- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.2
Много, много ми липсваш вече. Ето, казах го. Искам те до мен. Не мога да си обясня как съм издържала да те видя само 1 път за 1 месец. Идея си нямам как успях. Много пъти се чудя дали ти си си мислил за мен през това време, или само по скайп си ми писал така за да не ти мрънкам? Дано да е първото.
Почваш да загряваш вече, пробвай да се усетиш на време и промени нещо. Ама не вярва да се получи, има(ш) само три дни. После да не ми мрънкаш... "ама защо?? ама как така? недей, искам да съм с теб.." Вече е късно ...После ми се сърди колкото искаш. Сам си си виновен.
Не знам какво стана... всичко беше наред, вървеше прекрасно. Просто изведнъж забелязах, че вече не ме гледаш по същия начин, не ми пишеш смс-и без причина, вече имаш 'работа', а не обясняваш както преди точно какво имаш да правиш и кога точно ще се прибереш. След всеки скандал се чувствам все по-разрушена, все по-безчувствена... към теб. После ми се извиняваш, ти си виновен, да, и този път, аз прощавам, правя компромиси, спри да ме питаш защо, не можеш да разбереш - така ли, защото колкото и да ме боли, не мога без теб. Обичам те - в това съм сигурна, просто не усещам нищо и ме е страх какво ще се случи...
Как ми се иска всичко да беше като преди
Medusa…abuser…both beast and beauty. Seducer…she'll use you…bring you to your knees.
мерси за всичките лъжи....пхах....благодаря ти много,че ме научи да внимавам и да не се доверявам така лесно...майната ти
http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy
SheIsAgressive![]()
A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)
Дипломата ми е по-висока от твоята с 0.03 ... Яд ли те еОБИЧАМ ТЕЕЕ!!!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Дрън,дрън едни и същи неща слушам всеки път.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Пак ми е зле. Особено след като не знам къде си. А, може би пак си с ония "приятелчета". Глупаво е, че преди ми изброяваше имена, а сега станаха "едни приятелчета", преди ми казваше точно къде си, а сега си "на едно място", казваше ми какво точно правиш, а сега просто "си седиш", казваше ми кога точно ще се прибереш, а сега "когато се прибереш" тогава. Какво ти става?
Тая вечер ще се видимм <3 ама за жалост няма да сме сами.
Ела ме вземи!
Моето момче, спи спокойно![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
'Ти накара ме да чувствам днес най-прекрасното'..![]()
![]()
Тооооооолкова си ми сладъкккккк.![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Липсваш ми .. страшно много ми липсваш. Искам те тук до мен.Независимо че всички и всичко са против това да сме заедно.. няма да се откажа от теб просто така. ОБИЧАМ ТЕ !! Изключително много се радвам че те срещнах ..Аххх дори не съм и предполагала...
колко хубаво беше .. ахаха![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Трябваш ми![]()
бла бла идиот! .. на какво ми се правиш бе? на гъзар! е господине писнало ми е от такива![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3