.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Есе "Религиозно чудо ли е случилото се във Фатима"

Търсих, но не можах да намеря нищо по темата, ако някой има някакъв материал да пише, спешно ми трябва, най-късно до петък, мерси от сега.

Град
    София
    Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!

мерси за отговора, но на мен ми трябва есе или някакво разсъждение по тази история, дали е някакъв научен феномен или наистина божествено чудо..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от izka
    мерси за отговора, но на мен ми трябва есе или някакво разсъждение по тази история, дали е някакъв научен феномен или наистина божествено чудо..
    То есето е да изкажеш своята гледна точка, не е задължително да е общоприетата. Мисля, че не е толкова трудно да вземаш страна по проблема и да защитиш позицията си.Напиши 2,3 уводни изречения, после изкажи двете гледни точки, след това заеми страна по въпроса и я защити. Накрая кратко заключение като например: Макар случили се преди близо 100 години събитията във Фатима продължават да бъдат обект на нерешими спорове между учените и църквата. Докато Ватикана още отлага огласяването на Третото пророчество, хипозтезите ще останат само недоказани.
    Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си