- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За хора с гаджета!!!
лелееее мн. време сте заедно..... браво.....между другото ти на колко години си?Първоначално написано от miminko
Харесва ми страхотното и тяло,дупе,характер,усмивка. .. всичко.. !
Няма неща които да ме отблъскват..
ходим от около месец..![]()
Харесва ми начина, по който говори, начина, по който ме гледа (след целувки особено). Тя е красива, не е с най-хубавото тяло, но на мен ми харесва... Забавна е, умна е... Също така е голяма мръсницаХаресва ми и това, че скоро ще ми пусне (на нея й е за първи път, както и на мен)
Не ми харесва, че като сме с нейни приятелки прекалява с лигавенето...![]()
За харесване харесвам почти всичко в него, тяло характер т.н. с много малки изключения.
Но нали никой не е перфектен?
Не бих казала че нещо ме отблъсква, а леко ме дразни понеже той почти никога няма мнение. Винаги е каквото аз искам; каквото на мен ми харесва. И понякога (дори повечето от времето) прекалява с комплиментите, обичам ги, но понякога когато повтаряш нещо прекалено много значението му се губи.
Обичам си го макарче ми се струва че тръгваме надолу по хълма.
![]()
Ами харесвам му адски много външния вид и държанието му към мен,чувството му за хумор
Мразя това,че е прекалено общителен и то с момичета![]()
От 2 години сме заедно.
Харесва ми че е мил, държи се добре .. чуствам че ме обича или поне аз така мисля ..
Няма нищо което да ме отблъсква ако имаше на дали щях да съм с него. Заедно сме от 2 седмици![]()
Бургас
![]()
+ Много ме радва и факта, че мисли за бъдещето ни заедноПървоначално написано от Korrnyy
![]()
Заедно сме от близо година и половина.![]()
С приятелят ми сме заедно от четири години и половина ... много време ... наистина многоно честно казано не го усетих кога мина ... и сега като се връщам назад в мислите си някои моменти спомени и случки се преплитат и омесват ... спрях да отчитам времето като фактор, защото ми харесва да живеем в безвреие ...
Та както може да се досетите за толкова години познаваме се по-добре от самите себе сиВярваме си повече от всичко на света и знаем, че каквото и да се случи можем да разчитаме безрезервно на другия. Обожавам да се будя до него ... харесва ми мириса на кожата му и топлината, която излъчва. Обичам да го усещам близо до мен. Харесва ми сигурноста, която ми дава прегръдката му. може да съм имала най-скапания ден, но са ми нужни само 2 минути така и забравям всичко. Обичам цвета на очите му, когато са огрени от слънце и любовта, с която ме гледа. Харесва ми, че ме прави по-добър човек и че не му пука мого за незначителни неща (за разлика от мен). Искам да прихвана повече от този му непукизъм, но не мога
Харесва ми и това, че е готов да направи всичко за мен и че понякога лишава себе си от нещо, за да зарадва мен
Страшно много ценя и това, че е приятел с родителите и сестра ми. Знам, че във всеки един момент мога да го помоля да им помогне и той никога няма да ми откаже. Харесва ми, че е част от семейството и че това ни най-малко не го притеснява.
Няма нещо в него, което да ме отвръщава. Мисля, че авторът на темата е прекалил със силните думиЕСтествено е да има неща, които понякога да ме дразнят, но това не значи че не ги приемам или че го обичам по-малко
Обичам го все повече с всеки изминал ден .... Не ми харесва това, че често е далеч, но това не зависи от никой от двама ни. Аз съм щастлива, че обърнахме океани, само и само да продължим да сме заедно и че засега успешно се получава
Надявам се винаги да е така и скоро да не ми се налага да бъда далеч от него
Обичам го повече от всичко на света
Искам да знаете, че няма значение кой как изглежда или какви свирки праи. Поне нйе чак толкова голямо. Важно е отношението на човека до вас и начина, по който ви кар да се чувствате. Важни са всички малки жестове на обича, важно е дповерието. Другото е измамно. И не се плашете от нещата, които ви дразнят понякога .. няма начин те да липсват. Просто ако наистина обичате чоека до себе си го приемате заедо стях и се научавате да го обичате такъв, какъвто е![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Харесвам приятелката си, защото е мила, умна, амбициозна, любвеобилна, нежна! Има най- красивата усмивка на света. Харесва ми, че ме ревнува, въпреки че понякога това ни създава незначителни проблеми, с които се справяме. Обожавам всяка част от нея! Единствения и минус, е че понякога не ми се доверява напълно! Заедно сме почти 7 месеца![]()
Заедно сме от 5 месеца, но се познаваме от 6 години и винаги съм искала да бъда с него.
