- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.2
I'm better off without you here by my side![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Йохс, беше поредния готин ден с теб .. {}
for you I would have done whatever 0бичааам тее няам търпение да те видя утрее преди повреме и след даскаломоййй сиии
обичам те бебiii :P
![]()
I kf0o e g0lqm li si ? ;ddd smeshk0o ;ddd
вече не ми е интересно да ходя с теб.. може ли да те клонирам![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
БЯСНА СЪМММММММММММММММММММ БЯСНААААААААААААААААААААА АААААААААА !!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ДОБРЕ ВЕ ПОНЕ СИ ПРИЗНАЙ ЧЕ ГИ КАЗА ОНЕЯ РАБОТИ ВМЕСТО ДА МА ЗАБЪРКВАШ В БАХТИ ФИЛМА !!!!
![]()
![]()
И КО ОЧАКВАШ ДА НАПРАВЯ КАТО СЪМ ЯДОСАНА ?!?!!? МН ЯСНО ЧЕ ЩИ ЗАТВОРЯ !!!!! И ДОБРЕ ЩОМ МИ КАЗА ЧЕ Е МНОГО ХУБАВО ДА НЕ МИ ПИШЕШ И ДА НЕ МИ ДИГАШ ОК ТАКА ДА БЪДЕ !!!!! ОМРЪЗНА МИ ОТ ТЕБЕ !!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ФАКК ОФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ ФФФФФФФФФФФФФФФФФФ
If I played you like a toy?
Иска ми се да имаме мноооого пари, мноооого свободно време и никакви задължения! Тогава щяхме да сме всяка вечер заедно и нямаше да се съобразяваме с мойта програма или твойта работа... Толкова хубаво би било ако в сряда стане това което и двамата искаме...Пък ако не стане в сряда то тогава в събота.. Или следващата сряда...Ама все някога ще ни излезе късмета няма как!
Иска ми се да беше тука сега за да те гушна и да ме целунеш по челото и да заспим прегърнати. Много те обичам.
![]()
Оф .. глупак. Мразя те ! Наистина. Не мога да те понасям, мразя те, заради това, което ми причиняваш, мразя те, защото ... те обичам. И искам да си тук. Уффффф .... поне едно извинение за тея думи снощи мисля, че заслужавам.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Честит рожден ден бебъбз![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Обичам те !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Кво стаа
Приятно изкарване на механата и пак да се олеете с шампанско. Напии се здраво,за последен път си на абитуриентска.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Извинявай за всичко...не искам да те губя НИКОГА!!! Обичам те!!!!!![]()
![]()
![]()
Обичам те,Антонио!!!!
Честит рожден ден ,много хубаво беше днес ,но ми липсваш мишенце прибирай се вече .... I LOVE YOU..![]()
![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Обичам те мъниче![]()
Просто аз
Искам да ти вярвам...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Обичам те, ама и много ме изнервяш.![]()
Струва ми се че се запознахме преди години а дори 1 не е минала от тогава... Толкова много спомени, вълнения... Особено през септември! Помниш ли? Пеперудите в стомаха всеки път като видех че си в скайп (), вълнението което ме обземаше когато ми се обаждаше, топлите вълни коите ме обливаха като видех че си ми писал СМС... Хахаха много мило и смешно ми става като се сетя
. И после октомври като най-после се видяхме! Толкова се надявах всичко да мине добре... Дори не смеех да мечтая че още същата вечер ще се съберем и всичко ще се развие толкова бързо и толкова добре.
Много те обичам нали знаеш?
Само да мине утре и после 10 дена ще сме всеки ден заедно
. Нямам търпение.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=eBgOHp6vlqM
Обичам те ! ..![]()
Малчооооо,обичам теее![]()
![]()
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Лигльо,много ме е яд на теб!Защо на екскурзията не нахалства малко повече?!Толкова ми се искаше още тогава да се бяхме събралиНо най-важното е,че през онези 5 месеца само аз съм ти била в главата
Радвам се,че снощи си казахме толкова много неща!Радвам се,че направих онова нещо,защото няма нещо по-красиво от излъчването ти в онзи миг ... ОБИЧАМ ТЕ!!!Приятно прекарване на пещерите
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!