.
Затворена тема
Страница 27 от 68 ПървиПърви ... 1723242526272829303137 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 1677
    Град
    Шумен..*
    Цитирай Първоначално написано от Assshley
    Цитирай Първоначално написано от buuu
    Обичам те .

wsяka sytrin iskam dа ме цеlluwаш.. wsяka weчer samo mene da sъnywaш ..[h]
    Оbiiчам tе bеbч0 <3

Голям фен
    Град
    Лондон
    Искам те

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Че вече не го0 обичам !! .. мисля че това е края !!

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Стъкло не съм и няма лесно да се счупя.. (мюзик)
    Обичах те повече от себе си ... жалко ,че не осъзна .. наближава края.. с последни сили ще го оставя да настъпи ..просто ще се оставя.. дадах ти всичко.. взе ми всичко .. нямам сили просто да ти кажа отново 'Остани' няма и смисъл..
    If I played you like a toy?

Много ме нараняваш!

Че дъждът ми напомня на него ...
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Град
    Бургас
    Голям си прашляк
    Оки 25 дни имаш ..щом толкова искаш
    Няма да се чуваме виждаме пишим .. така ще ми покажеш можеш ли без мен колко време и така.. с тва ще ми се отворят очите .. писна ми неска да ми каашс теб съм ,утре не съм и така Айде ще се чуим на 25 юни как ще издържа само аз си знам.. но ще го направя звъннеш ли ми няма да ти дигна .. просто остсани сам с главата си и сърцето си ииии .. мисли си за мен Ако през тва време разбереш че можеш без мен -разделяме се и повече не ме занимааш майна ,бачкаш си в бс и пътеките , ако разбереш че не можеш без мен идваш тука и си праим лятото .. ае доказвай се .. тия 25 дни ще са изпитанието което тряя минем.. кой ще победи? АЗ ? ТИ? Любовта? Съдбата? Края? Отговора ше го видим на 25ти .. И МИСЛИ ДОБРЕ ! НЕДЕЙ ДА БЪРЗАШ И ДА МИ СЕ ОБАДИШ УТРЕ , добре направи като ме махна от всякъде и изтри номера ми .. поне да не се изкушиш , аз няма да го направя просто щото има воля , НО ПРЕЗ ТВА ВРЕМЕ МИСЛИ С СЪРЦЕТО И ГЛАВАТА .. ИИ ВНИМАВАЙ .. 1 ПОГРЕШНА СТЪПКА И МЕ ГУБИШ ВЕЧЕ ОКОНЧАТЕЛНО от теб зависи аз направих квото трябваше до тука .. оставям се в твоите ръце.. не се дъни ! Обичам те . 25 дни..

Град
    Бургас
    как ще издържа... ;/

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    ^ Хайде заедно? Аз също спирам да му звъня, да му пиша и... въобще да го търся. Ако той го прави - не вдигам, не отговарям.

Не се изкушавай... ако ще ти е по-лесно - изключи си телефона, така няма да разбереш ако те търси и... по-лесно ще е...

И още нещо. За тези 25 дни оставяш той да реши? А ако успееш да издържиш, ако се чувстваш по-добре, ако боли по-малко? Усетиш ли нещо подобно... решението го вземи Ти.

Он: Аз бях до тук...
    Иронията е в това, че съм го казвала и преди, но... няма да те потърся, наистина няма...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на tanch3t093
    ОБИЧАМ ТЕ! ОБИЧАМ ТЕ! ОБИЧАМ ТЕ! ОБИЧАМ ТЕ! ОБИЧАМ ТЕ! ОБИЧАМ ТЕ! ОБИЧАМ ТЕ! ОБИЧАМ ТЕ! ОБИЧАМ ТЕ! ОБИЧАМ ТЕ! ОБИЧАМ ТЕ! ОБИЧАМ ТЕ! ОБИЧАМ ТЕ! ОБИЧАМ ТЕ! ОБИЧАМ ТЕ! ОБИЧАМ ТЕ! ОБИЧАМ ТЕ! ОБИЧАМ ТЕ! ОБИЧАМ ТЕ! ОБИЧАМ ТЕ! ОБИЧАМ ТЕ! ОБИЧАМ ТЕ! ОБИЧАМ ТЕ! ОБИЧАМ ТЕ! ОБИЧАМ ТЕ! ОБИЧАМ ТЕ! ОБИЧАМ ТЕ! ОБИЧАМ ТЕ! ОБИЧАМ ТЕ! ОБИЧАМ ТЕ!
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Град
    ^ На мен все ми се струва, че и един път написано, е достатъчно...

For you
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на mynichka
    Радвам се, че преди всичко си ми приятел Че мога да споделя всичко, когато нещо ми е кофти.. винаги мога с лекота да ти разкажа и знам, че ще си до мен. Все още не мога да кажа, че те обичам- или ако кажа то ще те излъжа, но мога да твърдя, че съм адски привързана към теб! Ако сега се върнем назад в онзи момент в който се запознахме, помниш ли .. никога не можех да си предтсвя,че аз и ти ще бъдем заедно! Това, че на 6 постъпи така ме наведе на мисълта- ти си правилния човек. Георги
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

ЧЕ го обичам ужасно много и дяволски ми липсва Че без него аз просто няма смисъл да живея ...И че съм му благодарна за това , че ме подкрепя
    FUCKтически не ме интересува

че искам да го гушна много ! и да си влезе в скайпа

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Град
    Wonderland/Lazy Town
    Педал...иска ми се да му кажа да ми се разкара от живота,но не мога за съжаление защото за още по-голямо съжаление го обичам!!!

Guest
    Обичам те!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    че ми липсва
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Lyon
    ако е до мен просто ще го прегърна много силно .. но ако не е .. ще му кажа че ужасно много искам да е до мен в този момент ..
    ((((:
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Обеща нещо. Липсваш ми. Не закъснявай.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен
    вече не ми е гадже, но все пак: исках да си поддържаме приятелски ваимоотношения, но ти, след като явно не искаш, прав ти път, всичко най- хубаво, майната ти...

няма да му го кажа, но все пак..
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Честит 1 юни, душа! Ама много те обичам!!

Град
    Липсваш ми...
    (макар че никога не бих го признала... вече не)

For you
    I miss you...

Искам гуш дечко
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ух че е хубаво с теееб! Много те обичам и нямам търпение да дойде петък да те нагушкам.

Липсваш ми....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си