- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.2
обади ми се да те набутам малко, че ми е скучно, искам си говоря глупости с някой![]()
След снощи .. никога не бих ти го признала, но ми липсваш страшно много !
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
охх май ще става който от къде еи да имам сили не си мисли че щом ти мълча не мога да си отворя никога устата.. от днеска започвам да се дърйа като теб икато ми хрумне щи тегля чертата и са спасяяй ..ай да видим дали Топала ще те утешава тогава хахаха лапеееее ! Аз съм наред да бъда груба !
![]()
![]()
If I played you like a toy?
Той вече не ми е гадже,но аз имам намерение да променя това..;д
Та по темата-''Защо се правиш на лош? Знам,че ме обичашНо ти ще съжаляваш
''
Пак ще се караме.![]()
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Презирам начина, по който се разделяме ... късмет в живота.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Обичам те.... Но ти изпитваш ри същото? ...
Толкова, толкова, толкова се радвам, че те срещнах ...
Може да не сме от скоро заедно, да ...
Важното е, че се разбираме по уникален начин ...
И всеки ден се чуствам повече и повече влюбена ..![]()
:P
Мисли с главата си!![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
5 месеца мило![]()
в четвартак ще се гушкамееее
![]()
If I played you like a toy?
липсваш ми!!!!![]()
Обичам те. Ти изпитваш ли същото?![]()
Глупак!! Като ми се подмажеш и какво, да не очакваш, че пак ще прошавам всичките ти глупости??? Не става...Толкова ли ми нямаш довечие вече, че разпитваш приятелите ми в кой съм влюбена, а съм с теб от 4 месеца! За колко глупава ме мислиш..за разлика от теб имам приятели, не предатели около себе си, не е зле да се замислиш за това какви неща чувам от тях за теб.![]()
![]()
![]()
Добавям: Ейй,чшш, алоо, унуфриии, къде отиваш, може бии.... ще ти кажа къде-към м`йната си!!! Ако искаш и аз да ти пратя там, keep going...
ззздрасттттииииии ........ ахахуахаухауахуахай ем идиот..
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Знаеш,че мога да ти наговоря толкова много истини,че пак да се разплачеш и да ми се молиш да ти простя ... Защо искаш да го правя?!Всякаш оня път не ти казах точно и ясно,че ако не искам да съм с теб щях да те зарежа и да тръгна с И.,или Е.,или М.,или П.,или Д. ... Да продължавам ли да изброявам?!
Знаеш,че нито ти,нито аз сме перфектни,но се допълваме идеално!!! ... И повярвай ми не мога да разбера,защо се цупиш за нещо такова?!Но ако искаш да е така - ок,и аз ще се цупя за Ветрен ... Тогава ти ме прецака малко повече,от колкото аз теб ...
Е нищо ... Утре ще видим как ще се държиш и какво точно ще става между нас,защото ти казах,че не съм перфектна и нямам намерение да се правя на човек,какъвто не съм заради теб!Достатъчно неща промених в себе си заради теб,по собствено желание,но има неща,които не бих променила ...
Лека бебе и се дръж за повторение,но доста по-болезнено ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Уф писна ми вече... Нямам търпение да дойде другата седминца и да прекараме малко повече време заедно защото ме изморява да чакам уикендите за да те видя...Обичам те много и ме правиш тооолкова щастлива
![]()
Защо... удължаваш играта? Защо... някак се опитваш да оправиш нещата едва след като видя, че... искам да си тръгна?
Не ми харесва всичко това... онези трохички щастие отново се възвърнаха, а на мен ми беше по-лесно да се откажа, когато ги нямаше.
Не ми ги давай... сякаш ще е по-добре. Ако продължиш... отново усложняваме и... онзи кръговрат е на лице...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън