- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.2
Винаги съм те обичала, само дето, преди да те срещна не съм го знаела. Обичам те много. И винаги ще те обичам. Помни го Йохс, винаги! (казвала съм му го)![]()
Знам че е трудно. Знам че още от началото бяхме наясно с това, но въпреки всичко... стигнахме до тук. Знам че всички казваха да спрем, знам че всички мислят случващото се м/у нас за грешка, знам че няма нито един човек, който да застане зад гърба ни в такива ситуации.
Но това не беше пречка за нас, ние просто се впуснахме в нещо, в което знаехме, че... не трябва, или не знам точно, по дяволите. Дори ние осъзнаваме, че грешим и въпреки всичко се заблуждаваме, че не е така и продължаваме.
Не може винаги да бягаш от проблемите. Знам че ти е трудно да говориш за тях, знам че и сега е така...
Може да е по-лесно, не е нужно да усложняваш нещата. Говори.
Никога не сме се съобразявали с хората. Искаме нещо => постигаме го. Майната им на останалите.
Но сега сякаш нещата се промениха... как, от къде, защо... не знам...
Знаеш какво искам аз... сега си ти на ход... ти решаваш...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Обичамм те страшно многоо !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Бубееее,за кфо ме отряза чак за 6?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Искам вече да е утре и да си си вкъщи защото много ми липсваш...![]()
Идиот .. ако ме искаш в живота си докажи го!![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Шошко0о ... Ставай ...![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Обичам те като си лигльо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
утре шак ще те гушкаммммммм![]()
![]()
![]()
![]()
If I played you like a toy?
Мило не ти ли писна да си в моите мисли![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Вече не си ли толкова влюбен?![]()
Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Дойде ми,може да дишаме спокойно![]()
![]()
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Снощи беше забавно. Хайде пак.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Не хващало, а?Простак !
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от FancyGirl
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Не осъзнаваш калко ме нараняваш... наистина...
И въпреки всичко не бих се отказала просто така. Дори когато ти се предадеш, аз ще опитам да възобновя нещата, защото го искам, а дори не знам от къде е породено това желание.
Не искам да те губя и няма да си го позволя...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Хмм тази вечер какво ли ще става...![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
"мило, харесах си едно много яко потниче в един магазин и едни обувчици, които много ще си отиват с него. Имам нужда и от едно парфюмче на булгари. *целувка по бузката* "
кво ви става, бе, хора, само с любов не се живее, нито на фотосинтеза...
![]()
"Приятно изкарване утре.Цункай Карл Кокс от мен по черното теме"
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
толкова много ми липсваш ... имам чувството че нещо се е променило .. не е същото .. :[
I'm sitting here in the boring room
It's just another rainy Sunday afternoon
I'm wasting my time
I got nothing to do
I'm hanging around
I'm waiting for you
But nothing ever happens