- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.2
Знаехме, че ще дойде този момент. По-добре стана, че си говорихме днес.Колкото повече удължавахме, толкова по-гадно щеше да ни е и на двамата. Радвам се че ме разбра.Обичам те!
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Хей {p} знай, че винаги те разбирам и ще продължавам да те разбирам... зная, че е кофти, но какво да се прави... всичко ще мине. {p} Знаеш, че никога няма да те оставя, нали?Усмихни се и дай едно силно гуш! {p}
![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Гуш мамииииии![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Не искам да си на работа,искам да си при мене и да те гушкам и да те мачкам и да те целувам докато не ти спра дъха!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Брях,брях
ще живееш ли за мен? ще се бориш ли?
винаги?
каквото и да става?
хмм?!
Искам те. Сега. До мен.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Дааа, ясно е че всики се обичате. Ама нужно ли е всеки трети коментар да е това?
Бъдете креативни малко.
По темата:
Ми чудя се къде си та не идваш при мен?(за момента нямам приятелка, но ми се иска да имам)
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Е да де - изразявайте го и по различен начин.Първоначално написано от silky92
Dr. Gregory House
Да, да, да всеки е специален, уникален, единствен, неповторим, свещен, богопомазан и т.н. Това го знам.
Обаче на мен ми писва да чета всеки трети коментар "Обичам те".
И целта на темата не е да се цитирате и/или да повтаряте като папагали едно и съшо. Проявете въображение.
Dr. Gregory House
Добре бе пич ,някой кара ли те въобще да я отваряш и четеш? Съгласна съм ,че трябва да има въображение ,но това е форум и всеки пише каквото си реши. И ,ако се отнася лично за мен ,никога не съм копирала мненията на някой ,каквото го пиша го чувствам или мисля.Първоначално написано от valdesbg
Аз лична нотка не влагам. С теб се заговорихме и затова продължавам. Иначе.. най-лесно ми е да не отварям темата, ама нещата не стават така в живота. И не за това пиша в случая.
Дали ме разбираш?
Такива работи![]()
Dr. Gregory House
Ем, щом разбираш - За какво си чесхме езиците тогава? Не врат, ами шия.
Айде лека и на теб![]()
Dr. Gregory House
Благодаря ти че винаги мислиш за мен.Благодаря ти че го показваш макар че знам че в момента ти е ужасно трудно.Благодаря ти че ми търпиш капризите и всяка моя глупост я приемаш с усмивка.Благодаря ти че те има!![]()
(надявам се да ги знае тези неща,а не да ме мисли за пикла)
Още ми е лошоИскам да си дойдеш и довечера и да ме поглезиш.
Хубаво е, че поговорихме за тези неща. (:
Пъзела взе да се нарежда... да видим дали ще стигнем до края.
А, да, мразя работата ти! Седмиците, в които почиваш винаги съм ги чакала с нетърпение. И въпреки, че сега сме вторник, търпеливо ще чакам да дойде понеделник, когато ще почиваш... та да се видим като хората, а не за по 30 мин.
М'да, гуш.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Винаги намираш начин. Как не се излъга да ме забравиш ?![]()
Знам,че за теб не съм на първо място. Не мога и да го искам. Бих се радвала да ме сложиш поне край нещата, които са важни за теб. Започвам да се увличам. Лека нощ, Поспалане.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Липсваш миииииии![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Толкова е хубаво че и снощи се прибра. Благодаря ти. Обичам те много много.![]()