- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.2
До кога ще ме правиш на луда ? До кога мислиш да продължи тази игра ? ... А ми обеща,че няма да го направиш никога!!!!!![]()
Мило мое сладкооооооо искам те страшно многооооОбичам те адски много ти си ми всичко :P Изненадата днес преше супер приятна благодаря ти!
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Уфф , отдавна не сме се виждали, искам да те видя![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Наранено его, а, глупчо? ^^
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
а?![]()
Ако краят е близо сложи го. Достатъчно се заигра тези седмици.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Глупендерче си ама те обичам.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Зарежи вече тоя филм и се сети, че ме вдигна от масата за да ти пиша, и ме остави да чакам като манастирска джапанка!
че ми липсва много !![]()
Мишенце липсваш ми –гадното е ,че нямаш нет ... Обичам те![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Супер много те обичам, най-вече, защото така ме слушаш и ми огаждаш.Правиш всичко за мен, даряваш ме с толкова любов. . .Хубавото е, че ти отговарям със същото.Чакам до деня ,в който ще си кажем "да".
Правиш ме супер щастлива ... но моля те .. не ме карай да се влюбвам в теб![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Обичамм тее сълнце и ми липсваш монго![]()
![]()
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
Гледай утре да не се успиш за матурата,че и без това ти и Емо сте единствените по-нормални в моята стаяОбичам те!Нямам търпение да стане първи и да заминем за 3 дена
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не, няма да се върна.
Спри да го повтаряш.
Спри де ме търсиш... просто спри и двамата ще се почувстаме по-добре.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Благодаря ти за всичко.Обичам те![]()
П.П. Ммм като се замисля има още нещо - "Ще те изнасиля в първия удобен случай"![]()
![]()
оф защо толкова много искам и не искам да дойда да се видим утре...
If I played you like a toy?
Знам,че ме обичаш.Знаеш,че и аз те обичам.Но съдбата ни раздели с толкова много километри...И въпреки това,обичам те още.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Обясни ми какво става .. ако и ти самия изобщо знаеш.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
................... аве има много псувни.
Pain is inevitable. Suffering is optional.