- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.2
Ако не ме мързеше толкова щях да си поиграя с теб. Нужни са ми само 5 дни за да стана достатъчно добра в това, което ти правиш за да дойда и да ти натрия малкото шефско носленце. И само ако не си заминал, само ако те хвана дори веднъж в грешка... ше си сменим шапките! Само сеира ти гледам.
Първоначално написано от SacredBoy
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Да си влюбен - означава да обичаш сходствата,
а да обичаш - да се влюбиш в различията.
Еее най-сетнеХаиде идвай по-бързо! :P
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Хапни ме тук и тук, и тук навсякаде ме близвай![]()
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
Ми че колкото и да ме нерви на моменти, пак винаги ще искам да съм си до него![]()
![]()
.!.
Същото. И да не забравиш играта.Първоначално написано от slun4ice
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Мхххххххххх!!!!!!!!Искам те при меен!Сега!На секундата!При меен!![]()
![]()
![]()
Брях,брях
Пак ме забрави. Майната ти!
Днешния ден беше най-мързеливия ден в живота ми, ама ми хареса, ще повторим. Беше много сладък с прахосмукачката.![]()
Защо винаги най- яко си прекарваме у С. ? Ммм да, ще ходим пак. :P
И ако отново повярваш на някой друг, ще го открия тоя път кой е и ще му счупа всяка кост на черепа с чук! Майната им на всички останали. Искам да бъда с теб. Аз със теб. Ти със мен. Аз със себе си. Ти със себе си. Ние със света.
Eдит: Искам да правим секс. Няма такава близост.
Лягай, кучко!!!![]()
Трябва ми един ден само за нас двамата.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ох липсват ми целувките ти .. Нали живеем много далече и неможем да се видим за 5 мин -нищо ,че цял ден бяхме заедноо![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
При вас е 1 час назад нали и за това не ти се спи , а при мене си е късно!Да приключваме спора и да лягаме викам аз
![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Ще ти отхапя врата, детенце![]()
![]()
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
Не ми се сърди моля тееееее :С Пиши ми нещо хубаво.
пак вали .. липсваш ми.. нещо хем ме дърпа към тебе хем ми казва да спра, защо ли ?
не зная утре като дойда пред вратата ти , какво да правя като я отвориш... не сме се виждали от 10 дни , през които станаха толкова работи.. и точно за това имам чувството че си супер далеч и че не мога да те достигна .. a всъщност утре сме заедно. И какво да направя ? Страх ме е да те прегърна а го желая толкова много ... не знам дали ако не го направя ще си пропилея шанса , не знам и ако го направя какво ще стане .. пак ще съм твоя там в обятия ти нямам сили... охххстрах ме е защото не искам да е за последно , а времето ме убива
If I played you like a toy?
Че ми липсва и нямам търпение да си дойде в четвъртъкИ в момента имам нужда от него..
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Обичам те слънчо .. много ми липсваш . Имам нужда от твоите гушкания ,които карат времето да спре . Искам сега да сме си само ти и аз и да не ни се налага да бъдем разделени от толкова километри.Имам нужда от теб ,продължавай да ме обичаш все толкова силно .Само ти ме можеш да ме накараш да се чувствам толкова щастлива и обичана. Ти си всичко за мен миличко.
Вчера беше супер .. Но очаквах да си прекараме запомнящо все пак имахме годишнина .. но няма значение вече.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!