- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.2
''Ако ще е обич,искам да боли,да ме разпилее и изпепели......''
Бахти, за нищо друго не ставаш, ами и не си изпълняваш задълженията. За к'во ли си ми и ти?![]()
Бих му казала : "Обичам те мил0. не са минали и пет минути от както се разделихме,а вече ми липсваш.. ей ти си като въздухът който дишам.. не мога и секунда без него,така както и без теб .. обичам те любов моя"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти си уникален ТЪПАККККККККККК,уникален ..![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Искам да му кажа да ми се обади, да не ме забравя, да се видим защото ще полудея...![]()
![]()
че не е единствена и ако продължава така, нема се разберем
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ГУШ. искам вече да се връщаш..![]()
ще те изнасиля![]()
Уникално зле си.Няма да ти позволя да се държиш така с мен.Няма да ти се обадя.Усети се един път сам какво правиш!![]()
Очите ми пак останаха по теб като те видях днеска, спри да ставаш все по-красив и по-красив! Вече ме е страх да те оставя за секунда сам да не те откраднат. И какво си мислиш бе глупаче, че няма да ти зема да хапнеш ли, аз гладна ще остана ма моето прасенце няма да го оставя гладно. Ама ха. Обичам те. Точка.
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Обади ми се най-сетне ,ако ли не ми пиши смс .. Да откача ли искаш ??![]()
![]()
Гушкам теее!![]()
Просто аз
че много ми липсва![]()
липсваш ми.![]()
че е всичко за мен и че го обичам страшно много![]()
да не ми звъни толкова рано ,че го чака наказание![]()
:P
Ей, момче... обичам те прекалено много... дори не съм си представяла, че мога да обичам до таакава степен .. само още 6 дни мили .. 6 дни.. и пак ще сме заедно.. пак ще те прегърна.. като те видя... сигурна съм, че ще се разплача... но от щастие... всичко между нас е толкова трудно .. но може би това прави връзката ни толкова стабилна.. Липсваш ми ужасно много... не знам какво ще правя ако те изгубя някога.. Обичам те ! :X![]()
леле.Първоначално написано от gLypChenCee
![]()
и моя се връща чак другата седмица![]()
От половин година го чакам да се върне ..Първоначално написано от CherryS
останаха само 6 дни..
а в края на лятото.. пак трябва да си ходи..
![]()
поне да бяхме на 100-200 км..
а ние сме на хиляди
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
кофти, мноогоо кофти![]()
издържала си дълго, сега няма да ти попречат 6дена нали?![]()
а пък, ако държиш супер много на него, разстоянието няма огромно значение. дръж се .![]()
" Обичам те! Да, правилно го чу.. Обичам те Ицо! Обичам те такъв какъвто си. Обичам те и на колкото и много километри да бъда от теб, любовта ми няма да се промени към теб!! Обичам те, дори когато не си прав, дори когато.. сме скарани! Обичам те, разбираш ли?"
...и:
" Каквото и да се случи занапред, бих искала да знаеш че ти винаги ще бъдеш в мислите ми, както и в сърцето ми. Ти сам си спечели място в него! По честен или нечестен начин то е ТВОЕ! ...Бих искала да те прегърна безпределно МНОГО!!!... ЛИПСВАШ МИ! "
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Извинявай.