.
Затворена тема
Страница 20 от 68 ПървиПърви ... 1016171819202122232430 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 1677
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Много ми липсваш <3 искам да си живея с теб мило ама и това ще дойде.Не се притеснявай за полициятааа <3

Искам пак като вчера ..
    Липсваш!! ..

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Олигофренствай с мен, идиотчеее ..

Голям фен
    Град
    Лондон
    Нямам търпение да те видя и да си те гушкам слънчо .

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Тоя път не позна ако си си помислил,че ще ти се моля да ми се обаждаш.Дано днеска да ти окапят очите като ме видиш обаче дори не смятам да си спра погледа на теб.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Много ми липсваш <3 искам да си живея с теб мило ама и това ще дойде.Не се притеснявай за полициятааа <3
    знам,че е много любопитно от моя страна да питам ама ти толкова пъти я спомена тая полиция,че ми разпали любопитството ... та защо полицията е след приятеля ти...

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Цитирай Първоначално написано от Assshley
    Дано днеска да ти окапят очите като ме видиш
    Това ми хареса.

> Нямаме шанс... пък и не ни е нужен. Хайде да се спрем, а?

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Глупак,тъпак,смотаняк-толкова ли съм те наранила?Толкова ли,че един камък влага повече чувства от теб?!

а на потенциалното гадже-смотаняк срамежлив,скрит,чакащ.И двамата знаем,че ме харесваш-кво чакаш?
    всичките момчета са чорапи гадни
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ставай,ставай,ставай,става йййййййййй!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Виж сега не знам как да ти го кАЖа по начин,който ще те нарани най-малко,но смятам,че избързахме прекалено много и напрашихме грешка ...

Това утре обаче като мине матурата хаха

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от miminka__94
    знам,че е много любопитно от моя страна да питам ама ти толкова пъти я спомена тая полиция,че ми разпали любопитството ... та защо полицията е след приятеля ти...
    Хаха амиии притеснявам се, за това го повтарям ) И той ми надува главата, че го е страх ) Преди беше карал без книжка и след това като я взе сега имаше 15 дни отнемане на книжката, което ще рече не може да кара, само че онази вечер бяхме спряли в 2 вечерта и полицията ни видя и дойде поиска документи той каза, че си изгубил книжката и чака да му дадат нова, но нямаше и застраховка в колата забравена в къщи на следващият ден закарахме в полицията застраховката и трябва всичко да е окей, но него го е страх да не потърсят дали има книжка, защото ако видят, че му е отнета, разбират,че е излъгал и че е карал без книжка и тогава сигурно ще му я отнемат за повече от месец. .)) А той без кола не може =)))

Иначе сега само бих му казала, че супер много си го обичам и нямам търпение да дойде утре и да се видинммм <3

Град
    Варна
    Простак! <3

Чее .. го обичам с цялото си сърце и душа !! < 333

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Цитирай Първоначално написано от miminka__94
    Хаха амиии притеснявам се, за това го повтарям ) И той ми надува главата, че го е страх ) Преди беше карал без книжка и след това като я взе сега имаше 15 дни отнемане на книжката, което ще рече не може да кара, само че онази вечер бяхме спряли в 2 вечерта и полицията ни видя и дойде поиска документи той каза, че си изгубил книжката и чака да му дадат нова, но нямаше и застраховка в колата забравена в къщи на следващият ден закарахме в полицията застраховката и трябва всичко да е окей, но него го е страх да не потърсят дали има книжка, защото ако видят, че му е отнета, разбират,че е излъгал и че е карал без книжка и тогава сигурно ще му я отнемат за повече от месец. .)) А той без кола не може =)))

Иначе сега само бих му казала, че супер много си го обичам и нямам търпение да дойде утре и да се видинммм <3
    Don't worry! Едва ли ще си правят труда да търсят.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Пупи, гледай да си го вземеш тоя изпит, че аудито нас чака.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Голям фен
    Град
    Лондон
    Мисля си за теб ,искам да се гушна в теб и да си седим така цял ден. Нямам търпение да те видя и нацелувам Обичам те слънчо

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Супер фен Аватара на m1nik
    Завинаги твоя!
    )

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Гррр толкова бяха хубави последните 10 дена а сега пак ще трябва да заспивам без теб.. Искам по-бързо да минат тия 2 сместъра за да сме всеки ден заедно а не само 3 дни в седмицата

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Беб, каквото и да правим днес искам да си е нашият ден. Искам да се забавляваме, да се смеем, да се целуваме, да се гушкаме .. искам да си само мой за тези 4 часа .. САМО МОЙ! {}

Стана ми ясно.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

ще ти го сложа в дупето

Цитирай Първоначално написано от silky92
    Мамка му ,кажи ми как да не те обичам толкова ,като си всичко за мен . Правиш ме щастлива с всеки ден ,слагаш ме в бъдещето си ,искаш да сме заедно въпреки тъпото разстояние . Невероятен си .. обичам те повече от всичко

+ Липсваш ми мн мъниче!!!!!!!!!!!!!
    Обичам те,Антонио!!!!

Град
    Hasselt
    В момента съм ти бясна, макар че не си виновен ти, но просто ми писнааааааааааааааааааа.Н ззз ако не намерим солариум наблизо няма да идем, ако не идем ще ми е крив деня и ще те пречукам!!

бих му казала , че любовта не е уговорка..

;[
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Няма да го допусна... Чу ли ?! НЯМА !!! Ще направя всичко което е по силите ми за да продължим напред заедно... за да има НАС .. за да има до кой да се събуждам сутрин .. Чу ли мило мое не искам да спре до тук .. прекалено силно е.. по- силно от мен и теб .. Трябва да направим поредния компромис за да може най-красивото време да е пред нас .. за да сме ЗАЕДНО ! Няма да го допусна .. не искам !!! Просто .. обичам те и знай ,че ако се случи .. ще продължавам да те обичам ,защото няма да мога да те преодолея.. прекалено голяма спирка си в моето сърце ! И там ще си останеш ...
    If I played you like a toy?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си