.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 94

Тема: !АМЕРИКА!

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Цитирай Първоначално написано от gabi222
    Raybeez,не си прав. Има на тези години много известни,ОЗАРЕНИ ОТ СВЕТКАВИЦАТА НА ФОТОАПАРАТИТЕ,защо за теб това е толкова невъзможно?
    Боже, та ти дори не си схванала какво съм написал...
    Добре,обясни ми.

Цитирай Първоначално написано от xSANYAx
    Например наем за стая в Манхатън излиза около 1200 долара.. в Ню Йрок май плащахме към 2000 $ не съм много сигурна.
    ко каза, ко?

Raybeez,не си прав. Има на тези години много известни,ОЗАРЕНИ ОТ СВЕТКАВИЦАТА НА ФОТОАПАРАТИТЕ,защо за теб това е толкова невъзможно?
    Боже, та ти дори не си схванала какво съм написал...
    Добре,обясни ми.
    Какво да ти обясня, като е ясно. Вадиш някакъв израз от контекста и започваш да го дъвчеш...

Ето и обяснение/разбор/превод и т.н. за хората, които не могат да осмислят прочетеното:

Потребителката, която е пуснала темата и така жизнерадостно хвали американската мечта ни дава пример със своя личен успех в едно поприще, което е динамично и зависи не толкова от личностни качества, колкото от субективни фактори, каквито са външна красота. Проблема идва от това, че както всички ние знаем, красотата е преходна и след време започваш да "изветряваш", да се сбръчкваш или дори твоят тип визия омръзват.

И какво става? Днес може да си супер преуспял и в светлината на прожекторите, а утре си сам и забравен. А твоето място е заето от друго момиче - по-младо, по-красиво и т.н.

Затова е конкретния пример не е удачен за пропагандиране на американската мечта и начин на живот - имаш нулева сигурност и даже не зависиш от някакви личностни качества, а от преходни такива, каквато е красотата.
    Да,това го разбрах и точно заради това те питам..например Мадона тя е сбръчкана,но не е забравена,Парис Хилтън.. Пенелопе Круз.. АНДЖЕЛИНА ДЖОЛИ.. те как не са?

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Цитирай Първоначално написано от BenSherman
    Цитирай Първоначално написано от kypo
    не харесвам американския начин на живот, бил съм там на бригада.
    пълни зомбита са тия. освен това са тъпи, грозни и дебели. карат супер скапани и грозни американски коли. живеят в талашитени бараки и падат от 2 бири.
    хамерика сигурно е добро място да изкараш милиони от някой нов продукт заради огромния пазар от тъпи американци, които биха си купили и най-тъпото нещо като желирано лайно, стига да е рекламирано и в хубава опаковка.
    освен това повечето живеят само за да работят и да си платят хилядата ипотеки.

аз лично бих живял в испания - сиеста, работата маняна, слънце, море, жените са мургави каквито обичам и си е европа...
    или пък в бразилия. навсякъде където има плажове и вода, но не и в зомбираните щати
    ХАха,не! То в Испания няма дебели и грозни жени,живеят в палати,които не падат,качили са се на супер луксозни коли
    в Западна Европа е много по-хубаво,отколкото в Щатите

като живот,като всичко... мина времето,дето хората вярваха на тия измислици,че САЩ е друг свят едва ли не. друг свят е,но в лошия смисъл...

що си смени подписа? "Аз съм от Америка,не съм от България" - колко нелеп и фейспалмски начин да изпарадираш с нещо толкова жалко

Какво те бърка подписа ми? Да,написах го не да се фукам.. омг толкова тъпо нещо не бях чувала.. постоянно получавах лични съобщения с романи.. и нямах време да отговарям,затова го написах!
    • Обичай,за да те обичат! •

пълни зомбита са тия. освен това са тъпи, грозни и дебели. карат супер скапани и грозни американски коли. живеят в талашитени бараки и падат от 2 бири.
    хамерика сигурно е добро място да изкараш милиони от някой нов продукт заради огромния пазар от тъпи американци, които биха си купили и най-тъпото нещо като желирано лайно, стига да е рекламирано и в хубава опаковка.

аз лично бих живял в испания - сиеста, работата маняна, слънце, море, жените са мургави каквито обичам и си е европа...
    или пък в бразилия. навсякъде където има плажове и вода, но не и в зомбираните щати
    ХАха,не! То в Испания няма дебели и грозни жени,живеят в палати,които не падат,качили са се на супер луксозни коли

като живот,като всичко... мина времето,дето хората вярваха на тия измислици,че САЩ е друг свят едва ли не. друг свят е,но в лошия смисъл...

