- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.2
Снощи си звънял, аз със изключен телефон... м'да, заслужи си го.
Усещам, че днес ще е... отвратителен ден.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
тоолкова си миличък..![]()
Първоначално написано от onestar
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Бъди до мен,защото без теб няма да мога да се справя с нещата,които ме очакват..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Хайде, заминавай. Все ми е тая. Нищо не се е променило.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Добре ве, мамицата му .. има ли смисъл да почваме пак всичко отначало ако всичко ще е както преди и нищо, ама абсолютно НИЩИЧКО няма да се е променило ?! Ако смяташ да ми ги правиш пак същите номера по-добре изобщо да не почваме, а ?!
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Да ми се махаш от очите, че не мога да те гледам, гадна двулична к***етина скапана долна![]()
![]()
![]()
Повече няма да те погледна ЗАКЛЕВАМ СЕ!
![]()
![]()
Радвам се, че следмалко ще се видим :P
По дяволите кога ще си домъкнеш задникаЛипсваш ми!
Брях,брях
Как може да нямаш ии мъничко акъл в главата ?!Един човек да иска да те обича и ти бягаш от него... Не случайно не се занимаам с друг,а искам теб,само теб
Дано всичко се оправи като си дойдеш,не мога повече така.. ;х Докато не ми се извиниш няма да те погледнаа,миналия път направих компромис,но този път НЕ !
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Снощи беше страхотно!!!![]()
Не мога да повярвам,че си прекарахме толкова добре!!!
Нямам търпение да повторим вечерта!!!![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Обади ми се ве !![]()
![]()
If I played you like a toy?
Аз може и да съм се променила, ама ТИ си този, който трябваше да го направи .. към по-добро...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ми че си е мойто чочко и к'во да го правя, понякога ме ядосва друг пък не, но все пак си го обичкам.![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Още малко ще те поизкачам .. още малко!![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
От 12 часа не сме се виждали,а вече ми липсваш ужасно много!
Искам да си при мен и да заспя гушната в теб!
Искам пак да усещам топлината на тялото ти ...
Искам да те виждам до мен всеки път,когато се събудя по никое време ...
Оффф последните 2 дена бяха страхотни ...,защо трябваше да свършват?!![]()
Толкова ни беше хубаво сутринта,когато се разлигавихме и се боричкахме ...
Пффф направо не знам как ще успея да заспя ... самичка в голямото легло ...
ОБИЧАМ ТЕ!ОБИЧАМ ТЕ СТРАШНО МНОГО!![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Няма да оправиш нещата по този начин...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
утре мисля да те сксм![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
толкова много неща..