- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.2
Много ми липсваш <3 искам да си живея с теб милоама и това ще дойде.Не се притеснявай за полициятааа <3
Олигофренствай с мен, идиотчеее ..![]()
Тоя път не позна ако си си помислил,че ще ти се моля да ми се обаждаш.Дано днеска да ти окапят очите като ме видиш обаче дори не смятам да си спра погледа на теб.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
знам,че е много любопитно от моя страна да питам ама ти толкова пъти я спомена тая полиция,че ми разпали любопитството ... та защо полицията е след приятеля ти...Първоначално написано от DevilWish
Това ми хареса.Първоначално написано от Assshley
![]()
> Нямаме шанс... пък и не ни е нужен. Хайде да се спрем, а?
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Глупак,тъпак,смотаняк-толкова ли съм те наранила?Толкова ли,че един камък влага повече чувства от теб?!
а на потенциалното гадже-смотаняк срамежлив,скрит,чакащ.И двамата знаем,че ме харесваш-кво чакаш?
всичките момчета са чорапи гадни![]()
Ставай,ставай,ставай,става йййййййййй!![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Виж сега не знам как да ти го кАЖа по начин,който ще те нарани най-малко,но смятам,че избързахме прекалено много и напрашихме грешка ...
Това утре обаче като мине матурата хаха
Хаха амиии притеснявам се, за това го повтарямПървоначално написано от miminka__94
) И той ми надува главата, че го е страх
) Преди беше карал без книжка и след това като я взе сега имаше 15 дни отнемане на книжката, което ще рече не може да кара, само че онази вечер бяхме спряли в 2 вечерта и полицията ни видя и дойде поиска документи той каза, че си изгубил книжката и чака да му дадат нова, но нямаше и застраховка в колата забравена в къщи на следващият ден закарахме в полицията застраховката и трябва всичко да е окей, но него го е страх да не потърсят дали има книжка, защото ако видят, че му е отнета, разбират,че е излъгал и че е карал без книжка и тогава сигурно ще му я отнемат за повече от месец. .
)) А той без кола не може =)))
Иначе сега само бих му казала, че супер много си го обичам и нямам търпение да дойде утре и да се видинммм <3
Don't worry! Едва ли ще си правят труда да търсят.Първоначално написано от DevilWish
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Пупи, гледай да си го вземеш тоя изпит, че аудито нас чака.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Гррр толкова бяха хубави последните 10 дена а сега пак ще трябва да заспивам без теб..Искам по-бързо да минат тия 2 сместъра за да сме всеки ден заедно а не само 3 дни в седмицата
![]()
Беб, каквото и да правим днес искам да си е нашият ден. Искам да се забавляваме, да се смеем, да се целуваме, да се гушкаме .. искам да си само мой за тези 4 часа .. САМО МОЙ! {}
Стана ми ясно.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
ще ти го сложа в дупето![]()
Първоначално написано от silky92
+ Липсваш ми мн мъниче!!!!!!!!!!!!!
Обичам те,Антонио!!!!
В момента съм ти бясна, макар че не си виновен ти, но просто ми писнааааааааааааааааааа.Н ззз ако не намерим солариум наблизо няма да идем, ако не идем ще ми е крив деня и ще те пречукам!!
бих му казала , че любовта не е уговорка..
;[
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Няма да го допусна... Чу ли ?! НЯМА !!!![]()
Ще направя всичко което е по силите ми за да продължим напред заедно... за да има НАС .. за да има до кой да се събуждам сутрин .. Чу ли мило мое не искам да спре до тук .. прекалено силно е.. по- силно от мен и теб .. Трябва да направим поредния компромис за да може най-красивото време да е пред нас .. за да сме ЗАЕДНО ! Няма да го допусна .. не искам !!! Просто .. обичам те и знай ,че ако се случи .. ще продължавам да те обичам ,защото няма да мога да те преодолея.. прекалено голяма спирка си в моето сърце !
И там ще си останеш ...
![]()
![]()
If I played you like a toy?