- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- !АМЕРИКА!
Добре,обясни ми.Първоначално написано от Raybeez
![]()
ко каза, ко?Първоначално написано от xSANYAx
![]()
![]()
Да,това го разбрах и точно заради това те питам..например Мадона тя е сбръчкана,но не е забравена,Парис Хилтън.. Пенелопе Круз.. АНДЖЕЛИНА ДЖОЛИ.. те как не са?Първоначално написано от Raybeez
Първоначално написано от BenSherman
Какво те бърка подписа ми? Да,написах го не да се фукам.. омгтолкова тъпо нещо не бях чувала.. постоянно получавах лични съобщения с романи.. и нямах време да отговарям,затова го написах!
• Обичай,за да те обичат! •
Ти пък си толкова зле,изказваш се с някакви тъпизми,просто ме заболява главата от теб. Това което говориш за САЩ е пълна глупост,акое минало ''това време'' дали всички щяха да се стичат към него бе,мозъчко?Първоначално написано от BenSherman
![]()
Къде пък ги видя всички.. леле! Това е форум..който не харесва сащ казва,който харесва-също. Това не е подписка.![]()
Ние тук сме Анти-САЩ клуб, така се регистрираме - само ако не харесвам САЩ.
Към САЩ се засилват тези, които не могат да постигнат нищо тук и нямат капацитет да го постигнат в Европа. В САЩ е лесно, не ти трябва образование, за да си намериш работа, която що-годе да ти покрива сметките и да можеш да кажеш, че живееш в !Америка! (*много ми харесва това с удивителните*)
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
във facebook има една много готина група "да изпратим един милион цигани в щатите" мисля да я подкрепя ако някмога излензе извън границите на тоя малоумен сайт.
щатите отдавна са си загубили оная хубав облик, които са имали в 19 и до средата на 20 век. отдавна не е страната на възможностите...
скъпа, стани фотограф в NY, не модел, тогава ще успееш[/i]
e Как кой всички?!? сите талибани, бедни араби, индийци, мексиканци, жълтури и всяква друга сганПървоначално написано от BenSherman
аз ще цитирам една моя любима група просто с нейна много хубава иронична песен.
on the edge of the world where the neon screams
diet-coke religions shotdown tv-screens
american boy loves american girl
most beautiful people in the shattered world
i do believe in all-american dream
on the edge of the world where the freon streams
snortin' up white mountains
in the pools of white limousines
millenium boy millenium girl
most beautiful people in this shattered world
in god we trust
in cars we rust
an' i do believe in all-american dream
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Западна Европа да е по-хубава от щатите...Първоначално написано от BenSherman
Пътувал съм доста в "Западна Европа" и е последното място, на което бих живял. Хората са надути, във Франция са отявлени националисти, а в Германия прикрити...Освен това е дооооста по-мръсно отколкото в Америка. Свалят ти кожата за 2 кила сирене, което в Америка същото, внесено от там, е няколко пъти по-евтино, защото в САЩ се живее от оборот, а не от безумни надценки както в Европата. Плюс това в САЩ има хора от много различни краища на света и в някаква степен расизмът изглежда нелеп. Има много повече шансове за развитие, стига да имаш мозък, късмет и образованието. Несравнимо е със Европа. Единственото място, което ми харесва за живеене е френската ревиера, защото пак масата хора не са франузи, ами хора от всякъде. Така че къде е по-хубаво е много субективно. Аз бих отишъл да живея и в Близкия Изток, но не и в Западна Европа, защото според мен е в пъти по-хубаво.
И гледам, че повечето се оправдавате с американците като хора...Да има идиоти, но къде няма? Ако сте били в някое село в Северна Дакота или Тексас, естествено, че няма да са ви били симпатични и ще са били някои селяци. Ако сте били в някое гето или Бронкс, пак същото. Това е все едно някой чужденец да съди за цялата ни нация по Филиповци. Как ще се почувствате? На дали епитети, които ще използва да ни опише ще бъдат "културни, интелигентни и дружелюбни хора." Така че това със съденето по американските флимчета и познаването на хората от някое село или утайката на Ню Йорк не значи, че всички са такива.
