- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.2
Ако не беше такава малка, страхлива пyтка, толкова щеше да ни е хубаво...
ей ше те... http://www.sabermovie.com/neckgrab.jpg
обичааам тее
обичам начина,по който ме гледаш
обичам начина,по който ми се усмихваш
обичам начина,по който ме прегръщаш
обичам начина,по който ме целуваш
обожавам,когато ме погледнеш с красивите си очички и ми кажеш ''мечееее'' и ме гушнеш
обожавам те цялата
един път те изпуснах,но втори няма да се случи
ще те стискам силно и за нищо на света няма да те пусна
готов съм да се променя за теб
обичам те адски много слънчице![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kristiyana
Не виждам смисъл.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
еййййй какъв си гадняр значии..![]()
навсякъде напиши, че отиваш на Sonisphere ако искаш..
да ме дразниш още толко.. :\
Първоначално написано от Fender
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
Ти си най-страхотното нещо което ми се е случвало някога... Сякаш за 1 седмица си успял да разбереш какво ти казах онази вечер, не мога да повървам че сам пожела да направим всичко това... Обещавам, че ако нещо не се обърка това ще са нашите най-най-незбравими 4 дни ... И ще спра да се правя на скучна, време е да подивеем ... Обичам теееее
![]()
Знаех си аз, че не трябваше да идвам с теб сутринта. Какъв ти беше зора? Какво ти пречеше тази вечер да излезем само двамата като нормална двойка?? Заради теб ми е лошо и сигурно утре ще съм болна.... Нямам търпение да дойде 27-ми![]()
![]()
![]()
ако го имах щях да и кажа че я обичам че тя е всичко за мен дава смиъл на дните ми няма нищо по скъпо от нея за мен на този свят и ощо много и много и много![]()
![]()
![]()
![]()
..нима не знаеш ,че за теб съм готова да умраа!!![]()
ей принцескеееей![]()
![]()
![]()
Kristiyana
Мило, обичам те! Моето всичко !![]()
Първоначално написано от divabezs1rce
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
I wanna hug you soooo much![]()
![]()
В такива дни имам най-голяма нужда да се гушна в теб и да ми кажеш, че всичко ще бъде наред. Нямам желание за абсолютно нищо друго. Просто да знам, че искаш да ме имаш. Да знам, че ще си тук във всеки момент, когато имам нужда, когато имаш нужда. Да бъдеш мой. Сега и завинаги. <3
абсолютно същото.. абсолютно !Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
.!.
Липсваш ми!![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Приятелче, много ми е криво. Не знам дали е от времето или вече започнах да се изнервям от всичко около мен. Някакси не мога да се оправя. Вътре в мен има нещо, което ме човърка непрекъснато. Иска ми се да беше тук. Толкова много ми се иска. Щях да си излея всичко, щях да си поплача сгушена в прегръдките ти. Сигурна съм, че щеше да ми олекне.
Но..
Обичам те![]()
Защо умирам да живея, като живея,за да умра?
остани с нея щом я обичаш, но не се връщай никога повече при мен.
Или аз или тя.
Идиот си!Ходи,където си поискаш.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ще си изпатиш ама не знам кога. . и се надявам, че ще те променя относно това, не за мен /на мен не ми вредиш/, а за теб..Много си забравил правилата и изискванията
Но ще се върнеш към правият път инш
![]()