.
Затворена тема
Страница 42 от 68 ПървиПърви ... 3238394041424344454652 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 026 до 1 050 от общо 1677
    Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от CherryS
    кофти, мноогоо кофти
    издържала си дълго, сега няма да ти попречат 6дена нали?
    а пък, ако държиш супер много на него, разстоянието няма огромно значение. дръж се .
    еми държа се.. само още една година и си идва в България една година.. толкова чаках мога и още ! Меррси.

по темата:

Обичам те.. колкото и да ме вбесяваш.. Обичам те..
    обичам те когато ме караш да плача.. когато ме вбесяваш
    ии ми иде да крещя да крещя..
    обичам те дори заради това, че се караме...
    макар да е рядко..
    обичам те заради това което си.. и заради това, че с теб се чуствам
    истинска и обичана.. ОБИЧАМ ТЕ !

Град
    Пловдив
    Нямам търпение да се видим,жадувам за устните ти и прегръдките ти и дори сега,когато се доближи до мен съм сигурна,че тези глупави километри няма да ни пречат повече.Обожавам те,никога няма да те забравя,ти си единствения за мен и мисля,че го знаеш много добре!

Мила, скапа ми се колата..
    "I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."

Мега фен Аватара на babity
    Благодаря за подаръка, който ми направи! Дано изкарването да си е заслужавало.

Махни ми се от главата.....
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

целият живот отдавна си ми ти.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Съжалявам, че съм станала такава егоистка, но не мога вечно да мисля за всичко останало, но не и за себе си. Имам нужда да бъда такава. Някой ден ще ме разбереш.

Град
    Bulgaria
    Обичам те много мациии :P

Мега фен Аватара на babity
    Тъп си като шотландска гайда! Дано не ми се обадиш преди да заминеш. Наистина ми писна от теб и нямам причина нито желание да те виждам повече.

Може да съм се променила донякъде,но още те обичам и не смятам да спирам.Даже с всеки ден те обичам повече ..
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Град
    ForSaken city (:
    Слънчо, извинявай за снощи... не знам какво ми стана.
    Като каза, че сте пили много и не помниш какво е ставало пък е имало много момичета.. ии нещо ми стана.. изпуших ;x кипна ми .. нищо от това което казах, не беше сериозно.. не съм го мислела.. никога не бих ти казаала тези неща.. знаеш, че съм си такава.. избухлива..

Трябва да му кажа всичко това.. и още много неща..
    но ината ми.. тъпия ми инат и гордост ии.. :X ..
    надявам се да ме разбере и без да му казвам всичко това..
    не бих могла ;x .. такъв ми е хаарактера тъп е ама.. :X

ОБИЧАМ ТЕ .. ♥

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Честита годишнина шушинке! Пожелавам си още хиляди години с теб! Много искам да те видя и да си те гушна, но знам че няма как да стане, много искам всичко да е както преди година и да сме толкова щастливи, но явно всяка връзка има своите възходи и падения.В момента искам просто нощ и ден да съм до теб и поне за 15 мин да имам възможността да си излея всичко, да изплача всичко и да ти кажа всичко което не съм могла. Обичам те повече от всичко и знаеш по-добре от всичко, че винаги ще съм до теб. . ЗАВИНАГИ!!! <3
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    благодаря<3
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Оффф мило,какво да направя като на моменти съм толкова ревнива?!Знам,че няма смисъл да ревнувам точно от тая малка пикла,защото не си ми дал повод за това.Знам,че си един от най-точните хора на света - доказвал си ми го милион пъти,казвали са ми го и хора,с които се познавам от 5 минути (знаеш за кои хора говоря),но какво да направя като мисля все за най-лошото?!
    Като за капак сега си там,а знаеш,че в неделя заминавам и ще се видим поне след седмица.Това ще е най-дългото ни разделяне,от както сме заедно и не знам как ще издържа ... Сигурно ще трябва пак да се мъкна с 4-те телефона из чантата за да съм сигурна,че в един момент няма да остана без батерия ...
    Обичам те,мило мое!!! ... Обикнах те още докато бяхме в онзи басейн преди година (е без 3 дена ).Вярно,че тогава беше просто приятелска обич,но все пак беше обич!!!Обичах те и когато ми даде горнището си,след като заваля!!!Обичах те,дори когато вечерта ни изгониха от басейна заради теб!!!Сега продължавам да те обичам,но по-силно от преди!!!Сега те обичам не просто като приятел,а като най-добрият ми приятел и най-важният човек в живота ми!!!Не искам да го забравяш!!!Знам,че докато ме няма през тази една седмица ти пак ще си там и онази малка пикла ще се опитва да ти набие някакви филми в главата,но ти много добре знаеш,защо ще го прави ... Знам,че няма да й се вържеш,защото и ти ме обичаш още от онзи момент в басейна!!!

Е да,обаче НЯМА да му го кажа,защото съм един голям инат и защото винаги се старая да се правя на непукист,когато нещо ме мъчи ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на mynichka
    Чоке..тая вечер ще си направим среднощна разходка
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Дразниш меееееееееееееееееееее

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Добре бе човек можеше да ми пишеш Смс или да ми се обадиш кога си идваш...Сега се едно чакам писмо от умрял ..пф ама си те Обичкаммм
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Голям фен Аватара на dimi93
    Миличко, обичкам те! Кфо прайкаш? Как ти мина деня? Отново не се сещаш за мен
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Супер фен Аватара на bilqnavod
    loose my temper ........

Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Миличко, обичкам те! Кфо прайкаш? Как ти мина деня? Отново не се сещаш за мен
    Нали, много ми е познато и на мене, ми нищо ще чакаме кфо да праим .... нема друг начин.......

Супер фен
    ''Ти си боклук ,а аз с текива не се цапам, изчезвай доброволно преди да стане насилствено,Никога повече няма да ме имаш. и 100 да имаш ,аз пак няма да съм в леглото ти,ти така пожела.
    ''

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Писна ми да се чувствам толкова гадно. Това е. Край. Оставям всичко пък както дойде.

Мега фен Аватара на mynichka
    Сънувах супер смешния сън по- късно ще намина да те видя на работата ти, че сега аз имам доста задачи да свърша и да обадиха ми се
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Bulgaria
    Може да съм се променила,но още те обичам и не смятам да спирам.Даже с всеки ден те обичам повече .. :*:*:*:*:*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си