- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Търсят се младежи за няколко дена работа
Добър ви ден,
търся младежи - момчета, поне 16 години, няма горна граница
*) 10 работни дни, считано от 25.04.
Заплащане: по-надолу; почасово ; накрая на всеки ден
В какво се състои: проект на ЕКО БУЛПАК, нещо като раздаване на листовки представлява работата, само дето няма листовки - обличат ви в едни забавни костюмчета и всеки ден в различен квартал на София обикаляте в групичка, в приятната компания на супервайзер от компанията) и обяснявате на минаващите хора колко е полезно да си изхвърлят отпадъците разделно. Компанията е осигурила транспорт, защото както споменах ще се обиколят кварталите ден по ден в различни групички едновременно.
За София,
Благодаря.
Мен офертата не ме интересува, ама защо само момчета?
Saatana vittu perkele hate crew!
Изискването е поставено от партньорите. Аз нямам идея.
до утре, най-късно вдругиден ще ти пиша ЛС ако ще успея, че имам други ангажименти, инак съм заинтересован.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Жалко,че е само за момчета,иначе щях да се навия...Утре ще питам приятеля ми,дали иска да участва и ще пиша тук.![]()
ако беше за по-малко време щях да се включа с бригадата, ама ние бачкаме на по 50-60лв на ден + джобни за храна
в Пловдив няма ли да има нещо?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
е, вие сте сериозни хора, със сериозни възможности. С инвестиционни проекти занимавате ли се, може да поработим заедно?Първоначално написано от WILD__BOY
В пловдив има само яки мацки, за работа не съм чувал![]()
у шумен ко има е васко 8)
Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.
шумен, шумен град прочут, град на kypви и на студПървоначално написано от tqnko
![]()
Ето и малко повече подробности, за вече заинтересованите:
заплащане: 5лв/час ;
работно време: различни смени от по 3, 4, 5, 6, 7, 8 часа, всеки ден има по няколко.
Забележка: 3часа = 20лв.
цялото мероприятие е около 10-на работни дни. Вече има направени графици по смени, ето примерни за идните СРЯДА и ЧЕТВЪРТЪК (28-29.04). Давам тях за пример, защото тогава ще трябват най-много хора, т.е. може само за тия два дена да отидете, иначе има готови графици за всичките работни дни.
СРЯДА: 09-14ч. ; 14-19ч ; 12-18ч
ЧЕРВЪРТЪК: 09-15ч. ; 16-20ч. ; 12-18ч.
ако ви се работи, може и 2 групи да се запишете на ден..т.е. примерно в сряда от 09-14 и от 14-19..което прави 10 часа = 50лв. В други дни ако сте заети, може само 3 часова смяна. Пак казвам, такива графици има за всички дни, а срещата между участниците ще се проведе в НЕДЕЛЯ, 25.04..т.е. който реши, че иска - трябва да ми пише или направо да се обади на посочения номер и в неделя да иде до офиса за среща с всички останали и разпределение, след като видите графиците. Работите тогава, когато имате свободни часове от деня и въобще който ден сте свободни. Не сте длъжни да работите всички дни, може и 2-3-4..колкото искате дни и колкото искате часове.
Броят на хората в смяна също е различен - от 3-ма до 5-6 примерно.
Номер за връзка:
0878 23 56 61
Много заинтересовани, бе, много нещо....
Ако беше за лежане и пиене, щяха да се бият....![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
галиба!Първоначално написано от SunSmile
ти нали се сещаш аз по кви работи ходяПървоначално написано от SunSmile
![]()
Първоначално написано от antiWHAT
:lol: сещам се![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Люлин![]()
нема да ми обикаляте люлина че ви тепаме![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Че кво му е на Люлина бе?!
Мен си ме кефи...
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
мачо, благодаря ти, тъкмо се чудих Сисоева защо не дзвънна днес. аз успях да й гарантирам няколко души от мое име сериозни (ако се лигавят ще ги шибам у гъзо), та сме се посъбрали май.
вдигнахте заплащането бе, ей, ще ме откажете от лекции тея дни да си скъсам гъза за кинти
само тва 3 часа = 20 лева не го разбрах. не виждам смисъла да се дава бонус вместо 3х5 = 15, или се бъркам някъде?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
звънна ли все пак? ако не кажи, да и скъсам телефона... спокс, после тя ще го плащаПървоначално написано от ScionOfStorm
ХаХАХ
не знам кои квартали ще се обикалят точно..всеки ден различно. Една групичка ще е на едно място - друга на друго.. по едно и също време.
Сционе - шибането няма да е достатъчно, ше трябва и няколко човека да им го причиним, за тва гледай да се окажат наистина сериозни![]()
е, не, ти си постнал това, което тя инак щеше да ми каже. ще се уговорим с нея за неделята утре
те са сериозни, просто тряя ги вкараш малко в строй. аз имам да ги заплашвам с други неща, не с шибане, така че нЕмат изход![]()
![]()
пък и пари/време/ангажираност са общо-взето толкова добре устроени, че трябва да си дебил да мрънкотиш.
А във Варна няма ли нещо???Първоначално написано от machoka
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Абе я тихо! Варна the best, 4 ever!Първоначално написано от tuzaro
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!