- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.2
Толкова много свикнах с теб. Толкова много те обичам. Знам, че понякога те дразня и ти нервнича за глупости. Но не ми обръщай внимание, аз си те обичамРадвам се, че утре ще се видим
![]()
Сега на сърдит ли се правиш?Кой знае къде си и с коя/кой си...Няма да те търся,да видим дали довечера ще ме потърсиш.ПОне можеше да ми се обадиш след като ти писах смс.Дебра кретена юмрузна ми от глупости.Надявам се да разбереш,защо вчера се държах така.НЕ мога да забравя,че си си плейбой дори и да ми казваш,че не се интересуваш от други,миналото ти ми вреди.Въпреки това искам да съм с теб...глупак.
Трябва да изясним някои нещица за напред,иначе ще се караме постоянно ,ще си бием шута и всеки лови кочана.Ще й го кажа,просто си е забравила гсм-ите
![]()
Милоооо обичам те,дано ти се оправи ръчичката да не идвам да я оправям аз,а и липсваш ми
![]()
![]()
и да не забравиш да звъннеш, че утре така ще ти се скарам.. ><
1.Престани...
2.Имам чувството,че не съм нищо кой знае какво,но не искам да се предавам.Трудно ми е с тебе,ти си на друго ниво.Особено като съм в друг град сега и имам чувството,че излизаш с всички.Понякога не знам как да се държа с тебе,понеже искам да ти кажа много неща и скривам много неща за да не покажа слабост,обаче ми е трудно.НЕ те чувствам близо до себе си,когато си толкова далеч.Надявам се като се прибера да се видим и ...да усетя това,което усещах преди.Мразя,когато ме караш да се чувствам по тоя жалък начин и то без да разбираш че го правиш.Знам,че грешката е в мене...Трудно ми е да буда с теб,а това е само началото.Въпреки това искам...Понякога ме караш да стоя в мълчание с часове или да си мисля някви работи...
Искам да ти натрия носа още в 1вия момент,в който ме видиш и да си кажеш,че не ме заслужаваш.Да те е страх да не ме загубиш.Искам и приятелите ти и всички женски същества,които те харесват да им натрия и техния нос.Просто спри да правиш това,което правиш...знам,че не можеш защото си такъв,но миналото ти ми пречи.
Скъсахме вчера ама ..
Че го мразя, че не искам да го чувам, виждам .. И да не ми се мярка пред очите!
Бургас
![]()
спинкай сладко <3
I'm commin' to get youu!<3
Постъпката ти снощи беше ужасна.. детинска и необмислена! Не знаеш колко ме заболя.. или вече може би се осъзна? И да звъниш цял ден, и да не звъниш... писна ми човечееее..перфектен си в държанието и във всичко друго... ама като направиш нещо такова ми иде да ти кажа `МАЙНАТА ТИ!` и да ни зашлевя един.. ама знаеш, че те обичам прекалено много за да го направя... Звъни си още 5-6 дни, да видиш на мене к`во ми е ... ИИИИИИИИИИИИИИ КВООООООО? Много ли ти е хубаво? Не мисля.. АЙДЕ СТРАДАЙ СЕГА ! ЗАСЛУЖАВАШ! .. но въпреки това .. знам, че ще простя.. защоото те обичам .. ти на това се надяваш.. ама гледай как някой ден ще си изпусна нервите.. и тогава градът малък ш ти се види .. пф те еба у говедото нещастно.. обичам те..
![]()
Отново и отново. Още малко и съм до тук.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
TheSunshine01
Фен
Пуснато на: Чет Юли 22, 2010 2:39 pm Заглавие: Потресена просто .. ;х
Предния път направих 1 тема как да скъсам с приятеля си но този път нещата съвсем се объркаха..
3 Дни под ред не спах у нас бях в едни приятели.. Неможах да се обадя на приятеля ми, нито да му пиша в скайп, но пък той ми се обади каза ми за пореден път колко мноого ме обича, че съм всичко за него и всички тея празни работи на които аз вярвах!
TheSunshine01
Фен
Пуснато на: Чет Юли 22, 2010 2:49 pm Заглавие:
Скъсахме вчера ама ..
Че го мразя, че не искам да го чувам, виждам .. И да не ми се мярка пред очите
нешо не схванах ама,по темата:чее много го обичам и да ми се обади като си ляга
![]()
Попътен вятър!
Отново беше прекрасен <3, както всеки път (само дето по някой път не го виждам). Обичам те повече от себе си вече. Идея си нямаш какво означава това в моя живот. По принцип съм супер самовлюбена. Е, вече означаваш повече за мен от колкото аз самата. Вече, вече.. от доста време си е де. Whatever. Искам сега да се оправиш и да си прекараме много хубаво следващите 3 дни преди да замина на море, че много ще ми липсваш там! ><
Чу лии??! ..Първоначално написано от FiRe_LaDy
![]()
Иначе - спинкай сладко! Обичам те ... Защото ако не бе така нямаше да ми пука![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Правиш ме най-щастливото момиче на света.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Еххх, как ме караш да мечтая! Ама много искам един ден да живеем там! Прекрасно е. Има си всичко - планини, плажове, море, слънце. Пък и винаги съм мечтала да живея на остров. Оххх! <33 Някой ден! Ако не живеем там поне на почивка за 5 години (плюс,минус) да ме водиш?! ^^
Нищо,че преди час и нещо беше с мен.. искам гоо постояннооо![]()
![]()
![]()
![]()
c'mon beb! идвай си вече, че ми се излиза.
знам, че си прекарваш страхотно на плажа,
ама ми липсваш.![]()