- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.2
Сладура ми той! {}
офффф поглеждай го този телефон!!!![]()
Не е ли забавно, че той е всичко, което искам да си ти, но продължавам да искам само теб? Надявам се след 28 дни всичко да се реши веднъж завинаги.
Липсваш ми !!
Като си дойдеш толкова ще те гушкам че да ти счупя някое ребро![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Вече не издържам.![]()
Първоначално написано от gabi7u
С какво съм го заслужила това игнориране??? Голям си тъпак, честно. Днес ми идеше да те хвана и да те набия здраво пред всички. Много ме нервира.
Въобще не си помисляй да късаш с мен. АЗ ще скъсам с теб, мило.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам те и като казах, че искам да те мразя - не го мислих![]()
Ау... не, наистина ли го обичаш за 25 дниПървоначално написано от myLiiPsLiikeSugar
![]()
Medusa…abuser…both beast and beauty. Seducer…she'll use you…bring you to your knees.
Слънчице това не сме ние нали ? Мъниче това се измислени герой, кажи ми, че е така... моля те кажи ми![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Хайде беб, още малко остава(на). ^^
Скоро ще съм в прегръдките ти,
искаш или не!
Обичам те <3
Обичам те!![]()
Хаха поне те събудих.Леле как ме дразниш тея дни.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Гледам те и ми се плаче, иде ми да изкрещя, тази с тебе се закача ,нещо ти приказва тя....слушаш я и се усмихваш,но очите ти са в мен,тръгвай с нея,ако искаш,тя е само твои про0блем...неиздържам вече, невиждашли?...толкова далече, да бъдеш ти...чувствам го с кръвта си..ти си като мен..знам добре какъв си, луд и съвършенн...гледам те и хапя устни,също като теб сега,тази там ще те изпусне,но незнае още тя..слушаш я,и се усмихваш,но очите ти са в мен..тръгвай с нея,ако искаш..тя е само твой проблем...
Не искам да заминаваш, цели 2 месеца...![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Аз бих му казала: Обади ми се... мрън - мрън, снощи направили се? А той би отг: Ама разбира се.....
най-добре е да спреш да се сърдиш за такива простотий,но ти си решаваш.{не,че ще му го кажа де. . нека т0й сам се сети
}
Ех,значи тия твойте приятели.Въздух не ти дават.
Аз не мога да се вредя и да искам!![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам те милоооо !Липсваш ми много,ще се видим в събота или неделяя![]()
![]()
![]()
![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Мисля, че наистина сега ще си проличи колко е силна връзката ни и колко силно се обичаме. Замисли се просто какво правя за теб, замисли се...
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?