.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Ааах, защо хората се гнусят от себе си , рофл . Ами да ходи тя да се измие, не ти ^
    МНОГО ТОЧНО КАЗАНО !!!!!!!!!!!
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

И аз чувствам някакъв дискомфорт,когато приятеля ми ме лиже..в повечето случаи и го спирам..не знам..хубаво ми е,но ддз,странна съм xD.Иначе наистина трябва да я разбереш..и без това тя губи
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    Цитирай Първоначално написано от stupid0boy
    Разбери я... Все едно след свирки да я целуваш...

Какъв мъж си ти, ако не целуваш партньорката си след орална любов?? Имаш още много да учиш за секса явно..целувката след такъв вид задоволяване е един вид "благодаря, че се погрижи за мен", с нея се показва, че държиш на човека. Щом правиш секс с него/нея няма от какво да те е гнус.

А към автора, обясни й го това....аз лично бих го приела като неуважение!!
    +1
    Поговори с нея,ако все още не иска ,тогава спри да говориш за това и не го прави.Не е толкова трудно.
    ПП:При мен пък е малко по-различно.Моя приятел ми е предлагал такова нещо няколко пъти,но аз всеки път отказвам,защото мисля,че няма да му хареса чувството...и той казва "Ами щом така мислиш-ок".Нямам проблеми с това,но какво да се прави.

Цитирай Първоначално написано от silky92
    Според мен причината не е ,че я е гнус ,а по-скоро се притеснява и не се отпуска както трябва .Може точно от това да не и е и харесало толкова . Поговори с нея ,ако се реши ,че иска да повторите гледай да я опуснеш на макс.
    наистина поговори с нея ... като за начало все пак е възможно наистина да я е гнус, различни хора различни разбирания

Град
    Kyustendil
    Щом неиска няма да го правиш..
    [b][color=black]Espa

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от yanev4
    Щом неиска няма да го правиш..
    Дам.

И е малко тъпо да говорите, че тя трябвало да се измие. Какво лошо има да я е гнус от това? И на мен не ми допада идеята да ме ближат там и после да си завират езика в устата ми, разбирам момичето.

Град
    your mind,your body and your soul
    Все едно я е гнус от себеси.Аз така го разбирам.
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Абе какви са тези лигавщити?! Все едно да те е гнус от слюнката в устата ти ебаси...

Много странно,не я е гнус да проникваш с "гнусния" си член 20см вътре в нея,а я е гнус от самата себе си...

Поговорете си,за да изясните нещата!
    Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от Antixrist
    Абе какви са тези лигавщити?! Все едно да те е гнус от слюнката в устата ти ебаси...

Много странно,не я е гнус да проникваш с "гнусния" си член 20см вътре в нея,а я е гнус от самата себе си...

Поговорете си,за да изясните нещата!

+ 1

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от silky92
    Според мен причината не е ,че я е гнус ,а по-скоро се притеснява и не се отпуска както трябва .Може точно от това да не и е и харесало толкова . Поговори с нея ,ако се реши ,че иска да повторите гледай да я опуснеш на макс.
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    ПП:При мен пък е малко по-различно.Моя приятел ми е предлагал такова нещо няколко пъти,но аз всеки път отказвам,защото мисля,че няма да му хареса чувството...и той казва "Ами щом така мислиш-ок".Нямам проблеми с това,но какво да се прави.
    Според мен това е погрешно да му откажеш без да си пробвала. Пробвайте пък ако не му хареса поне ще знае човекът. Важното е да не да решаваш вместо него, а в случая точно това си направила, защото темата е деликатна и той не е искал да насилва нещата.

На останалите мерси, в удобен случай ще атакувам "там долу" и ако нещо се намръщи ще зачекна темата.

Град
    Велико Търново
    Моя съвет е да я предразположиш, да я отпуснеш максимално и да видим колко повече ще й хареса. Така че пробвай )

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от Antixrist
    "гнусния" си член
    Протестирам!

По темата: само тя губи.

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    Цитирай Първоначално написано от stupid0boy
    Разбери я... Все едно след свирки да я целуваш...

Какъв мъж си ти, ако не целуваш партньорката си след орална любов?? Имаш още много да учиш за секса явно..целувката след такъв вид задоволяване е един вид "благодаря, че се погрижи за мен", с нея се показва, че държиш на човека. Щом правиш секс с него/нея няма от какво да те е гнус.

А към автора, обясни й го това....аз лично бих го приела като неуважение!!
    +111
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

Повече от фен Аватара на hugeZ
    Град
    Във фитнеса
    Стига бе хора! Явно момичето изпитва дискомфот и за това не го желае.. Към автора: Ако тя не го иска недей да я насилваш! От време на време я закачай.. и по някое време ще се отпусне и ще я .. сещаш се
    Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
    Deep Purple

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Е как не ... шундата като и мирише на попрестаряла моцарела ....
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Град
    gabrovo
    petio83 покажи и, че я обичаш, и че харесваш всяка част от нея - така може да забрави комплексите си и решите проблема (ако пък не е комплекс, ами я е гнус, не ти блазя)

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Е как не ... шундата като и мирише на попрестаряла моцарела ....

Да не си я опитвал та говориш : )) .. не познавам момичето нито момчето .. ама й не познавам такъв дето ако няма хигиена.. ще иска да я лиже.. и чак в сайт ще пуска запитване.. какво да направи .. момичето да иска... . незнам.. обаче ако си мислиш че с това ставаш много забавен и интересен лъжеш се : ) това е от мен

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Ами след като не иска - не го прави и толкова.Може би наистина не и е приятно.

Колко малко останаха момчетата, които биха го направили без да искат нищо за себе си в замяна .. колко мило ^^ ..
    Иначе по темата:
    Аз не мога да разбера как така ще те е гнус от самия теб??
    Ако не поддържа лична хигиена много ясно, че ще я е гнус ебаси ..
    Говори с нея .. поне да знаеш дали наистина е това причината (което ще е доста глупаво оправдание) или е нещо друго ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си