- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.2
Първоначално написано от buuu
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Прибери се да ми стегнеш малко юздите, че пак ме хвана мързела.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Слънчице, извинявай , че те събудихОбичам те страшно много !!! (hug)(hug)(h):*:*:*
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Радвам се че си казахме всичко ,че се изяснихме , че си обещахме някой работи , и че продължаваме напред. Благодаря ,че ме разбра и да се надявам че ще си спазиш обещаниятаОбичкам те и те чакам в събота за плаж
![]()
![]()
If I played you like a toy?
Ам и да.. повече няма ти да готвишПо добре да си купим нещо готово или да направя вечерята аз
![]()
Хах зайко мой![]()
Имаш най-готината усмивка........................
Снощи беше супер.Ама сега заради теб съм наказана.
Искам да те видя. И ти казах, че ще изляза като се разкарат нашите, ама ти не щеш.
Защо за Бога си още у вас??? Нали каза, че излизаш
Спри да се мотаеш с тоя прошляк, започни да прекарваш повече време с мен.
![]()
![]()
Толкова та обичам!
Между другото кажи на оная курва, че ако я хвана ще получи най-тежките си шамари в живота.
пропилях целия ден. Ти си виновен!Не бе ебавам се. Само се прибери по-раничко.
![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Омръзна ми от тъпите ти номера !
Незнам как от най-големия гадняр успях да те превърна в най-милото момче обаче се радвам иии те обичам .. иии не мога да без тебб ии незнам защо ме изби така на чувства.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Eх, лигльо, лигльо...![]()
![]()
Нито съм била там, нито знам кой е присъствал, нито какво е ставало... глупаво е да го правиш.
Утре ще мислиш различно, сигурна съм, състояние на гняв е. И да... ще чакам реакция от теб.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Еее щеше ми се и на мен да казвам мили думи и да ти казвам колко много те обичам. Но ще ти кажа - след като съм ти най-големия проблем фани си намери друга, която да не ти създава проблеми.![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Няма да ходиш на дискотека утре, освен ако не съм мъртва.
Виждам как скоро време ще пропилееш и последния шанс кйто ти дадох с едва намерени сили...
Но моля те, нарани ме още веднъж , направи най бруталното нещо което можеш да ми причиниш ,за да мога да си замина и повече да не те погледна ! Смятай ... до къде ме докара.. да ме е страх да се зарадвам и да те моля да ме нараняваш ...
Няма ден в коийто да съм напълно спокойна и напъно весела и безгрижна.. все трябва да се издъниш с нещо.. лошото е че не знаеш , това което аз знам и заради което се сдухвам .. но по-добре .. ще наблюдавам реакциите ти .. действията ти... ще те оставя спокойно да стигнеш до там до където не трябва .. и ще си тръгна ..
Язък за обещанията и думите изречени сряда вечерта.. мразя се че пак ти простих ..мразя се че пак успя да ме омотаеш в мрежите си и да ме вкопчиш в прегръдките си.. там знаеш ,че съм безсилна .. убиваш ме нежно..
Продължавай. Най-добрия вариант е да чакам .. да чакам за да видя на какво си способен ..
И тогава вече сам ще ме накараш да се махна от тебе ,за което ще ти благодаря предполагам..
Сигурен си че те обичам и си мислиш че нямам сили да си замина.. да така е нямам.. но ти сам ще ми ги дадеш.. ще стане така че както съм тука ,така може и да ме няма ..
После обвинявай себе си .. и слушай Николай.. искам да видя щом толкова мн го цениш като приятел.. дали ще ти даде това което аз ти давах .. дали ще те посъветва с правилния съвет.. дали Янко ще си говори с теб 2 часа по телефона .. дали Дидо ще ти казва Обичам те .. дали Невена ще те моли да дойдеш да я видиш .. Дали случайните шибани путки от импулс ще си дават гъза за теб .. дали ако тръгнеш с някоя от тях , тя ще споделя болката,радостта ,тъгата и любовта с тебе .. дали ще те обича толкова колкото аз.. дали ще ти пише смс просто ей така за да ти каже колко мн те обича.. дали ще те постави на първо място в живота си и дали въпреки че сте се чули 5 пъти за деня на нея пак няма да и омръзне да ти чуе гласа.. дали ще изслушва глупавите ти вицове и въпреки това ще се смее от сърце просто защото ги казваш ти.. дали ще се радва на усмивката ти .. дали ще ти казва колко са красиви очите ти след като се събудиш... дали ще те прегърне и ще ти каже че ще и липваш , въпреки че се разделяте само за няколко часа.. ДАЛИ?
Еми в тоя момент се сети за мене и съжалявай .. че вече ме няма !
Защо бе .. ?!?!?!![]()
![]()
![]()
![]()
Искам да те видя възможно най-скоро!!!![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.