- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.2
искам да те видя и да ме гушнеш коремчето, защото ми е лошо. Само когато ме прегърнеш ми минава (hug) обичам те![]()
Неска голям смях, и как абсолютно всеки път като ти звънна те улучвам да спиш, съжалявамЛиготия.., идваше ми се с вас на волейбол...ама искам да си почина тая вечер
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Котенце ко си праишшБичкам те.. Днес излизах с едни хора ти ги знаеш кои надявам се да нямаш нищо напротив
![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
спокойно,всичко ще бъде наред,мама ще се смили над нас. обичам те ,ще ми липсваш !![]()
Снощи много добре си изкарах , трябва да повторим ;д {{}} Обичам те многооо .. и се надявам в понеделник да ти се обадят за работата. Да не се притеснява , че все ще открием нещо![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Хей, хайде идвай си вече от тая па-па-па-палатка и да се разбия малко и с теб. Липсваш ми в такива моменти. Иска ми се да съм с теб. (:
Слънце, помниш ли първите смс-си, които ми писа.. и страстта в тях, емоцията,любовта.. ? Отдавна не си![]()
И...наистина ще ми липсвашОбичам те..тооолкова много!
![]()
![]()
"Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи вярвайки,че няма да го направи" ....
Донеси си мъжките атрибути към България или ако имаш още работа там, ми ги прати с куриер - и аз душа нося!![]()
Същото.Първоначално написано от babity
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Много ми липсваш , тея последните 2 дена ии малкото време за което се виждаме не ми стига слънцее..![]()
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
добре,че нямам гадже![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Липсваш ми много
Честита годишнина![]()
Това, което откриваш сам, е винаги по-вълнуващо от това, което някой друг ти показва - това е като разликата между истинската любов и нагласената сватба.
Любовта е като войната – лесно е да я започнеш, но трудно можеш да я спреш.
Че я обичам и имам огромна нужда от нея
Още си пазя скритите целувки, но скоро ще ги взема от там, защото ми липсваш и като се видим ще трябва да ми даваш още.
Обичам те
SUCK
да си гледа рабоатата..![]()
болна съм аа той не ми се е обажал от 3 денаа.. никаква загриженост..
![]()
![]()
нЕвЪзможНо е сЪрцет0 ми дА бъДе раЗбито,зАщоТо никогА нЕ е бИло цЯл0...![]()