- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.2
All I need is just your hug![]()
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
Първоначално написано от DiabolicAngel
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Първоначално написано от DiabolicAngel
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ще се видим довечера ,нахалитетче такова![]()
![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Вече не съм сигурна дали някога наистина съм имала чувства към теб. Дори не знам дали ми е по - добре като си тук или когато те няма.
Ако дойде да ме търси ,ще му кажа ,че не ми пука за него ,да пали и да се маха от главата ми . Се ми е тая, само с мен, или с мен и още 105 ще е. Както съм с него ,от 1 година била, така утре ,ако ме предизвика ще съм с друг, или още няколко други .
Не ми го причинявай! Умолявам те, не ми причинявай това. Толкова малко ми остана от мен, не искам да загубя и това. Сега ще ме принудиш да направя нещо, за което да съжаляваме и двамата. Достатъчно удари понесох и от теб, и от всички. Не ми причинявай и това!
Ууу... благодаря ти![]()
Не трябваше да става така .. Адски много съжалявам ..![]()
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Липсваш ми.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Заради теб ще унищожа себе си!
Обичам те-ти не си узрял за любов,но знай ,че винаги ще те чакам.Дори сега да съм наранена !![]()
Всеки казва някви простотии аз сиг ше и кажа к'во стаа е*е ми се![]()
Не се опитвам да те спра,
но щом решила си върви.
Тръгни по света и момчето си търси,
а когато го намериш със него бъди,
живей щастливо и за мен не мисли.
Прави каквото сметнеш за добре.Сили не ми останаха да споря с теб, просто не си същия..постоянно ме нападаш, обвиняваш. Просто се моля единствено да си усетиш навреме, да не е прекалено късно в противен случай всичко ще отиде по дяволите.
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Вече знам какво искам-да не ми пука за теб!Изобщо!Защото си неориентиран,перманентно заблуден,наивен и изпълнен с абсолютно нелогични и хаотични мисли и "планове".И на всичкото това отгоре притежаваш обаятелност,просто твърде много ми влияеш...а аз не мога да си позволя лукса да съм под твой контрол...вече не![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Благодаря че се опитваш но не мисля че ще стане така...
Грешката е в мен, шото мислех и ВЯРВАХ, че си различен. Съжалявам за всичко, което ти казах, съжалявам, че ти споделих толкова много неща .. и съжалявам, че се оказа поредния ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Довечера си само мой. Какво съм ти замислила....![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Глупии...какво смяташ да правиш и защо не ми каззваш? Глупаво е да седиш и да си мълчиш, казвайки ми само едно многозначно "Ще видиш до два дена."Иска ми се да излезем, но просто не мога, чакат ме и това да не изляза става 1-2 пъти в месеца при положение, че знаеш в какво положение са семейните ми отношения и че прескачам от родител на родител, от град на град, за да мога да угодя и на двамата и да съм с тях колкото поискат.
Надявам се да ме разбереш, обичам те.
![]()