- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.2
+ 1Първоначално написано от MegamiX
Балгодаря ти че ще ми дадеш нуйното време за да открия отново себе си , да забравя миналото и да посветя бъдещето само на теб! Ще се чуем скоро , когато см напълно нов човек !![]()
If I played you like a toy?
Слънчице мое прекрасноо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам те!![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Ако не си сигурен - свободен си, аз никого не задържам. Ако имаш да ми кажеш нещо, обади ми се и ми го кажи лично, а не на стената във феиса и то на английски. И искам още нещо да знаеш. Каквото и да ми се случи в този живот, аз има къде да се подслоня и на чие рамо да поплача. Вкъщи ме чакат двама души (майка ми и баща ми), които цял живот са се борили за мен... така че с теб и без теб живота ми си е достатъчно смислен и даващ ми достатъчно причини да го изживея достойно!
Обичам те по дяволите! Бъди мъж и не ме пускай да си отида.. иначе може и да съжаляваш..
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
така ми липсваш и така те искам до мен... дано все пак всичко се оправи, дано по възможно най-бързия начин скоро си отново до мен, имам нужда от теб!
освен това имаш да ми доказваш колко ме обичаш....
офф сташно много ме дразниш,ама как да ти кажа,че искам да скъсаме.... дееба мил си с мен,а аз не те искам....махай се....
Обичам те повече от всичко друго!! За теб живея!![]()
![]()
![]()
ии обади ми сее
![]()
МАМКА ТИ!ОБАДИ СЕ!ВДИГНИ СИ СКАПАНИЯ ТЕЛЕФОН!
ЗАЩО ПРАВИШ ВСИЧКО ТОВА?
ТОВА ЛИ ЗАСЛУЖАВАМ?
ЗА ЦЯЛОТО ВРЕМЕ ПРЕКАРАНО С ТЕБ,ТОВА ЛИ ЗАСЛУЖАВАМ?
КАЖИ МИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!
ъъъх .. и ти не си много различен.
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
обичаааааааааам тее ..и ми липсваш страшно многооооооо ..
![]()
![]()
" Вчера не успяхме да се видим за повечко време, ама мисля тая вечер с момичетата да слезем да те видим, че покрай Ивайловград, после морето и нямаме време да се видим за повечко "![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Снощи стана много гадно. И ако не ми се беше изсмял, щях да се чувствам по - комфортно. Нищо, дано довечера, с другия да ми е по - добре.![]()
Това беше последният компромис, който направих. Следващият път единственото нещо, което ще се промени, ще бъде статусът ми - от "гаджето ти" на "бившата".![]()
Стискам палци и на краката мъникк, взимай листовките и ела при мен !
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Липсваш ми и за пореден път те няма,но ще те чакам-знаеш го много добре!Хайде ела си при мен и ми кажи,че съм единствената както всеки път!![]()
![]()
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Не мога да пробвам да ти се обадя сега , защото майка ми и е зле и повръща , а баща ми днес се е ударил с чук в окото и сега го боли главата. Та ако ме чуят, че пак говоря с теб, няма да им се отрази добре ...![]()
Как искам да го знаеше...
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Само ,че моето е БЕ и също Ако ме изкараш извън нерви още веднъж ще ти бия шута по царски !Първоначално написано от prostouser
![]()
![]()
![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
О секси толкова те обичам нямам тарпение да те вдия (следмалко) обичам те толкова много сяка мисъл води до теб
![]()
![]()
Обичам те бебиииии![]()
![]()
![]()
ужасно много ми липсваш, чакам те, малко остана, ще издържа на самотата.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам те!!![]()
Последните няколко дни всичко е толкова прекрасно, не съм свикнала и ме е страх, че нещо не е наред..Но този път няма да провалям всичко с лигавите си подозрения и мрънкания...!!!
![]()
work in progress.
Не се опитвай да ме променяш,няма смисъл...
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
с всеки ден те обичам все повече.. С всеки ден ти ставаш все повече Моя единствен..