- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Само за МОМЧЕТА,ама само МОМЧЕТА
Тъй като има въпроси само за момичетата ето и една тема за момчета.
Откога не си клатил?
Запитахме се дали и другите като нас не са клатили вече цяла вечност и решихме да питаме теб и останалите. Ето ги и резултатите:
От сутринта
10,6% от пичовете, гласували на анкетата ни, признават, че за последно са топнали чушката тази сутрин. Явно е вярна теорията, че няма друга ерекция като сутрешната ерекция.
От уикенда
Съботно-неделният секс е приоритет за цели 12,7 процента от българските мъже. Като се замислим и двата пъти, когато се излъгаха едни моми да ни пуснат беше събота вечер... май...
От седмица някъде
Близо 15 на сто от българските мъже, които четат нашето сайтченце споделят, че не са омачквали чаршафите с някоя мома цяла седмица, което не значи, че не са източвали простата си собственоръчно в това време.
Цял месец мина от последния секс
16,3 е процентът на мъжете, които не са заравяли кокалчето в градинката на някоя госпожица цели 4 седмици, че и отгоре. Тази статистика започва да звучи притеснително...
От снощи
Всеки пети български мъж признава, че последният път, когато е мърсувал е бил предишната нощ, което на фона на предишния отговор звучи обнадеждаващо, но на фона на следващия е обезнадеждаващо...
Беше толкова отдавна, че чак не помня
Всеки трети български мъж (приблизително 30%) твърди, че не помни кога за последен път е поставил половия си член между две хубави бедра и е започнал да извършва възвратно-постъпателни движения с него. И това ако не е тъжно...
източник - списание men.bg
Вие към кои спадате![]()
Станислава
Брей... има 10 месеца![]()
Предполагам съм изгубил въпросната форма, ама бързо ще образдя... когато се наложи
![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Аз го правих тази сутрин в голямото междучасие(закаснях доста за часа ама нищо).Ето едно предимство на това да живееш на 10 метра от училището си!
![]()
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
От както съм роден.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
и аз... ама ми е рано ощеПървоначално написано от fenastz
![]()
![]()
Няма полза от смисъл...
деТствен съм![]()
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Вече се чуда дали не съм отново девствен![]()
![]()
шшш от 10 дена близо,тая моята не знам кви са тия цикли по 7 дена....Ама ся преди даскало и напълних цевите...облекчих се!![]()
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Хаха и аз го направих през голямото ама във вторник .. а днес май пак ще го правя![]()
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
WEeeeekenda)
Da da
Горе-долуПървоначално написано от fenastz
![]()
Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
Deep Purple
+1Първоначално написано от MetalZone
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Тая наща тема да земат важна да я напраят и да си драскаме в нея мъжките гамени.
Та да питам с ваще авери на коя от тук бихте врътнали един ганг банг,оргийка или тея тука само говорят или да си устрим едно тинпроблемско орги парти.....![]()
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...