- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.2
Кофти ми е, защото не очаквам любимият ми човек да се държи гадно с мен.
When you dream anything can happen.
майна за последно те видях сутрента и пак ми липстваш всеки ден прекарвам с теб и пак и пак ми липствашшш... обичам те толкова много чее... направо изгарям когато не съм до теб ..в прегръдките ти..обичам теее с нетарпение чакам утре да мине тъпото дск..и да те видя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Липсваш мииииии...:P
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Как го мислиш не знам, но ... няма да е още дълго така!![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не знам защо не пожела да се видим вчера като в край на сметка се върна от по рано ... НО повече няма да ме правиш на глупачка - любов моя! Набий си го в главата ...![]()
разделихме се скоро с моята , но бих и казал и й го казвам , че си я ОБИЧКАМ![]()
Кога най-после ще ми кажеш за първи път, че ме обичаш? :Д ама няма хаха ще изчакам да го напрай без подсещане
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Идвай си вече , пържолите са готови ..![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
тъп си като баница![]()
![]()
![]()
lol jk ... инааче, обичам тееее
![]()
![]()
може би защото е искал да те предпази и да не те разочарова омг защото те е обичалПървоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
ем искам да му кажа че просто го обичам супер много от време на време прави разни глупости но го разбирам..обичам го,...супер трудно ми е сичко но той ми вдъхва надежа..сила ми дава.. обичам го супер много.. сексии лека обичам те толко мн..![]()
![]()
![]()
Айдеее дее седай на скайп да те чуя ... Няма да те чакам цялаа вечерр утре ще ставам в 5 и 30 ако не се появиш до 30 мин. си лягам и . Иначе те обичам и искам да дойде петъкк и да те видаа![]()
![]()
Искам да заспа и да се събудя след един месец, когато ще можем да се видим.
Липсваш ми, мило... много.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Тоя път няма аз да се боря да не се скараме. Вече няколко пъти се опитваш да го направиш и започна да ми става тъпо. Какво ли не се опитвах да направя снощи,а ти ме заряза без дори да кажеш,че ставаш,заради един пост във фейсбуук. И аз дори ти писах sms след това. Не ме прави на глупачка,защото ми омръзва.
От такива като тебе бягам далече![]()
Толкова съжалявам такава глупост сега ще плащтам![]()
Обичам те!!![]()
Но няма отново да повярваш пускам те ти не ме заслужаваш всичко пропилях.![]()
Къде се губииш ?
е, нищо... ще си легна да спа и ще те посънувам
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
ми мило какво да ти кажа.. все се забъркваш в някакви каши,неискам да ти казвам и да те тормозя допълнително ,но малко си ме поизоставил,иначе много те обичам и ми липсваш![]()
![]()