- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.2
"Лазиш ми по нервите.."
I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!
Изобщо не знаеш как да си играеш картите.
Но нищо, има време. Дано се научиш до тогава.
Искам да зная кой си и колко далеч в бъдещето си![]()
Beware MFs!
I kill for cupcakes! x_x
Обожавам те незнам дали го разбираш.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Трябва да го направим ,инак много ще страдаме.
Ти си моя изгрев, любими.
Имам нужда от изгрева всеки ден.
съжалявам.
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
" Милооо, липсваш! "
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Къде си бе халва?![]()
Искам да му кажа, че точно в момента имам страхотна нужда от него, а той дори не го забелязва.Егоизма му е по-голям от всичко друго и не му пука, че с това ме наранява.Ще продължа после с писаниците, че трябва да излизам.
Да обичаш значи да страдаш!
Let me show you what I really am![]()
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
не,ако ме поканиш още веднъж,ще пратя брат ми-и без това с него си приличаме достатъчно...![]()
![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Днес ме издразни супер много и то два пъти.Още веднъж да се повтори и ще ме гледаш от далече само. Ще те зарежа, няма да ми мигне окото. Не си първия, няма и да си последния. На ръба съм да се върна при бившия ми. Ако искаш тази връзка да продължи се вземи в ръце и направи нещо. Кога за последно сме излизали само двамата? Поне веднъж постави мен на първо място, а не Сулъо и Пулъо. Когато искаш или имаш нужда от нещо аз веднага тичам, а ти гледаш първо да угодиш на другите. Еми, съжелявам, ама човек, който не ме цени не ми е нужен.
![]()
Ааааааа... не... няма да стане така. Ей сега ще ти звънна. Пишлеме с пишлеме.![]()
[b][i]Espa
Мерси мили че си винаги до мен и се опитваш да ме разбереш. Знам че съм трудна и ти тровя живота понякога и съжалявам. Обичам те много! Искам да дойде по-скоро петък. Толкова е тъжно че днес и утре няма да си дойдеш както обикновено. Трудно ми е да заспивам без теб нали знаеш...
![]()
Адашке какво го напъваш човека, а![]()
Търся те. Липсваш ми. Която и да си ти и където и да си ще те срещна един ден сигурен съм хахаха
http://www.impulse.bg/emergencyonly
So close, no matter how far
Couldn't be much more from the heart
Forever trusting who we are
and nothing else matters