.
Затворена тема
Страница 46 от 68 ПървиПърви ... 3642434445464748495056 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 126 до 1 150 от общо 1677
    Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Толкова много свикнах с теб. Толкова много те обичам. Знам, че понякога те дразня и ти нервнича за глупости. Но не ми обръщай внимание, аз си те обичам Радвам се, че утре ще се видим

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Сега на сърдит ли се правиш?Кой знае къде си и с коя/кой си...Няма да те търся,да видим дали довечера ще ме потърсиш.ПОне можеше да ми се обадиш след като ти писах смс.Дебра кретена юмрузна ми от глупости.Надявам се да разбереш,защо вчера се държах така.НЕ мога да забравя,че си си плейбой дори и да ми казваш,че не се интересуваш от други,миналото ти ми вреди.Въпреки това искам да съм с теб...глупак.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Трябва да изясним някои нещица за напред,иначе ще се караме постоянно ,ще си бием шута и всеки лови кочана .Ще й го кажа,просто си е забравила гсм-ите

Милоооо обичам те,дано ти се оправи ръчичката да не идвам да я оправям аз ,а и липсваш ми

Град
    Русе
    Липсваш ми пате,много те обичам

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    и да не забравиш да звъннеш, че утре така ще ти се скарам.. ><

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    1.Престани...
    2.Имам чувството,че не съм нищо кой знае какво,но не искам да се предавам.Трудно ми е с тебе,ти си на друго ниво.Особено като съм в друг град сега и имам чувството,че излизаш с всички.Понякога не знам как да се държа с тебе,понеже искам да ти кажа много неща и скривам много неща за да не покажа слабост,обаче ми е трудно.НЕ те чувствам близо до себе си,когато си толкова далеч.Надявам се като се прибера да се видим и ...да усетя това,което усещах преди.Мразя,когато ме караш да се чувствам по тоя жалък начин и то без да разбираш че го правиш.Знам,че грешката е в мене...Трудно ми е да буда с теб,а това е само началото.Въпреки това искам...Понякога ме караш да стоя в мълчание с часове или да си мисля някви работи...
    Искам да ти натрия носа още в 1вия момент,в който ме видиш и да си кажеш,че не ме заслужаваш.Да те е страх да не ме загубиш.Искам и приятелите ти и всички женски същества,които те харесват да им натрия и техния нос.Просто спри да правиш това,което правиш...знам,че не можеш защото си такъв,но миналото ти ми пречи.

Скъсахме вчера ама ..
    Че го мразя, че не искам да го чувам, виждам .. И да не ми се мярка пред очите!
    Бургас

Град
    My own world
    спинкай сладко <3

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    ....

Град
    My own world
    I'm commin' to get youu! <3

Супер фен
    Айде на мореее ... нямам търпение вече да заминаваме !!!
    И естествено, че много го обичам, въпреки че ме ядосва понякога. :P
    Обичам те <3 !!!

Град
    ForSaken city (:
    Постъпката ти снощи беше ужасна.. детинска и необмислена! Не знаеш колко ме заболя.. или вече може би се осъзна? И да звъниш цял ден, и да не звъниш... писна ми човечееее.. перфектен си в държанието и във всичко друго... ама като направиш нещо такова ми иде да ти кажа `МАЙНАТА ТИ!` и да ни зашлевя един.. ама знаеш, че те обичам прекалено много за да го направя... Звъни си още 5-6 дни, да видиш на мене к`во ми е ... ИИИИИИИИИИИИИИ КВООООООО? Много ли ти е хубаво? Не мисля.. АЙДЕ СТРАДАЙ СЕГА ! ЗАСЛУЖАВАШ! .. но въпреки това .. знам, че ще простя.. защоото те обичам .. ти на това се надяваш.. ама гледай как някой ден ще си изпусна нервите.. и тогава градът малък ш ти се види .. пф те еба у говедото нещастно.. обичам те..

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Отново и отново. Още малко и съм до тук.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

TheSunshine01
    Фен

Пуснато на: Чет Юли 22, 2010 2:39 pm Заглавие: Потресена просто .. ;х

Предния път направих 1 тема как да скъсам с приятеля си но този път нещата съвсем се объркаха..
    3 Дни под ред не спах у нас бях в едни приятели.. Неможах да се обадя на приятеля ми, нито да му пиша в скайп, но пък той ми се обади каза ми за пореден път колко мноого ме обича, че съм всичко за него и всички тея празни работи на които аз вярвах!

TheSunshine01
    Фен

Пуснато на: Чет Юли 22, 2010 2:49 pm Заглавие:

Скъсахме вчера ама ..
    Че го мразя, че не искам да го чувам, виждам .. И да не ми се мярка пред очите
    нешо не схванах ама ,по темата:чее много го обичам и да ми се обади като си ляга

Мега фен Аватара на babity
    Попътен вятър!

Град
    My own world
    Отново беше прекрасен <3, както всеки път (само дето по някой път не го виждам). Обичам те повече от себе си вече. Идея си нямаш какво означава това в моя живот. По принцип съм супер самовлюбена. Е, вече означаваш повече за мен от колкото аз самата. Вече, вече.. от доста време си е де. Whatever. Искам сега да се оправиш и да си прекараме много хубаво следващите 3 дни преди да замина на море, че много ще ми липсваш там! ><

лека нощ сега,а утре като ми звъннеш,да кажеш,че са те освободили от работа и идваш да ме вземеш

Малката, много ми е приятно с теб

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    И естествено, че много го обичам, въпреки че ме ядосва понякога. :P
    Чу лии??! ..

Иначе - спинкай сладко! Обичам те ... Защото ако не бе така нямаше да ми пука
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Правиш ме най-щастливото момиче на света.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Град
    My own world
    Еххх, как ме караш да мечтая! Ама много искам един ден да живеем там! Прекрасно е. Има си всичко - планини, плажове, море, слънце. Пък и винаги съм мечтала да живея на остров. Оххх! <33 Някой ден! Ако не живеем там поне на почивка за 5 години (плюс,минус) да ме водиш?! ^^

Супер фен Аватара на m1nik
    зайо .. къде си..
    )

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Нищо,че преди час и нещо беше с мен.. искам гоо постояннооо

Град
    My own world
    c'mon beb! идвай си вече, че ми се излиза.
    знам, че си прекарваш страхотно на плажа,
    ама ми липсваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си