що си смени подписа? "Аз съм от Америка,не съм от България" - колко нелеп и фейспалмски начин да изпарадираш с нещо толкова жалко
    Ти пък си толкова зле,изказваш се с някакви тъпизми,просто ме заболява главата от теб. Това което говориш за САЩ е пълна глупост,акое минало ''това време'' дали всички щяха да се стичат към него бе,мозъчко?

Къде пък ги видя всички.. леле! Това е форум..който не харесва сащ казва,който харесва-също. Това не е подписка.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ние тук сме Анти-САЩ клуб, така се регистрираме - само ако не харесвам САЩ.

Към САЩ се засилват тези, които не могат да постигнат нищо тук и нямат капацитет да го постигнат в Европа. В САЩ е лесно, не ти трябва образование, за да си намериш работа, която що-годе да ти покрива сметките и да можеш да кажеш, че живееш в !Америка! (*много ми харесва това с удивителните *)
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

във facebook има една много готина група "да изпратим един милион цигани в щатите" мисля да я подкрепя ако някмога излензе извън границите на тоя малоумен сайт.
    щатите отдавна са си загубили оная хубав облик, които са имали в 19 и до средата на 20 век. отдавна не е страната на възможностите...

скъпа, стани фотограф в NY, не модел, тогава ще успееш [/i]

Цитирай Първоначално написано от THEFIST

Ти пък си толкова зле,изказваш се с някакви тъпизми,просто ме заболява главата от теб. Това което говориш за САЩ е пълна глупост,акое минало ''това време'' дали всички щяха да се стичат към него бе,мозъчко?
    кои са тия всички?

тук,доколкото видях,почти всеки се изказа против САЩ и няма никакво желание да ходи там,освен на екскурзия
    e Как кой всички?!? сите талибани, бедни араби, индийци, мексиканци, жълтури и всяква друга сган

аз ще цитирам една моя любима група просто с нейна много хубава иронична песен.

on the edge of the world where the neon screams
    diet-coke religions shotdown tv-screens

american boy loves american girl
    most beautiful people in the shattered world
    i do believe in all-american dream

on the edge of the world where the freon streams
    snortin' up white mountains
    in the pools of white limousines

millenium boy millenium girl
    most beautiful people in this shattered world

in god we trust
    in cars we rust
    an' i do believe in all-american dream
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София

Западна Европа да е по-хубава от щатите... Пътувал съм доста в "Западна Европа" и е последното място, на което бих живял. Хората са надути, във Франция са отявлени националисти, а в Германия прикрити...Освен това е дооооста по-мръсно отколкото в Америка. Свалят ти кожата за 2 кила сирене, което в Америка същото, внесено от там, е няколко пъти по-евтино, защото в САЩ се живее от оборот, а не от безумни надценки както в Европата. Плюс това в САЩ има хора от много различни краища на света и в някаква степен расизмът изглежда нелеп. Има много повече шансове за развитие, стига да имаш мозък, късмет и образованието. Несравнимо е със Европа. Единственото място, което ми харесва за живеене е френската ревиера, защото пак масата хора не са франузи, ами хора от всякъде. Така че къде е по-хубаво е много субективно. Аз бих отишъл да живея и в Близкия Изток, но не и в Западна Европа, защото според мен е в пъти по-хубаво.

И гледам, че повечето се оправдавате с американците като хора...Да има идиоти, но къде няма? Ако сте били в някое село в Северна Дакота или Тексас, естествено, че няма да са ви били симпатични и ще са били някои селяци. Ако сте били в някое гето или Бронкс, пак същото. Това е все едно някой чужденец да съди за цялата ни нация по Филиповци. Как ще се почувствате? На дали епитети, които ще използва да ни опише ще бъдат "културни, интелигентни и дружелюбни хора." Така че това със съденето по американските флимчета и познаването на хората от някое село или утайката на Ню Йорк не значи, че всички са такива.

Голям фен Аватара на xSANYAx
    LadyDi,защо не спреш с подигравките на наименованието на темата ми?! става банално вече,повтори го 300 пъти,разбрахме че си открила НЕЩО ИНТЕРЕСНО.. пхах
    • Обичай,за да те обичат! •

amk933 напълно си прав. Не се съмнявам,че нас също така ни сравняват,но те се излагатмкой знае в кое селце са били и се изказват,защото са видели МИЗЕРИЯ В АМЕРИКА.. УАУ! НЕЩО НОВО! и ако е в НЮ ЙОРК... УАУ,но там няма такива нещаа..аа вече има,видяхте ли пф.. в Брокс е сигурно,че има там е много престъпен град..боже!

