- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.2
Благодаря ти.
За втора поредна седмица ми даваш празни надежди,които накрая разбиваш на пух и прах.
Повече няма да чуеш от мен,че искам да те видя.Писна ми все аз да съм инициатора,а ти накрая да не правиш нищо.Писна ми наистина.
![]()
Шоколааааад! Донеси ми шоколаааааааад!
ПП: снощи беше много сладък.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Обичам те повече от всичко ...
И никой като Теб... няма като Теб! И аз и ти не сме тук случайно. Няма никой като теб, и аз не съм със Теб случайно... обичам те безкрайно..![]()
![]()
Съжалявам,че не ти повярвах.Съжалявам за ревността си...и за ината ми..обичам те много...
Има една песен(c4 никой не може да ни спре НЕ НЕ НЕ МОЖЕ НИКОЙ ДА НИ СПРЕЕ КАКВТО И ДА СТАВА НИЕ СМЕ ЕДИННИ И...слънчице...
любимата ми черта у тебе е таа дека дели гъзо ти на две![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Колко те обичам - само аз си знам.
Ти си една малка кyрвa, знам че eбeш други, знам че си го търсиш просто. Пиш ми яжката, не можеш да ме трогнеш с това!
xaxaxaПървоначално написано от babity
![]()
Обичам те и ми липсваш ужасно много!![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
![]()
![]()
само ще си го целувам, не ми е до говорене сега
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
няколко години са прекалено дълъг срок за мен... не съм те виждала от 6 дена, но вече ми липсваш ужасно много и ми иде да се самоубия при всяка мисъл за теб, а само ти си ми в главата... но въпреки това, ще те чакам-винаги ще те чакам. Обичам те повече от себе си, повече от всичко ;(
Мухахахах^^ Изяш сеее, мога и без теб!
Съжелявам, че те нахапах толкова много...ама ти пък не трябваше да ме гъделичкаш такааа..![]()
Знам,к'во правиш сега ... Разглеждаш СМС-ите в телефона миСори мило,но всичките около 250 СМС-а във входящата ми кутия са от ТЕБ!!!
ОБИЧАМ ТЕ!!!Не се сърди за това,че не искам в неделя да ни изпратиш до автогарата,но просто ще ми е много по-гадно ако те видя как ме изпращаш
ОБИЧАМ ТЕ!!!Сладки сънища!
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Прибери се по-бързо, защото не знаеш колко много ми липсваш.![]()
Липсвашш ми беее слънце.. къде си![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Ще ми липсваш това лято... И още не мога да си представя как всичко ще свърши след като завършим или ако не свърши - колко гадно и трудно ще бъде...Обичам те и ще те чакам!
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Постъпката ти беше много детинска...да, много.Карали сме се и за далеч по- сериозни неща и пак не си правил такива простотии. Знаеш, че това не е края. Това, което направи беше много неудачно, безсмислено и не знам от какъв зор го направи и не виждам кво спечели с тва.
Убедена съм, че ако не на първата... на втората вечер като си там ще ми се обадиш и ще ми кажеш, че ти ли липсвам и как не е същото без мен. Мм да, знам.
![]()