- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.2
Bih mu kazala 4e go obi4am i vinagi 6te e taka![]()
Задник си, миличък! (:
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Току що така ме ядоса, след 5 минути ще съжаляваш.
Толкова си важен за мен, не искам да те изгубя.
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
извинявай, че те ядосах вчера, наистина се държах като простак![]()
+Първоначално написано от LoveRetroMusic
Довечера забрави да излизаме с другите!!!Ти ще бъдеш САМО мой!!!Аххх ... Само да ми паднеш и ...Направо ще те изнасиля,момченце
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
haaaaa смятайййй някфа си шибана игра е по - важна от мен така ли ? ем хууу е отивай с брат ти да я инзталирате и недей да ми мрънкаш като не дойда в близките няколко дни .. или изобщо никога вече... продължавай .. ще ме изгубиш !
If I played you like a toy?
Съжелявам,но чувството се губи
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Искаш да си истински,а лъжеш. Излъга за излизането, обещанието да се чуем. Нали знаеш,че ако човек иска нещо намира начин. А аз не мога дълго да давам. Скоро няма да ме има там, за да си полафиш с някой за 5 минутки от скука.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
нЕма ти се вЕрва![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Obiчам те, след час като си тук, обещавам, че вечерта ще е запомняща се =)
Благодаря ти. *гуш*
![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
обичам те![]()
Спокойно! Още не си легнал с мен, а вече търсим и трети. Нищо против, само 'дето ми е странно, че толкова лесно ме споделяш с друг/а.
^ Гаджето ти иска тройка?![]()
For you![]()
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Просто ме пробва докъде ще стигна явно. Иска го, отказвам, казва ми, че си велика на думи и слаба откъм действия, започвам да склонявам и ми казва, че се бъзика. Ебааси змията!Първоначално написано от onestar
Първоначално написано от babity
![]()
![]()
Какво става с него? Не сме се карали отдавна и почна да му липсва ли? Не съм аз виновна, че света му е крив. Не е нужно да си го изкарва на мен. Заяжда се за глупости![]()
Nice,a!![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Мило, не се притеснявай, всичко ще е ок.Нищо няма да чуеш повече от полицията, а ако чуеш и това ще се оправи някак си, до теб съм!
Бебчо, страшен си .. :Р
Струва ми се, че той е великия на думи и слабия откъм действия.Първоначално написано от babity
>>> Никога не съм те виждала в по-жалко състояние. И никога повече не искам да те виждам такъв. Отвратих се от теб. И от себе си също.
For you![]()
I miss you...