LadyDi,защо не спреш с подигравките на наименованието на темата ми?! става банално вече,повтори го 300 пъти,разбрахме че си открила НЕЩО ИНТЕРЕСНО.. пхах![]()
• Обичай,за да те обичат! •
amk933 напълно си прав. Не се съмнявам,че нас също така ни сравняват,но те се излагатмкой знае в кое селце са били и се изказват,защото са видели МИЗЕРИЯ В АМЕРИКА.. УАУ! НЕЩО НОВО! и ако е в НЮ ЙОРК... УАУ,но там няма такива нещаа..аа вече има,видяхте ли пф.. в Брокс е сигурно,че има там е много престъпен град..боже!
Защо ли хората те подграват? Въпрос за 1 милион!Първоначално написано от xSANYAx
amk933, не знам, къде точно си бил, но хранителните продукти в Европа не са чак толкова скъпи. Зависи, от къде си ги купуваш. Та кило гауда може да ти излезе 4 евро, може и 20 - дали ще е в супермаркета, или ще е в Delikatessen.
Реално гермаснските дискаунтъри като алди успяха да изгонят walmart от европа, защото културата и отношението на европееца към храната е съвсем друго.
Причини бол, но тук месо, сирена, хляб масово се купуват в специализирани магазини от средната класа. А за немците-националисти![]()
Американците са пъти повече националисти.
Grumpy old madman
Мен ли наричаш шизофреник бе? та аз заради такива като теб се регистрирах.Такива,където много знаят,без нищо да са видяли.
А сега ако се окаже, че и ИП-то е от грешна държава, че и снимките не са баш собствени ще си има предната класикаПървоначално написано от Raybeez
![]()
Grumpy old madman
Тук все още помним този възпитаник на Кеймбридж
http://i25.tinypic.com/f44f4h.jpg
![]()
Grumpy old madman
Всъщност го написах само 2 пъти.Първоначално написано от xSANYAx
Защо не спреш с преувеличаването, разбрахме, че си възхитена от Америка...?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Лошо място си избрала да пуснеш тази тема. Тук всички до един са крайни анти-американци и ще те линчуват, ако кажеш че харесваш Америка и американския начин на живот.
"Evil is powerless, if the good are unafraid."
- Ronald Reagan, 1981
Американците националисисти?Първоначално написано от Canis_Dirus
Кои? Фермерите в средните щати? Те може и да са. Не можа, ами са, и шансът да те гръмнат, защото си чужденец не е малък...Трезвените американци, които са стъпили на земята и са мнозинство, не са. За цените визирах Франция специално, но и в Германия съм бил 2 пъти и трябва да ти кажа, че е в пъти по-скъпо. В Америка без преувеличение за 200 долара може да се спукаш от ядене цял месец, в Германия със 130 евра малко трудно ще оцелееш. За национализма на немците не го казвам аз. Преди 2-3 седмици бях на едно събиране със семейни приятели на наще...та там беше един човек, който живее в Германия в последните 15 години и се занимава само с лингвистика и култура...и на въпросът ми: "Немците расисти ли са?" Отговорът беше: "Страхотни расисти са, но се прикриват още по-силно." Поживей още малко там, може да си промениш мнението. А Walmart са най-ниското качество магазини в САЩ. Не познавам някой да си пазарува от там.
Бе аз съм с по-друго впечатление, но то си е според хората. Толкова флагчета като в САЩ другаде май няма, а за храната - за 130 евро на месец съм се спуквал да ям - говорим за нещо от порядъка на 15 яйца, половин килограм месо и разни млечни на ден. Вярно, че не е толкова евтина като в САЩ, но тук и субсидиите са по-малки. Реално се плаща едно и също.
Grumpy old madman
QFTПървоначално написано от WILD__BOY
Наи голямата страна в коята се манипулира чрез създаването на "терористи" тои Кенеди си го каза и след тва веданга го убиха. Сички лидери и президенити са в кланове дет се правят убииства на бебета за некви богове, наи извратената държава. Поне правят хубави филми...
If you go platinum it doesn't mean it's luck it means millions of people are stupid as fuck
Immortal Technique
Една от най-големите ми мечти е някога да посетя Сащии да остана да живея там за известно време.Бих искала да отида в Лос Анджелис,Ню Йорк,Портланд..ии мн.други градове.
![]()