се е преместило в Америка.. тя е известна с това, че е страната на неограничените възможности.Страна, където днес можеш да си просяк, а утре милионер. Минавайки покрай постижения и богатства, можем да оставим на страна завистта и за момент да бъдем хора, горди с успехите на сънародниците си в чужбина. Държащи успеха в едната си ръка и цената за него в другата, много от имигрантите в САЩ са спечелили авторитета си на чуждата земя и славят нас, българите. Многобройни са достойните за уважение, както за съжаление са и тези, които оставят “следа” след себе си.
    И нещо важно: Имигрантите не са предатели, избягали от родината си, а хора, опитали се да успеят на едно непознато за тях място. За това следващия път, преди да тръгнем да съдим или упрекваме сънародниците си зад граница, трябва първо да се замислим дали и ние не бихме направили същото, ако имахме тази възможност.
    • Обичай,за да те обичат! •

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от xSANYAx
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Може ли да ми обясниш къде ги видя чистите улици в Ню Йорк?
    Мога. Наистина е чисто.
    И аз останах с други впечатления от Ню Йорк. Мръсен и претъпкан...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

WILD__BOY..ти пък от Барселона в Австралия
    имам си причини да искам да изчезна там ;

Чета писаното от xSANYAx и ми става едно такова особено.
    Grumpy old madman

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Чак ти иде да хукнеш за САЩ да градиш кариера по чистите улици и да сбъдваш мечти, защото имаш неограничени възможности.

Те там корпорациите те чакат с отворени обятия, с готови бутикови костюми и ъглови офиси с изглед към Статуята на свободата...

Град
    бълХаристан
    не харесвам американския начин на живот, бил съм там на бригада.
    пълни зомбита са тия. освен това са тъпи, грозни и дебели. карат супер скапани и грозни американски коли. живеят в талашитени бараки и падат от 2 бири.
    хамерика сигурно е добро място да изкараш милиони от някой нов продукт заради огромния пазар от тъпи американци, които биха си купили и най-тъпото нещо като желирано лайно, стига да е рекламирано и в хубава опаковка.
    освен това повечето живеят само за да работят и да си платят хилядата ипотеки.

аз лично бих живял в испания - сиеста, работата маняна, слънце, море, жените са мургави каквито обичам и си е европа...
    или пък в бразилия. навсякъде където има плажове и вода, но не и в зомбираните щати
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Чак ти иде да хукнеш за САЩ да градиш кариера по чистите улици и да сбъдваш мечти, защото имаш неограничени възможности.

Те там корпорациите те чакат с отворени обятия, с готови бутикови костюми и ъглови офиси с изглед към Статуята на свободата...
    Ти какво ?! Мислиш,че си много интересна с научканите неща.. не съм казала,че отиваш и правиш кариера. За всичко си трябва усилия! Добре,а според теб Америка и България нямат различия,така ли да разбирам? защото до тук казаното от теб ме навява на такова мнение.

Град
    из източната част
    само заради ГМО ги мразя, какви щети се причиняват на природата и на всичко...

+ къща в предградията, любяща съпруга с две деца - отлиичници, които ще спечелят стипендии в Харвард, а сега сина е куотърбек на футболния отбор, а дъщерята води чиърлийдинг отбора , а кучето е расово Коли.
    Grumpy old madman

Град
    Варна

Ти какво ?! Мислиш,че си много интересна с научканите неща.. не съм казала,че отиваш и правиш кариера. За всичко си трябва усилия! Добре,а според теб Америка и България нямат различия,така ли да разбирам? защото до тук казаното от теб ме навява на такова мнение.
    Прибери си зъбите, моля те, аз не съм те нападнала. Просто смятам, че е смешно с каква идиличност и замечтаност говориш за !Америка!.
    И аз съм живяла там, и аз имам представа как стоят нещата. Не си мисли, че си единствената, която може да заяви: "Знам, защото бях там".

Цитирай Първоначално написано от kypo
    не харесвам американския начин на живот, бил съм там на бригада.
    пълни зомбита са тия. освен това са тъпи, грозни и дебели. карат супер скапани и грозни американски коли. живеят в талашитени бараки и падат от 2 бири.
    хамерика сигурно е добро място да изкараш милиони от някой нов продукт заради огромния пазар от тъпи американци, които биха си купили и най-тъпото нещо като желирано лайно, стига да е рекламирано и в хубава опаковка.
    освен това повечето живеят само за да работят и да си платят хилядата ипотеки.

