- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.2
Ако беше тук, бих ти дала една прекрасна, чувствена и дълга целувка. От нези, дето спират дъха и на двама ни. Но уви.
Липсваш ми.
Обичам те безкрайно много и бих дала всичко само и само всичко да е наред ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Обичам те. Няма те от 4 часа а вече ми липсваш. Искам да дойде по-скоро петък да си пак при мен.![]()
Успех! Дано да се справиш добре. Как не искам да заминаваш днес...![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
milOLIPSVASH MIIII
![]()
![]()
Както ми беше тъжно ти още по-тъжно ми го направи вместо просто да ме изслушаш. Ма как можеш да си толкова нетактичен понякога! Дано утре се чувствам по-добре и успеем да си поговорим като нормални хора... Макар че така и така не мога да ти кажа какво ме мъчи защото ще се почувстваш виновен а не искам... Уф че объркано си го направих пак. До утре слънце мое. Обичам те.
П.С.: Но понеже съм лигла и се цупя няма да му го кажа а ще го оставя да се тормози до утре.![]()
дразниш ме супер много и скоро ще прекрачиш границата. ебаси овцата, пред мен ще ми ги говориш едни, пък то съвсем друго се оказва.
Утре искам да си само мой!!!Искам да си излезем само двамата и да продължим разговора от днес.Снощи с две думи ме накара да осъзная,колко съм се променила и обещавам да се поправя,защото държанието ми наистина е гадно,надменно и к'во ли още не.Искам нещата да са точно,както преди 3-я месец и ще направя всичко възможно това да се случи,защото знам,че нещата до голяма степен зависят от мен.Обичам те!!!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Уф как ми се иска сега да беше тука. Има страхотна буря, не мога да заспя и умирам от скука... Очаквах че ще ми звъннеш но явно този път няма да стане... Ще ме отучиш ти да се цупя за глупости знам си аз![]()
.
Моля те, помисли си добре какви ги вършиш, и спри да ме нараняваш. Като ми казваш да се разделим за да не ме нараняваш ти ме убиваш мъчително. Как да загърбя една връзка която не е огаснала, така ще се самоизяждам. Чесно казано не знам дали отново ще се чувствам пълноценен човек след всичко снощи, но сега искам теб точно както малко дете си иска кукла. Детинско и наивно, както казваш ти, типично за мен ...
Мразя да си лягам без теб. Още повече мразя да се събуждам без теб. Толкова много ми липсваш.
Дано всичко да е по-хубаво и от преди.Дано всичко което си обещахме да се сбъдне.![]()
Имам нужда от теб..имам нужда да ме гушнеш и да кажеш, че всичко ще е добре, да ми кажеш, че ме обичаш ..
Претръпвам скъпи.. сърцето ми изтръпва..
(претръпва не значи, че е спряло да те обича)
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
докажи ми .. че няма да ме оставиш .. НИКОГА !! .. докажи ми че си само мойй .. ии винаги ще бъдеш до менн .. и ще те ме обичашш така както азз тебе ..
'' безразличен си ми...''
Кажи ми,че още мислиш за мен!Кажи ми,че още ме обичаш?Кажи ми...имам нужда да го чуя!![]()
Същото. + Защо не ми отговори на смс-а?Първоначално написано от DevilWish
защо.. защо се държиш така
не ме ли обичаш вече![]()
Незнам какво мислиш да правиш от тук нататък.. но аз незнам дали ще издържа още дълго в това положение..
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?