- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Красив ли е предишния? |вол.5|
ми..нямам представа
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
дам
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Първоначално написано от GrippingBosh
мдап
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Страшна п*чка си devil-чо.![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
мхм![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Първоначално написано от sexydevil
Не знам и не искам да знам, за мен умствено е грозен
![]()
Fuck you bitches ;p
Пак АУЧПървоначално написано от girlche
![]()
ПТ:Горе долу
АХА НЕ Е ТОЙ!Първоначално написано от kris4ety14
![]()
Събори въздушната кула от мечти, която започнах да градяПървоначално написано от petersl55
![]()
Да!