- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.2
i told you before, i tell you now .. i love you to pain, you are my love
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Първоначално написано от givemereasontolive
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
да спре с лъжите защото няма кой да му вярва![]()
Че го обичам и че се радвам, че се видяхме :*
От 30 час не сме се виждали и вече ми липсва ..Ебаси ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ![]()
![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Моля те, моля те, моля те пиши ми .. притеснявам се. МОЛЯ ТЕ ;///
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
"остави ме на мира"![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Боже... как ще издържа без да те виждам цяла седмица... ;( още от сега ми липсваааш ;(
Още 23 дни и ще се видим. Нямам търпение.
P.S. Не забравяй да прочетеш "романа", който ти написах.![]()
уу пиши ми ,защото не издържаммммммммммммммммм <3 и послее си при меннн <3
Мина ми мерака за теб. Не съм в настроение да ти изпълнявам мръснишките желания или пък просто да вися и да те чакам. Което, по правило значи, че ще се обадиш скоро.![]()
Съжалявам, че те задушавам. Съжалявам, че понякога нещата се случват вътре в мен без и двамата да го желаем. Съжалявам, че те търся толкова често. Смятам, че ти давам всичко, което си поискал, но явно съм егоист - задушавам и себе си с желанието си да те почувствам моя собственост. НЕ съжалявам обаче, че никога не бих ти казала всичко това. Ти по никакъв начин не го заслужаваш!
Миличко и аз искам да дойда на басейн ,ама какво да направя ,че съм болна и не ме пускат ..![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Идиот !!!!!
За кво го напрай беееее!?
Миналата седмица 1000 пъти ти казах внимавай кво прайш преди изпита ми, не ме натоварвай излишно.. и ти квооо!? Все едно ти казах: давай, стреляй!
Как може да се водиш по акъла на тоя олигофрен беееее, леелеееее![]()
Благодаря ти за вчера. Сега те чувствам по-близък от всеки друг човек в живота ми. Ти си най-хубавото нещо което ми се е случвало. Обичам те.![]()
На ръба съм. Ако нарушиш и това обещание не отговарям...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Много ми липсваш.Искам вече да тя видя за да се убедя наистина че това което изпитвам към теб е истинско.Нуждая се повече от всякога от прегръдките ти!![]()
Не ми ли простиш цял живот ще ми тежи ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Нямам търпение да дойде четвъртък, обичам те и ми липсваш
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Ха.. последната ни прегръдка като двойка ... и всякъш тогава времето спря ..
Погледна ми в очите и едвам едвам каза че не ме обичаш.. а аз знам че не е така .. нямаш я смелосста да ми го кажеш защото ме обичаш.. но не прави нищо .. повече .. свободен си .. няма да си длъжен да казваш неща които не искаш или не чувстваш повече..няма да те карам да ме обичаш насила .. щом одавна не можеш.. добре..
Няма те . Затворихме вратата вече . Дали някога пак ще се отвори ?
Да късам се да плача.. знаеш че е така .. но щом нищо не може повече да те задържи при мен.. тръгвай .. както и направи.. аз все някак си ще се оправя.. макар че в момента гледам снимките ни .. слушам сдуханата песен и всичките ни моменти са ми пред очитеДа ти кажа ли че те обичам , като и това няма да те върне ?
![]()
If I played you like a toy?
Само че за бившия ..Първоначално написано от Assshley
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Благодаря ти.
нямам търпение да се видим отново, искам те <3
Сега ако беше тука щях да те пратя до магазина .Но уви тази вечер ще мина и без кроасани![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...