- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелката ми я е гнус да я лижа
И аз чувствам някакъв дискомфорт,когато приятеля ми ме лиже..в повечето случаи и го спирам..не знам..хубаво ми е,но ддз,странна съм xD.Иначе наистина трябва да я разбереш..и без това тя губи![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
+1Първоначално написано от BigFakeSmile
Поговори с нея,ако все още не иска ,тогава спри да говориш за това и не го прави.Не е толкова трудно.
ПП:При мен пък е малко по-различно.Моя приятел ми е предлагал такова нещо няколко пъти,но аз всеки път отказвам,защото мисля,че няма да му хареса чувството...и той казва "Ами щом така мислиш-ок".Нямам проблеми с това,но какво да се прави.
наистина поговори с нея ... като за начало все пак е възможно наистина да я е гнус, различни хора различни разбиранияПървоначално написано от silky92
Щом неиска няма да го правиш..![]()
[b][color=black]Espa
Дам.Първоначално написано от yanev4
И е малко тъпо да говорите, че тя трябвало да се измие. Какво лошо има да я е гнус от това? И на мен не ми допада идеята да ме ближат там и после да си завират езика в устата ми, разбирам момичето.
Все едно я е гнус от себеси.Аз така го разбирам.![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Абе какви са тези лигавщити?! Все едно да те е гнус от слюнката в устата ти ебаси...
Много странно,не я е гнус да проникваш с "гнусния" си член 20см вътре в нея,а я е гнус от самата себе си...
Поговорете си,за да изясните нещата!
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Първоначално написано от silky92
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Според мен това е погрешно да му откажеш без да си пробвала. Пробвайте пък ако не му хареса поне ще знае човекът.Първоначално написано от SuNsEt
Важното е да не да решаваш вместо него, а в случая точно това си направила, защото темата е деликатна и той не е искал да насилва нещата.
На останалите мерси, в удобен случай ще атакувам "там долу" и ако нещо се намръщи ще зачекна темата.![]()
Моя съвет е да я предразположиш, да я отпуснеш максимално и да видим колко повече ще й хареса. Така че пробвай)
Протестирам!Първоначално написано от Antixrist
![]()
![]()
По темата: само тя губи.
+111Първоначално написано от BigFakeSmile
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
Стига бе хора! Явно момичето изпитва дискомфот и за това не го желае.. Към автора: Ако тя не го иска недей да я насилваш!От време на време я закачай.. и по някое време ще се отпусне и ще я .. сещаш се
![]()
Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
Deep Purple
Е как не ... шундата като и мирише на попрестаряла моцарела ....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
petio83 покажи и, че я обичаш, и че харесваш всяка част от нея - така може да забрави комплексите си и решите проблема (ако пък не е комплекс, ами я е гнус, не ти блазя)
Първоначално написано от ubuntureload
Да не си я опитвал та говориш : )) .. не познавам момичето нито момчето .. ама й не познавам такъв дето ако няма хигиена.. ще иска да я лиже.. и чак в сайт ще пуска запитване.. какво да направи .. момичето да иска... . незнам.. обаче ако си мислиш че с това ставаш много забавен и интересен лъжеш се : ) това е от мен![]()
Иначе по темата:
Аз не мога да разбера как така ще те е гнус от самия теб??
Ако не поддържа лична хигиена много ясно, че ще я е гнус ебаси ..![]()
Говори с нея .. поне да знаеш дали наистина е това причината (което ще е доста глупаво оправдание) или е нещо друго ..![]()