- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.2
Е, вчера толкова се нуждаех от теб..
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
липсваш ми ... както ми липсват сетивата които губя в последно време
имам нужда да бъда с теб без излишни глупости
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Обичам те!! Винаги ще съм си само и единствено твой, винаги ще бъда до теб, винаги ще съм ти опора и никога няма да те оставя или пренебрегна. Бъди моя завинаги!!![]()
![]()
Колко много ми липсва...
Ужасно много те обичам бебе и ми липсваш.
Нуждая се от теб... Ще ми пишеш ли някога...?
Липсваш мии,не мога да издържа и ден без теб![]()
![]()
Брях,брях
Честит рожден дееееееееееееенБързо изтрезняване
![]()
![]()
еlsy![]()
Защо замина днесСега сигурно ще се видим чак в неделя или в понеделник
ОБИЧАМ ТЕ,слънце!!!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Моля те, не си отивай ... няма да имам сили да го понеса..
If I played you like a toy?
Ммм... за какви пещери става въпрос? (:Първоначално написано от 3oPuTy
>>> Просто... нека всичко свърши...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Бих каза на бившия си да излезнем![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
И аз. Някоя да си търси мъж?Първоначално написано от TheOneAndOnly
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не мога да те чакам да се осъзнаваш,но и не знам дали да ти дам втори шанс...Според теб ти дали го заслужаваш?
ние реално не сме заедно..май..абе нз..бих му казала:
ГЛУПАК!ИДЯ НЯМАШ КАКВО ИЗПУСКАШ!!!!![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Първоначално написано от TheOneAndOnly
чувствам се кух като празна кофичка от кисело мляко.. шанс
Страх ме е да не те загубя.Всеки Божи ден ме е страх :С
азПървоначално написано от valdesbg
![]()
![]()
![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
ми не знам ко да му кажа вече.. въпреки ,че нещата за сега пак са наред.. не знам ..
ха.. осъзна го нали ..ха.. лошото обаче е ,че преди тва ме накара да плача, но повярвай ми никога повече няма да ти го позволя ..както искаш го разбирай![]()
If I played you like a toy?
На мен ли така ми се струва, или ти се отдалечаваш..? После ще ми опяваш как съм се влюбила в друг и т.н. като ми говориш цял ден за тази..хм..красавица.Добре, маитап, маитап, но не съм от дърво, а и ти знаеш, че съм чувствителна и много лесноранима, което в повечето случаи ми изиграва лоша шега.
Колко още време можеш да се правиш на самовлюбен глупак..?Докато ме изгубиш и после разказваш на всички, че не съм "осъдена" да оставам, аз съм си била решила да си отида...и накрая всички да ме нападнат затова "как съм разбила сърцето на горкото момче"...глупчо, не знам колко процента си сигурен, че няма да ти бия шута, обаче нали знаеш, че любовта е като цигански хазарт:"тука има, тука няма"-докато не я отркиеш... да не се окаже, че при нас "няма", понеже не аз съм губещата, а ти. Аз научих доста от теб-как да се правиш, че не ти пука, как да нараняваш жестоко, как да чуваш това, което ти изнася, как да вярваш на 9-годишни `лапета, как да се отдръпнеш, когато ти покажат чувства и не на последно място: как да станеш най-мразения човек на половината училище..Характера ти се променяше с месеците, първо беше оригиналният Ти, момчето, в което се влюбих и до днес търся, после стана отдръпващото се момче, после стана сладкия наивник, който вярваше на всичко, което чуе и сега...сега си нищо,нищо общо с момчето, в което се влюбих.
Замисли се какво ми причиняваш и кой кого наранява, кой кого лъже..
![]()