Харесвам в него... харесвам не е най-точната думаВъзхищавам му се и го съзерцавам постоянно. Най-интелигентния мъж, който съм срещала, просто ... ходещ гугъл
. Тих, загадъчен, магнетичен, сдържан, на пръв поглед студен и дистанциран, изключително чувство за хумор, стремеж към усъвършенстване. Обожавам интересите му, мирогледа му, начинът, по който не ме изпуска от поглед. Подходът към всичко в живота му е брилянтен. Красив, изтънчен, напомня на аристократ и джентълмен от миналия век. Сложен характер, но приятен, без да е тежък или затормозяващ. А бе, пълното олицетворение на определението СТРАНЕН. Моят приятел е доста странен. Но адски добър. Не като гадже само, най-вече като човек и преди всичко като приятел.
Дразни меее..... дразни ме като заседне да играе Brood War и светът изчезваДразнят ме леко ей такива дребни неща, които като погледна отново, ми се струват по-скоро чаровни недостатъци, отколкото проблеми, които ме отдалечават от него. Може би е защото все още сме в началото на връзката си
![]()
The only truth they can accept is their own.
Харесвам големия му пенис. (нали е раздел "секс")
Ама наистина е огромен! Даже не искам да правим секс, 'щото такова чудо....просто....нямам думи....нереално е....
Еми харесва ми това, че е нежна, мила, красива (има уникално тяло), добра, забавна, съобразяваме се един с друг, готова е за мен на всичко както и аз към нея, удоволетворяваме си взаимно нуждите и страстите![]()
, и т.н. Отблъсква ме това че тя ме обича повече .. Не бе базик.. Еми след 2 месеца правим 4 години
Обичам си я много!
Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
Deep Purple
Хмм...Той е добър,мил,нежен.Няма нещо,което да не харесвам в него..с изключение на две неща-това,че когато започне да се лигави няма граници
и това,че не ни остана много време да се виждаме след като започна работа,но обстоятелствата са такива..какво да се прави.След 2 месеца ще направим 3 години
и много си го обичкам !
![]()
![]()
And the world around us wont stop turning to night..
I like.. I like..
http://www.impulse.bg/Minionchee
Харесвам в нея че е много добра,миличка,има мозък в главата (заразлика от някой момичета) и е мнооооогооо сладичкаотблъсква ме това че понякога много ревнува и се сърди няколко дни ..
ама после и минава
Много си я обичкам
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Харесвам в приятеля си адски много неща - не само тялото (което е абсолютно невероятно) и това, което прави с него, но и невероятния характер. Познаваме се от около 4 години и винаги сме били адски близки приятели. От време на време ме дразни това, че може да бъде голям скептик, докато аз съм непоправим оптимист. Иначе ходим от 5 месеца и половина и сме адски щастливи заедно
![]()
точно само че ние сме заедно вече 3 годиниПървоначално написано от pussucetka
![]()
Амии не знам от къде да започна..Обичам ВСИЧКО в него! (харесвам усмивката,тръпчинките му,това,че поддържа тялото си,че е ужасно мил;харесвам,че винаги е до болка честен с мен,че ме обича,че ме УВАЖАВА...ВСИЧКО)
Единственото нещо,което не харесвам това е ревността
П.С. Заедно сме от 3 години и 5 месеца
най - много ми харесва в нея излъчването й , тези красиви очи , усмивката , перверзния поглед , и когато тя сияе от радост , адски мила е .. И АДСКИ МНОГО Я ОБИЧАМ !![]()
Exorcism !