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    LadyDi,защо не спреш с подигравките на наименованието на темата ми?! става банално вече,повтори го 300 пъти,разбрахме че си открила НЕЩО ИНТЕРЕСНО.. пхах
    Защо ли хората те подграват? Въпрос за 1 милион!

amk933, не знам, къде точно си бил, но хранителните продукти в Европа не са чак толкова скъпи. Зависи, от къде си ги купуваш. Та кило гауда може да ти излезе 4 евро, може и 20 - дали ще е в супермаркета, или ще е в Delikatessen.
    Реално гермаснските дискаунтъри като алди успяха да изгонят walmart от европа, защото културата и отношението на европееца към храната е съвсем друго.
    Причини бол, но тук месо, сирена, хляб масово се купуват в специализирани магазини от средната класа. А за немците-националисти

Американците са пъти повече националисти.
    Grumpy old madman

Мен ли наричаш шизофреник бе? та аз заради такива като теб се регистрирах.Такива,където много знаят,без нищо да са видяли.

Ще помоля шизофрениците да ползват само една регистрация - писането от няколко ника не подкрепя вашата теза по-добре, защото стилът на писане е мнооооого еднакъв.
    А сега ако се окаже, че и ИП-то е от грешна държава, че и снимките не са баш собствени ще си има предната класика
    Grumpy old madman

за мен ли говорите? Аз не съм казал че съм от Америка

Тук все още помним този възпитаник на Кеймбридж
    http://i25.tinypic.com/f44f4h.jpg
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Всъщност го написах само 2 пъти.
    Защо не спреш с преувеличаването, разбрахме, че си възхитена от Америка...?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Лошо място си избрала да пуснеш тази тема. Тук всички до един са крайни анти-американци и ще те линчуват, ако кажеш че харесваш Америка и американския начин на живот.

"Evil is powerless, if the good are unafraid."
    - Ronald Reagan, 1981

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Защо ли хората те подграват? Въпрос за 1 милион!

amk933, не знам, къде точно си бил, но хранителните продукти в Европа не са чак толкова скъпи. Зависи, от къде си ги купуваш. Та кило гауда може да ти излезе 4 евро, може и 20 - дали ще е в супермаркета, или ще е в Delikatessen.
    Реално гермаснските дискаунтъри като алди успяха да изгонят walmart от европа, защото културата и отношението на европееца към храната е съвсем друго.
    Причини бол, но тук месо, сирена, хляб масово се купуват в специализирани магазини от средната класа. А за немците-националисти

Американците са пъти повече националисти.
    Американците националисисти? Кои? Фермерите в средните щати? Те може и да са. Не можа, ами са, и шансът да те гръмнат, защото си чужденец не е малък...Трезвените американци, които са стъпили на земята и са мнозинство, не са. За цените визирах Франция специално, но и в Германия съм бил 2 пъти и трябва да ти кажа, че е в пъти по-скъпо. В Америка без преувеличение за 200 долара може да се спукаш от ядене цял месец, в Германия със 130 евра малко трудно ще оцелееш. За национализма на немците не го казвам аз. Преди 2-3 седмици бях на едно събиране със семейни приятели на наще...та там беше един човек, който живее в Германия в последните 15 години и се занимава само с лингвистика и култура...и на въпросът ми: "Немците расисти ли са?" Отговорът беше: "Страхотни расисти са, но се прикриват още по-силно." Поживей още малко там, може да си промениш мнението. А Walmart са най-ниското качество магазини в САЩ. Не познавам някой да си пазарува от там.

Бе аз съм с по-друго впечатление, но то си е според хората. Толкова флагчета като в САЩ другаде май няма, а за храната - за 130 евро на месец съм се спуквал да ям - говорим за нещо от порядъка на 15 яйца, половин килограм месо и разни млечни на ден. Вярно, че не е толкова евтина като в САЩ, но тук и субсидиите са по-малки. Реално се плаща едно и също.
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    страната на генно модицираните и рециклирани храни, захарта, junk food, безалкохолната бира и диетичната кола, грозните жени, дебелите негърки, емотата и т.н.

полицейска държава, държава, която никога не е преживяла ужаса на една война, никога не е била поставена пред сериозно изпитание, никога не се е интересува от глобалните проблеми.

страна на еврей, създадена и управлявана от еврей, които винаги са имали за цел да манипулират и пропангандират про-еврейски ценности и интереси.

като цяло и на екскурзия не бих отишал там.
    QFT
    Наи голямата страна в коята се манипулира чрез създаването на "терористи" тои Кенеди си го каза и след тва веданга го убиха. Сички лидери и президенити са в кланове дет се правят убииства на бебета за некви богове, наи извратената държава. Поне правят хубави филми...
    If you go platinum it doesn't mean it's luck it means millions of people are stupid as fuck
    Immortal Technique

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Една от най-големите ми мечти е някога да посетя Сащ ии да остана да живея там за известно време.Бих искала да отида в Лос Анджелис,Ню Йорк,Портланд..ии мн.други градове.

Град
    Непостоянно
    Мразя Америка.
    .!.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си