.
Затворена тема
Страница 45 от 68 ПървиПърви ... 3541424344454647484955 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 101 до 1 125 от общо 1677
    Супер фен Аватара на bilqnavod
    Прекалено пресилено да кажа, че го обичам и не мога без него. От скоро сме заедно. Но имам силни чувства. Имам очаквания за връзката ни - надявам се нещата да се развиват толкова добре за напред, както и до сега. Знам че сме в правилната посока - бавно, но сигурно. Търпение му е майката. Така е най-добре.

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Ти си невероятен, и въпреки че го казваш с половин уста, аз знам че избра да останеш в БГ защото не искаш да ме изгубиш... Мислех си че не мога да те обичам повече от това, но открива че има още и още ... Ти не просто си наи-хубавото нещо което ми се е случвало, ти си много много повече
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Мега фен Аватара на babity
    Ако ми развалиш плановете за утре с Милена или срещата с другото момче... ще те убия!

обичам те ..
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    "пфффф остави ме намира, пиша у форума!"

а ако трябва да съм сериозен:

"остай ма най-накрая деба, спи ми са"

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Липсваш ми

спри да се дъжиш така,че ме нервираш

Забрави си ключовете у мен

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Айде бе...ква е тая манджа 100 часа я правиш.

Супер фен Аватара на fatrat
    а който няма
    иначе бих и казал ,че я обичам незнам

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Когато виждаш, че не се получава е логично да смениш тактиката.

Голям фен Аватара на Seductress
    Правиш го, за да ме дразниш нали????? Искаш да ти върна 'услугата' ли, тъпак? Надявам се, утре като заминеш малка част от спомените ти да се върнат и поне мъничко да ти липсвам. Нека ти е гадно, че ме няма!!! Обади ми се, искам да те чуя. Моля те, след като се върнеш, наистина, моля те, кажи ми, че си намерил друга!

ми сега си нямам .. .. .
    ама бих му казала може би :
    Обичам те !
    (ноо зависи за кого ) !!

Хем си на 400 километра, хем си по-близко от всякога.

Подкрепи и мен ръката,
    та кога въстане робът,
    в редовете на борбата
    да си найда и аз гробът..!

Не искам да знаеш, че всеки час, всеки миг поглеждам телефона си , с надеждата да се обадиш! Всеки път, когато проклетия телефон звънне или получа смс сърцето ми забива лудо, изтръпвам....мислейки, че си ти, че си се сетил отново за мен , след толкова време, в което ме подминаваш....сякаш съм невидима....
    Разби сърцето ми, чувствам се измамена , излъгана....Защо ти повярвах? Повярвах на лъжите ти, на хубавите думи , с които рисуваше бъдещето ни! Повярвах, че наистина имаш чувства към мен, че държиш на мен, че искаш да си с мен.... Повярвах ,че си ме чакал толкова време и че не си ме забравил, както ми казваше и ме убеждаваше!
    Дори се почувствах виновна, че не съм ти се доверила по-рано, че не съм ти повярвала, дори ми стана мъчно за теб! А сега съм сама, мразя живота, заради теб, мразя себе си! Мразя се, защото въпреки всичко ти си в мислите ми нощ и ден, в сънищата ми....Мразя се и се моля да те забравя! Мразя всичко, защото всичко ми напомня на теб! Не искам да те искам, не искам да си в сърцето ми, не искам да те познавам... Ти обърка живота ми, обърка мислите ми, обърка всичко, обърка нормалния ми до скоро живот....сега вече и аз не съм нормална.....Бях от добрите, днес съм от лудите! Говоря си сама...плача и проклинам деня , в който те срещнах! Проклинам и себе си, че се влюбих в теб! Как можах! Как можах да се влюбя точно в теб! Мисля, че няма да мога да те забравя, струва ми се невъзможно! Но ще те забравя, ще бъда силна, няма да се предавам! Живота продължава и без теб! Не си единствения !
    Помни, че ти ще съжаляваш, че ми разби сърцето! Не го заслужавах! И не, няма да ти отмъщавам, не мога да падна толкова ниско! Но всичко на този свят се връща! И теб някой ще те нарани и ти ще страдаш! Тогава ще разбереш какво е!
    Вече нямам гадже. Не съм сигурна и дали съм имала! Но все пак това искам да му кажаааа!

Мега фен Аватара на babity
    Не исках да си мислех, че се филмирам, 'щото заминаваш. Още по - малко пък, че ще ми липсваш. Защото няма. Пожелавам ти ползотворни месец и половина там. И много кyрви там, ей...! Не забравяй, че не значиш достатъчно за да пролея дори сълза за теб.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Понякога ме дразниш без причина...Остави ме,тва е от хормоните ше ми мине ама искам да натрия носа на всички момичета,които те харесват...

обичам те.
    но съм объркана.

Липсваш ми!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <333
    Обичам те,Антонио!!!!

Голям фен Аватара на Seductress
    Едва ли някога ще му го кажа всичкото...
    Ти си виновен. Мм да. Ти си виновен за всичко. Защо поиска тази връзка, защо продължаваше да я искаш? Знаеше, че няма бъдеще, но пак ти ми даваше надежда, че може пак да сме заедно. И в крайна сметка какво се получи? - Нищо. Толкова бързо забрави всичките си обещания, забрави за моментите, в които сме мечтали за какво ли не. Липсваш ми повече от всякога, макар че мина толкова много време. Ти беше първата ми любов. Единствения, който успях да обичам. Знам, че ще идеш там, да, където се запознахме. Вече не искам да си спомняш за мен, дано не мине и една мисъл през главатата ти, която да те подсеща за мен през тези дни. Имаш възможност, голяма възможност да си намериш друга. Наистина, намери си друга. След мен не си имал друга връзка. Искам да видя щастлив с друго момиче. Нека бъде по-красива, по-умна, по-добра от мен, заслужаваш го. Моля те, започни да живееш в настоящето, спри да се сещаш за мен, спри да ме дърпаш назад. Колко пъти се опитах да продължа без теб? Колко връзки имах? С колко момчета се опитах да те забравя? Не мога, защото ти постоянно ме викаш да се върна и знаеш, че не може... няма как. Като си дойдеш искам да ми кажеш, колко хубаво сте си изкарали с компанията, как не си искал да се прибирате и как отново си се влюбил.

Всички к*рвички,които се навъртат покрай теб продължават да ми лазят по нервите !
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Обичам те... какво друго би искал да чуе от половинката си човек???

Град
    ForSaken city (:
    Обичам те много.. благодаря, че ме търпиш.. и нито веднъж не си възразил... благодаря ти за това което си направил, правиш и ще продължаваш да правиш за мен.. благодаря ти, че те има... когато си до мен .. нищо.. НИЩО няма значение.. пред мен си само ти..

Помниш ли когато на онова езеро заваля пороен дъжд?
    Бяхме мокри до кости.. но не ни пукаше.. вървяхме за ръка..
    целувахме се под дъжда.. а хорааата в кафенетата ни гледаха странно.
    Но не! НЕ МИ ПУКАШЕ! Помниш ли всички онези думи които си казахме?
    Те значат много за мен... всеки път като си спомня..
    очите ми се насълзяват от .. от щастие..

Обичам всичко в теб дори и недостатъците ти.. бих дала и мило и драго да не си ходиш в Испания.. : [ но знам .. че трябва...

ОБИЧАМ ТЕ СЛЪНЧО ... ТИ СИ ВСИЧКО!

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Всичко е толкова безлично без теб.. обичам те
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Махаааааааай тая тенискааа! :P
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си