- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.2
Първоначално написано от Linns
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Липсваш ми толкова много,че вече свикнах да живея без теб ...
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Знаеш,че те обичам страшно много,но за последните 3 дена се видяхме веднъж за 30 минути ... Знам,че всичко е заради гостите,които имаше тия 3 дена и че ако имаше начин това нямаше да се случи,но и ти знаеш,че когато не се виждаме в продължение на няколко дена започвам да нервнича и ми трябва време да се успокоя.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Милоооооооо... обичам те тоооооолкова много!!!![]()
![]()
Обичай ме...
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Имаше вариант "А" и "Б" - не ни харесаха. Създадохме си "С". И какво да кажа... върши работа, но.. аз май искам прекалено много.
Определено е много по-добре от преди. Разбира се факта, че и двамата се инатим за най-малкото и трудно отстъпваме продължава да е на лице, но... май е разбираемо.
Компромиси вече се правят и от двете страни, което е едно от нещата, към които винаги съм се стремяла, но не знаех, че трябва да стигнем до тук, за да успеем.
Трябва да поработим върху още доста неща, което... не ме плаши, но някак... не е същото, което също е разбираемо... Само не знам дали не срешихме, а щом се въртят такива мисли в главата ми... то е ясно, че не е на добре.
И дни като днес просто не искам да има. Как не можахме да отделим поне 10 минути да се видим, а в неделя успяхме да извървим 18 километра ей така?... И утре пак, тогава вече е наложително, но ако и в сряда се случи същото няма да има основателна причина просто... и пак старата песен на нов глас - ей това не трябва да допускаме.
Хаха ^^ "говоря" си сама в някакъв форум и казвам неща, които не трябва да ги пиша в това бяло поле, а трябва да си отворя устата и да ги кажа на него... и ще го направя, само дето все още не виждам смисъла защо го написах тук.![]()
Е, лигльо, благодаря за 30 минутния разговор, в който не си казахме нищо съществено, но ми беше достатъчно това че чувах гласа ти... и така. Лека нощ.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
ААААААААААААААААААА ще се побъркам вечееееее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Обичам те,ти си най-хубавото нещо в моя живот.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Благодаря ти че провали рождения ми ден ,замина си в 2 през ноща и ме остави сама да решавам кво да правя и с кой да се прибирам .Благодаря ,че докато лежах и се мъчих да се изправя на 2 крака ти говорише в коридора с Николай , а Дидо седеше до мен и се опитваше да ме утеши , понеже докато ти метлосваше улиците с Миро за да отидите за храна ,аз повръщах заради тъпото масе ... а ти дойде ли ..да ме видиш ? Не ..замина си и защо ? Добре прав си че като пия ме хваща лесно и че поведението ми тогава е под всякаква критика ... но поне да не си беше заминавал така и да не ми беше казвал " КРАЙ ДО ТУКА СМЕ " !!! Защото аз нямаше да си тръгна така , колкото и да съм ти сърдита или ядосана .. щях поне да остана в стаята и на сутринта да се разберем или да изчакаш да ми мини.. бахти човека . И защо полсе ми писа 4 смс и ми се извиняваше защо не ми го каза докато бяхме заедно? Защо ме търсиш след като ми каза 4ао? Защо ми звъня след като си замина ? Няма да забравя гледката.. как се мъчих да те прегърна как те дърпах към себе си а ти ме отбягваше и 3 пъти ми каза че няма да ме потъсиш и че ако го направиш ще ми кажеш нещо различно .. как исках да те доближа а ти замина към стълбите .. как те питах " Токова лесно ли си тръгваш? " а ти ми отговори " Да, много ясно , Николай ме чака !
Сега ми казваш ,че това " до тука бяхме " не е означавало че късаме , а е означавало " няма да излзиаме повече в такава компания " ??!!?та ти изобщо знаеш ли кво говориш и какво иксаш да кажеш ? Май не ... а аз не съм врачка да го беше казал тогава !
If I played you like a toy?
ти си всичко за мен, човекът когото най - много ценя...човекът който най - много обичам и винаги ще го правя въпреки нещата които ми направи...Искам те до мен, сикам пак да сме заедно![]()
![]()
да си го начyка в гъза
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Завиждам на приятелката ти ... колко романтично гадже имаПървоначално написано от tuzaro
![]()
обичкам те мило <3 хайде връщай се по-бързо мило, защото ми липсваш![]()
Оф .. това беше най-голямата простотия .. честно :Х
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Благодаря ти за хубавите дни слънцеЛипсваш ми вечер. Обичам те.
![]()
Will you be my hero?!! <33
Всичко е супер странно- как започна, как продължи(hug)
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!