- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.2
Колко си сладък..![]()
липсваш ми, обичам те..
Можеше да ми кажеш, че не ти харесва. Вярно, че не беше най - романтичния начин да ти го поднеса, ама ти па' толкова се и трогваш човек като прави нещо за теб. Просто реши един път завинаги дали си тръгваш или оставаш. Не съм сигурна, че мога да понеса да продължиш да си на прага и да не знаеш какво искаш. Да искаше разбиране... не мисля, че на света някой може повече от мен да те разбира и търпи, и да мълчи, и всичко. Ако не просто я хлопни силно тази врата след себе си. Наистина нямам сили вече!
обичам те,но повече обичам нея
жалко,че нямам сили да ти го кажа в очите...
Kristiyana
Знам, че остават само 4 дни, ама ... хайде, идвай си при мен вечеРазделихме се толкова скоро, а пак ми липсваш, значи, таковата.
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
къде си ма ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Зарежи тези глупости и ме обичай. <3
От 2 дни вече нямам гадже,но бих казал на бившата-ти си една долна малка курва,повдига ми се от теб и не искам да те виждам повече![]()
Нямам на кого да го кажа(заради който факт ми е невероятно тъжно през последните година и нещо...)...но ако имаше бих й казал
(ако и го казвам точно по това време на денонощието значи сме си двамата и вероятно просто си лежим или у нас или у тях или сме някъде навън и гледаме звездите...обичам малките неща...при наличието на определени условия и отворени възприятия те всъщност се превръщат във феноменални моменти които споделени с подходящия човек и при определено състояние на духа могат да помогнат на човек да ги усети с всичките си сетива...)...
'Виж...мисля че в този момент не може да има нещо друго на тоя свят което да ме накара да се почувствам по този начин...не мисля че нещо друго би ми донесло такова удовлетворение...не мисля че с някой друг бих могъл да преживея точно този момент и точно по този начин...
не мисля...
дали е така-не знам...
но знам че с теб изживявам неща които принципно не съм се и надявал да преживея...моменти които не бих искал да споделям с никой друг и...това за което ти благодаря най-много...чувствам се обичан...не знам доколко е така но честно казано не ми и пука и знаеш ли защо(тука вероятно следва отговор 'не'...или нещо в тоя дух...и респективно аз отговарям:...) защото точно сега и точно с теб изживявам този миг и някакси не мисля че бих могъл да измисля дори и при положение че положа огромни усилия нещо което да може да ме накара да се почувствам по-завършен и щастлив от теб и нашия споделен момент...'...
Или по-скоро би било нещо по-адекватно тъй като сега съм малко разсеян...но в общи линии ще е в този дух...и ще се старая да имаме подобни моменти по-честои да ги правя също така неповторими и запомнящи се и за нея...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
На света няма човек, за който да правя всичко, което съм направила за теб! Независимо от някои думи, които каза и ме нараниха, те разбирам, защото не само на мен ми е кофти. Ще ми липсваш, съкровище. Обичам те не го забравяй!!
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Хайде, малчо, ставай, че ми липсваш вече.![]()
Искам да те гушна ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Искам просто да стоя и да те гледам. Да съм сигурна, че си мой, че си само и единствено мой. Наречи ме егоистка ако щеш, искам те само за себе си. Всеки път, когато ме докоснеш изпитвам неописуемо чувство на наслада от живота, любовта, връзката ми с теб. Защото (както съм ти казвала преди) това не е просто любов, нито обич. И двамата знаем, че имаме много повече от това. Имаме непоклатимо приятелство и огромно доверие. Не знам защо те обичам, но всеки път, когато те видя настръхвам, а на лицето ми грейва онази леко изкривена усмивка и не мога да се спра. Искам те. Искам да бъдеш до мен непрестанно. Ти си моята най-голяма любов.
![]()
Бих му казала, хайде прибирай се вече че ми писна да те чакам....![]()
![]()
Какво й е пък на песента?! Слушай колко е миличка.. :Д
Много ми липсваш....![]()
![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
милоо понякога ме изнервяш и ме дразниш,но защо след това те обичам повече и повече....и да идва месец август че ще полудея![]()
*какво става с нас?!
*станало ли е нещо снощи?
*не искаш ли да се видим?
*това са вече три дни..
*липсваш ми..
*обичам те ба*и..защо не си до мен сега?
)
Връщай се по - скоро от морето,шомбалчее! Не искам да те чувам , а да виждам красивите ти , усмихнати , пъстри очи! Искам да ме хванеш за ръката и да не ме пускаш никога! Искам да ме прегърнеш и да усетя оназии топлина и защита!
![]()
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