- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.2
По-бързо идваййй :* Ще те изям като си тукккк <3
Как може да си ми толкова сладък?![]()
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Давай дупето, че бързам.![]()
Изядох те :Р мое малко плюшено мечеПървоначално написано от DevilWish
ехх днес се видяхме за съвсем мъничко .. И все пак не ти се наситихх искам да те гушна и да не те пускаммм бебче сладко![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Искам точно за една секунда и половина да почувстваш всичко, което чувствам аз. Пробвай го този компот от чувства, емоции и мисли, па' после пак кажи, че съм филмарка и сама се навивам!
Abso-fucking-lutely.Първоначално написано от babity
Спомни си времето , когато аз бях САМО твоя!![]()
Айде, покажи малко загриженост и не ме карай да ревнувам за глупости, защото само се ядосвам. Помогни ми малко за да съм пак уверена в теб. Какво ще кажеш ?!
Обичам да те виждам около мен.Влюбена съм все едно ходим от 1 седмица .. не усетих как мина една година и 11 месеца.
Как искам да спя при теб... с теб, под теб, върху теб... Важното е да те има...
Където и да си, ще те намеря![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Искам да си тук! Да мога да те докосвам. Да прокарвам пръсти нежно по цялото ти тяло, а ти да правиш онази доволна физиономия. Да мога да усетя всеки удър на сърцето ти, докато лежа на гърдите ти. Да чувам гласа ти, дори и да шепнеш. Да усещам дъха ти по цялото си тяло. Да не спираш да ме целуваш. Да ме целуваш. Да ме целуваш. И пак да ме целуваш. Да съм сигурна, че те имам. Да съм сигурна, че те има. Да повярвам в теб отново.
Искам да си тук!![]()
![]()
Опитвам се, повярвай ми .. правя всичко, за да забравиш това.. но сякаш ти не желаеш да ми помогнеш. Легна си, и след това не се обади.. обичам те !![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Имам нужда от теб.![]()