- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.2
не живота ми е важен а това да бъдеш в него
aLL SaM Ve eBaL
значи разбра че не можеш без мен а ? хаха добре че се изкуши първи но и аз сгреших като ти се обадих снощи .. тряяше да не го прая за да пукнеш даноама добре че беше ти 1ви че да разбера че ти липзвам и не можеш без мен .. сега това ми дава сили и ми вдига самочувствието
![]()
така слушай ся кво щи кажа: пиши си с тъпите лигли по аха импулс и тем подобни забъркани шибани сайтове подмазвай им се аз ти знам паролите и виждам всичко а ти с наий голяма си наглост ми казваш че не се занимаваш с никой и не им искаш скайповете .. добреееееедобре че не знаеш че виждам всичко
ама нека нека ся мойте приятелки ще те занимават от фалшиви профили и искам да видя до къде ще стигнеш .. после през носа щи го искарам бейби
давай давай не съм ти нужник нито на повикване благодаря ти че ме потърси първи и ми даде силите и правиш неща които ме убиват но ме правят отново по силна ..сега знам че след като замина завинаги пак ще ми се молиш и ще ме търсиш ама тогава щи кажа само : ФАК ОФ Ю БРАТЛЕ както ми каза ти
ше го духаш скоро
е да може да ми е мъка известно време.. но не защото се отървавам от кошмара, ами защото ще осъзнаеш какво бях за теб чак след като попаднеш на няква курва или боклук да де се тая
ноо няма да се върнаааааа
![]()
If I played you like a toy?
Този път няма аз да правя компромиси. Този път няма аз да поемам вината за твоите грешки. Този път няма аз премълчавам и да се правя, че нищо не се е случило. Всичко си има граници и ти вече прекрачи достатъчно. Да те видя сега до къде ще я докараш.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Офф гледай си работата .. Няма да те търся ама хич! Да се научиш как да се държиш .. Тъпак!![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Да идва по-бързо , че ми липсвааа![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Обичам те адски многоооооо !![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Хахаха глупак си ти ако си мислиш , че с оная ще си щастливДа нали не ти пука за мен видях как полудя само като ме видя на снимка с друг. Нека ти е гадно друго не заслужаваш
![]()
Поне се опитай да ме разбереш .. Няма кво да ти обяснявам вече .. Прави квото искаш
Оооох как искам всичко да е както в началото! Сега и двамата сме с проблеми .. Които и на нас влияят ..![]()
Искам да ми пишеш за да ти кажа "довиждане". Поне за мъничко.
... ти си момичето, което кара краката ми да омекнат щом ме погледнеш ...
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
Навън вали, а дъжда ми напомня за теб...
Няма те... не се връщай...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Хейй .. Нали знаеш колко много означаваш за мен .. Не искам да те загубя за нищо на света! Обичам те прекалено многоВсичко си за мен .. Благодаря ти за това, че всеки ден ми показваш колко държиш на мен .. Не мога да ти опиша колко много искам да си тук сега :P Да те гушаммммм да те цункамм
ОБИЧАМ ТЕ ЛЮБОВ МОЯ!
Дръж за нормално за секунда, щото ми причиняваш стрес и главоболие.
Ти си най-хубавото нещо, което ми се е случвало. Усмивката ти е моето щастие
Вече си с друга? Стоиш с нея на същото място, на... моето любимо място?
И си със същата, която наричаше "пикла" и която нямаше да погледнеш?
А утре ще ми кажеш, че сте... просто приятели?
Не ми останаха сили даже да ти се ядосам... пък и няма смисъл от това...
И продължаваш да ми звъниш? Спри се... че ставаш жалък
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Първоначално написано от onestar
божеееее ...
ам да ето, пак ти давам шанс не знам дори защо не знам дори кога ще се видим , намираш пак оправдания а аз стоя и чакам ..
If I played you like a toy?