аз лично бих живял в испания - сиеста, работата маняна, слънце, море, жените са мургави каквито обичам и си е европа...
    или пък в бразилия. навсякъде където има плажове и вода, но не и в зомбираните щати
    ХАха,не! То в Испания няма дебели и грозни жени,живеят в палати,които не падат,качили са се на супер луксозни коли

xSANYAx,

Като цяло задълбаваш в материалните преимущества на страната. Смятам, че всички са наясно, че Америка има една от най-развитите икономики в света. Искам да чуя нещо за самите американци, за душевността и културното развитие в страната. Там как би се обосновала? Не че на този етап го правиш блестящо.

Прибери си зъбите, моля те, аз не съм те нападнала. Просто смятам, че е смешно с каква идиличност и замечтаност говориш за !Америка!.
    И аз съм живяла там, и аз имам представа как стоят нещата. Не си мисли, че си единствената, която може да заяви: "Знам, защото бях там".
    Не се заяждам,но ти започна с иронията (както и да е) не обожавам Америка,но просто говоря това,което съм видяла. Това,за което се подигра за кариерата и отворените врати..не беше никак интересно и забавно,защото мога да ти кажа,че когато пристигнах там се 1удех какво ще правя,не знаех къде и какво да работя,намерих си работа,записах се за агенция за модели,само след 1 седмица къде ли не трябваше да се снимам..по списания и какво ли не.. е според теб това не е ли успех,всичко си става с мерак и усилия,никой няма наистина теб да те чака!

Град
    Варна
    Поздравления. Да си модел в Америка е наистина преуспялост. Да си жива и здрава, но това няма да направи САЩ по-привлекателна за мен.

Кажи ми, разкажи ми за американците, както помоли ThroughStruggle. Как живееш с тях, как се разбирате?
    Под наем ли си там, или успя да си купиш жилище?
    Разкажи ми за СВОЯ живот там.

*въздиш*
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от ThroughStruggle
    xSANYAx,

Като цяло задълбаваш в материалните преимущества на страната. Смятам, че всички са наясно, че Америка има една от най-развитите икономики в света. Искам да чуя нещо за самите американци, за душевността и културното развитие в страната. Там как би се обосновала? Не че на този етап го правиш блестящо.
    За американците мога да ти кажа,че са странни.Сигурно сте чували,че са двулични. Хм,не знам,сигурно зависи къде си попаднал,ноо.... Усмихват ти се,любуват ти се,а после се правят,че е нямало нищо такова. Когато си изградиш доверие и когато изпаднеш в беда,рядко се озовават същите хора. Е,съмнявам се всички да са така,всеки трябва да си намери подходяща компания,за да не се разочарова след време!
    И също така са влюбени в работата/ИТЕ си.. за тях това е едно от най-важните неща,погледнато от положителната страна е хубаво! Искат да са подсигурени занапред,вслучай,че се случи нещо. Именно това е проблем на големите градове,например Ню Йорк-животът там е много скъп. Таксите за убежище също. Но си заслужава,стига да имаш дадена мечта или цел и когато се трудиш,ще я постигнеш!

И това ти беше тезата и аргументацията по този въпрос? Уау..

Явно ме разбирате погрешно. Не въздишам по Америка,като че ли съм в рая. Това изобщо не е така. Просто споделям,съжалявам ако е звучало превзето. Първоначално бях с баща ми..и плащахме дооста . Например наем за стая в Манхатън излиза около 1200 долара.. в Ню Йрок май плащахме към 2000 $ не съм много сигурна. Все още не сме събрали толкова много средства да си купим ЖИЛИЩЕ. Това е ужасно скъпо... Казах вече за американците.. има и свестни,например когато се записах за модел,имаше едно момиче,което първоначално ми изглеждаше супер превзето и злобно,но когато ми изникна сериозен проблем,тя се отзова и ми помогна. Докато другите ''милички'' момичета си се разхождаха,все едно не ме виждат. Човек трябва да е подготвен за всичко. Когато отидеш в Америка,не трябва да отидеш с прекрасно мнение,че всички ще те посрещнат с прегръдка,според мен това никъде го няма. Само илюзии.. Но,ако си стъпил здраво на краката си,всичко може да стане.

LadyDi,ти късе ис била в САЩ?

Град
    Варна
    Южна Каролина.
    В Ню Йорк бях известно време на гости, така да се каже. Имам познати там.

Raybeez,не си прав. Има на тези години много известни,ОЗАРЕНИ ОТ СВЕТКАВИЦАТА НА ФОТОАПАРАТИТЕ,защо за теб това е толкова невъзможно?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си