.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 94 от общо 94

Тема: !АМЕРИКА!

Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    бих живял в Барселона, Милано, Лондон или Рим .. ако трябва да избирам извън Европа - Сидни или нейде по островите в Тихия океан, да мога да си карам сърф
    Рим специално мен не ми хареса като бях там. Голям,сив,скучен град.Има един фонтан ди треви и един пантеон и това е. На минала слава живее явно. За работа може би става. На мене ми харесаха Венеция и Монтекатини. В Милано не ходихме тогава. В Наполи е хубаво, ама дочувам, че има яко мафия Съгласен съм за Барселона и Сидни

Америка не ме кефи с восъчните си човечЕта с хартиени сърца.
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

дай боже някога да живея в Америка това ми е мечтата и по точно в Ню Йорк. Щастливка си,че си от там

Като стана дума за други страни - какво е положението в Словения, Словакия, Босна и Херцеговина, Хърватия? Хич не знам как е там.
    Audio ergo sum

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Като стана дума за други страни - какво е положението в Словения, Словакия, Босна и Херцеговина, Хърватия? Хич не знам как е там.
    Имам приятели в Словакия и Босна и Херцеговина. Във втората е по-зле от тук май...в първата малко по-добре. Лично аз съм бил в Босна 2 пъти. Не ми харесва. И впечатленията ми от хората там са недобри. Словаците от друга страна са много печени. Поне тези, които познавам.

Цитирай Първоначално написано от BenSherman
    какъв е тоя град Наполи бе
    Объркал се е защото на италиански е Napoli.

Цитирай Първоначално написано от BenSherman
    какво разбираш под "положение"?
    Имам предвид стандартът на живот какъв е.
    Audio ergo sum

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    В Наполи има само футболисти, виж в Неапол е друга работата...

Като цяло на мен Италия и Франция не ми харесват толкова за живеене и смятам, че са леко over rated... Бих предпочел в Германия и Австрия.
    Да знаеш отбора не е кръстен на града В Италия си е Наполи, но тук му викаме Неапол

http://en.wikipedia.org/wiki/Naples

ЕДИТ:Може и на италианците да кажете,че не им се казва Наполи града

http://it.wikipedia.org/wiki/Napoli
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Винаги съм искала да живея в Америка.Вероятно гледам много филми и това ми е повлияло, но тя винаги ми е била една мечта, идеалното място за живеене, където животът на един тийнейджър е изпълнен с много драма и интересни преживявания . Пак казвам, заради филмите е

Била съм много пъти в Щатите, защото там живеят много приятели на майка ми-ходила съм в Ню Йорк и Атланта...там хората са много по-различни. Нашите приятели имат къща в Атина, Джорджия и живеят изключително спокойно, нито им пука кво се случва около тях, просто живеят в по-малък град, а и Атланта им е наблизо, така че нямат проблеми. За хората там не е учудващо да ходиш на концерт или пък да видиш някоя известна личност. Имат хубави заведения, ама много ядат- водата например е чешмяна, пържените картофи винаги ти ги поднасят с кетчуп ( поне в Атланта), ходиш спокойно по улиците и вечер, естествено не в гетата. Направи ми впечатление, че по-възрастните хора се събираха да играят голф, а жените на кафе всеки ден. Лятото съм била само и мога да кажа че много ми хареса там и бих отишла пак, но те ни канят всяка година, така че.. И между другото там е малко странно да говориш с хора от по-специфичен вид- смисъл негрите не мърдат от гетата, забранено им е да ходят където искат, евреите си стоят в своя квартал, емота и пънкари аз не съм виждала, по-малка група са..Вярно, че децата много ядат, но за разлика от нашите тук, по цял ден си играехме навън с приятели, ритахме топка по улицата и никой не ни се скара...тука като изляза виднага ще ме прегазят. Фестивали-колкото искаш. То не са групи, изпълнители...много е яко като ходиш по тия фестивали, щото се срещаш с много нови хора, ядеш, снимаш се. Аз например се запознах с едно момиче, което свири на китара и пиано и научи мен , станахме добри познати и си пишем по и-мейла даже. Имат много вкусни снаксове чисти паркове, заведенията за бързо хранене на всеки ъгъл-Мак Дноладста там е много по-различен.Има поне още 10 вида сандвичи и шейкове
    Обаче бих живяла в Европа...

Може ли да ми обясниш къде ги видя чистите улици в Ню Йорк?
    Чисти улици? Ню Йорк е по-мръсен от 10000 Софии. До една кофа имаше 300 фаса незагасени
    В Атланта е друго-там е юг, хората са по-освободени и е по-чисто, първо щото не са 10 милиона, второ щото там всеки месец организират почистване, а Ню Йорк е мръсен, че като се прибрах в хотела 5 тона тампони за лице изхвърлих

А в Дойчланд бил ли си или му казваме Германия, а?

Без тъпи доводи, моля...
    Учителите в моето училище като говорят на италиански казват Наполи и съм свикнал. Просто градът си се казва така. Често се бъркам относно името. Не мисля, че беше повод да се зядете, при положение, че на италиански му е така името. В англоговорящите страни ходи им кажи, че се казвало България, а не Бългериа. Въпрос на навик.

Eminem-Mosh

Писането на КИРИЛИЦА е задлъжително.
    амк933

Ясно. Имаш проблем, че съм го казал така и беше длъжен да го коментираш. Ок, извинявай, щом е толкова недопустимо за теб.

И щом имаш претенции за това как съм написал даден град, то аз мога да имам за това да не пишеш във форума простотии, когато си пил., най - малкото, когато си заел отговорен пост в този форум.

