- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.2
вадиш ме извън контрол ..Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Да си идва по най-бързия начим, защото хем супер много ми липсва, хем съм му още толкова ядосана. Ама го обичам! ! !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иска те искам те искам теееееееее...![]()
Бебоу ще те изяям![]()
Просто аз
Честити 7 месеца, слънчицееее !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
искам те винаги до мен !![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Ела ми!![]()
Някак си супер се радвам, че разбираш. Искам да дойдеш с мен на края на света ( не буквално... ама от Търново до Ивайловград) хахахха, ама знам, че в момента няма как. Нищо ние със Соня и Марияна ще си изкараме добре и заради тебе. 12 часа трябва да ме събудишсамо където съм будна от 11 без нещо. Паци и Маринка ме събудиха да ходя за риба..ама ти знаеш колко ми е на кеф, когато някой ме събуди, само казах не, не искам и ме оставиха
![]()
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
the same ..Първоначално написано от babity
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Толкова много исках да сме заедно. Каза ми, че още имаш чувства към мен, а и днес се държим все едно пак сме двойка... Не знам дали си струва.![]()
Жалко,че днес не останах в твоя квартал,тъй като ми беше интересно да видя с какви хора дружиш.
Обичам Те Буболече-Мече![]()
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
I'm sorry.. i never meant to make you cry ..![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
"ще те ръфна по фитилчето"![]()
![]()
Че няма акъл да не ме вземе с неговите приятели ,и да ме ревнува от тях. Нито давам поводи нио нищо.. ;[
Че е глупак и ако продължава да ме ядосва без да се усеща...![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Искамм да те скивамм!! Аре сядай на компа че ще те спукам от бой !!!! ......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Look In [ No Fear ] my eye's
ТОЧНО в момента бих и казал fuck off![]()
Whewwww, пак имам пеперуди в корема!
след тези 2 години, беб, как ме правиш тооолкова
по-влюбена с всеки изминал ден???
На бившия- Подяволите Все още те обичам. Колкото повече страдам, толкова повече те обичам.. Знам, че знаеш какви са мойте чувства към теб. В същото време не мога да отгатна какви са твойте към мен..
Ухх днес нямам търпение да те видя , да ти се нарадвам.. а и имаме да си наваксваме с някой неща последните дни ;дд {{}}
... Живей с мечти, а не със спомени ...