- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.2
Имам нужда от теб, само ти ми остана на този свят.![]()
Къде си бе?![]()
дано утре като говорим ..да ме разбереш .. и всичко да мине н ормално ..честно казано ,незнам каква ще е реакцията ти ..но аз съм длъжна да кажа всичко ,ако иксаш после ме разбирай ,ако искаш ми се ядосавай , викай ми , сърди ми се , счупи се да ми звъниш по тела , не ми звъни , търси ме , не ме търси , .. твоя си работа ... ще излезеш няй -голями простак ако се нацупиш или яодосаш , но нека да те видя тогава ,щом твърдиш че си голям и отговорен ,значи трябва да постъпиш правилно и утре ,ако пък ли не прав ти път!![]()
If I played you like a toy?
Поспалан.![]()
Колкото и силен да си видя ли,че имаш гъдел маймуноооо![]()
![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Айде беб, идвайте вечее ..![]()
Ъ, добре щом е за най-добрия ти приятел ти е позволено да не се видим, а на мен ми се сърдиш, че един ЕДИНСТВЕН ден от седмицата За 1 Едничък час ще изляза само с нея и не те искам![]()
И следващия път като кажа, че я обичам повече от теб. Помисли си![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Тва в facebook-a беше за нещо!Замисли се.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Извинявай за снощи мило, всичко е по моя вина. Не трябваше да приемам онзи файл, но като те чух не ми се сърдеше. Ще се чуем довечера. Обичам те!![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Не усещаш ли,че съм на кръстопът?!
Толкова много сигнали ти дадох за нещата между нас ... И не,не искам да се разделим,а просто искам всичко да е както преди!!!Но това няма как да станеОня СМС и онези твои съмнения прецакаха всичко ... Сам виждаш,че дори след месец ... аз все още не съм същата - паля бързо,нервна съм,несигурна ... Честно казано си мисля,че ни трябва кратка почивка
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
*Псуване,псуване,псуване и пак псуване*
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами незнам ..ще те видя седващия път![]()
Радвам се ,че се разбрахме ,но се надявам наистина да разбереш какво ми е и да ме подкрепиш ,а не всичко да е моментно и временно ..защото повече сигнали и предупреждения няма да ти давам .Следващия път ще си сърбаш попарата която си надроби ,САМ![]()
Честно да ти кажа, започват да ми се променят действията , намеренията и т.н ,ще залагам повече на достойството си ,както правиш ти и ще се постарая да не ти звъня аз първа . Мисля че от тук нататък връзката ни може да е само за ей така , но може да направим още много месеци заедно , от теб си зависи ! Ако се съобразяваш и с мен и мислиш и за мойте притеснения /ЗАЩОТО ИМА ЗА КАКВО !!!!! :@:@:@ / сме окей .Не мисля че заради 20 стинки или 1 лв си заслужава да прекъснем връзката си ! Айде да те видя , доколко мислиш за мен и колко голям еогист си .Имаш време да ми се докажеш![]()
Айде обичкам те и умната![]()
If I played you like a toy?
Къде си бе любими? Айде прибирай се че искам да си поговоря с теб. Липсваш ми![]()
Е мило писах ти за новия скайп, сега само те чакам да влезеш, ако не ще ти се обадя да те чуя.![]()
Ех мило, нямаш си и на представа след тази нощ колко много те обичам!![]()
![]()
![]()
Глупав си, мухльо... ама много си глупав.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Как може да си развалиш настроението защото не намираш някаква си песен?!![]()
Уф защо не си тука да те гушна. Толкова си ми смешен понякога.
![]()
![]()
Само ако имах думи ..
Никой не може да те смени !
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Шматароче![]()