Тъпи доводи... Смучеш си от пръстите, а не виждам защо, за първи път те виждам така.

Eminem-Mosh

Хехе, ами мисля, че е редно да се оплачеш по каналния ред, когато видиш, че човек заемащ отговорен пост се е напил и пише простотии...

Даже настоявам да се оплачеш, защото подобни неща са недопустими.
    Виж очаквах малко по - различен отговор, но ти прави чест, че го казваш това. Имам си го записано, защото ми хаерса пияния начин, по който си го написал

Нека не оставаш с грешно впечетление - аз не съм човека с претенции, пък мисля, че и ти. До тук продължавах да си правя тънките намеци, с котио ти започна. Не се защитавам и пред останалите човечета, сформиращи форумното общество. Защитавам мене си пред мене, защото не псувните подронват авторитета на човека, то всъщност другият се излага, а именно леките бъзици. Написах го по навик и беше глупаво малкото заяждане от твоя страна. Въпреки всичко, обясних най - нормално позицията ми, която е , че уча в училище, в което се учи италиански и е нормално подобен тип "грешка" на езика. Ти продължи да казваш,че са ми глупави доводите, и за това продължих по твоя начин. Като каза Дойчланд се замислих дали бих ти направил забележка, ако го кажеш случайно някъде, и всъщност не бих - едно име за две неща, като дори то е по правилно. В Неапол самите хора си се наричат "Наполитани", както ние се наричаме Софиянци. За това и дадох примера с България. За мен беше глупаво, че продължи с това, че вадя "тъпи" доводи,а всъщност се аргументирах добре. "Тъпи" шеги с "тъпи" доводи. Това е

Иначе относно цитата, тогава дори беше администратор - любим ми е:

+ голмямм изхубаване

- сре ми се а и май ше поврсъшам

Eminem-Mosh

^ Админ не съм бил...

Иначе продължавам да смятам, че доводът ти е глупав, защото пишем в български форум и използваме българските наименования - били те и грешни в очите на еди кой си. Германия, Китай, Рим, Вавилон и т.н. са възприети и използвани и да, ако напишеш Бългерия всички тук ще ти скочат и то с право.

Български форум -> български език -> български имена.
    Ако го беше написал на латиница - е приемливо да е Napoli, на кирилица - не е.
    Глупости...Всичко се въртеше около това, че го написах по навик поради гореспоменатите причини, пък дали не било правилно спред дъра бъра - все тая, моя грешка, както ти посочих и твоя. Можеше да намериш причината за нея, вместо да пишеш глупости, опитвайки да се заядеш с мен. Трядваше да не казваш, че в Наполи има футболисти, а да кажеш, че се пише и изговаря Неапол, пък дори да е нередно спрямо италианците. Това е досадно, но е правилно от гледна точка, че си модератор и трябва да се стараеш да не се опитваш да унижиш потребителите. Дори по този начин, пак подлагаш на въпрос грамотността ми, но той е по - коректният. Може би по не най - правилния начин намесих, как би трябвало да се пише, защото наистина в България си се казва наистина Неапол, така че това е моята грешка.

П.П.В края написах Наполи отново, но го поправих >.< Както казах - навик.

Eminem-Mosh

Виж сега, драги. Аз съм преценил много добре какво и как да кажа, ако имаш проблем с това - оплачи се, че модератор ти се подиграва и ти подкопава коравият образ в това форумно общество. Оплачи се!

Мястото е на ЛС на мачока/алекс или и двамата, или в специална тема в правилния раздел - Критики. Предприеми някакви конкретни действия, а не се обяснявай като някаква разлигавена вулва тука и да ми говориш как съм бил писал в нетрезво състояние преди няколко месеца. Постъпи като мъж и се оплачи, че вече дори не ми е смешно, ами ми е тъжно, че се пошегувах с такъв пеницилин.
    Ти ми казваш, че не било редно според Българския, аз ти казвам, че не е редно пък да се държиш така. Ти добре си преценил какво и как, но не и на кого. Но или аз греша, или ти се ядосваш, а на мен пък ми е през ку*а за теб... Може би пък си прав, не трябваше да защитавам форумното общество. Хм, интересно. Все пак си се изцепваш редовно, не само за преди месеци, което не съм забелязвал в Мачока (сравнявам само с него, тъй като не съм виждал почти мнения на Алекс). А ти ръсиш постоянно неподходящи неща, но променяш това, което на теб не ти харесва у другите. Глупак си, но за това пък с много интелект, жалко. Давах ти съвет или по - скоро се надявах сам да разбереш за кво говоря. Голям залък си отхапал. Жив, здрав и все така голям да си!

П.П. Между другото пеницилина не е лошо нещо.

Eminem-Mosh

не ми харесва.. нито щатите нито канада... северна америка като цяло не ми харесва....

Америка изобщо не е това за което си мислите . Баща ми е ходил в Ню Йорк , Ванкувър , Чикаго , Детройт и още много и винаги когато го питам дали е хубаво и чисто там , той ми отговаря негативно . Вика ми че и там е било мръсно , има изпочупени плочки и хората си хвърлят боклуците по земята , така че не си мислете че БГ е по - зле . Ядът само макдоналдс и полу фабрикати . Също ми разказа как отишли с негови приятели в Walmart и една продавачка ги питала дали са от Европа , баща ми я питал откъде е познала , а тя отговаря че са много слаби и само от Европа хората са такива . В америка отиваш на работа с колата , седиш зад бюро нагъвайки хамбургер и след тва пак палиш колата и се пребираш . Така че си правете извода !!

Повече от фен Аватара на windowlicker
    И кво викаш? Изрови тема на 2 години, за да напишеш мнение за държава, в която дори не си бил...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си